Preskoči na glavno vsebino

Do konca

 


Kje je dno? Uroš Urbanija, Jadranka Rebernik in ostala druščina pod poveljstvom  Janeza Janše, je včeraj pokazala, da dna ni. Namesto Studia City je bila na prvem programu ob 21 uri Arena. Tista Arena, ki se sicer vrti ob nedeljah na drugem programu. Igor Pirkovič, Bojan Požar, Vinko Gorenak in Igor Lukšič so modrovali o aferi Fotopub in aktualni politiki. Roza Vinko, ki so ga nekoč kolegi policisti ujeli v Tivoliju spuščenih hlač v službenem Golfu MNZ? Če je bil takratni državni sekretar res priklenjen za volan, ne vem. Je pa Vinko Gorenak eden zadnjih, ki lahko komentira tovrstne škandale. Včeraj je bilo videti kot, da se je Nova 24TV preselila na Kolodvorsko. Kaj poreči o Igorju Lukšiču, ki je reden gost vseh Požarjevih oddaj? Najbrž edini bivši levičar prve kategorije, ki iz užaljenosti, ker ga je nekoč zamenjal kmet Židan, neusmiljeno nabija po bivši stranki in celotnem levem polu. Rdeč suknjič mu ne pomaga, da bi bil videti »rdeč«. Morda bi z njim nekoč prišel na vrsto v Fotopubu, socialdemokracijo pa je zdavnaj izdal.

Kar se tiče vojne v Ukrajini, ste sami dovolj pametni, da vidite kaj se dogaja. Ni treba meni pošiljat mailov, da nekaj ne drži, da Ukrajinci zmagujejo in da sem za Ruse! Nisem za nikogar, ni to moja vojna. No ja, zdaj je tudi moja, če res drži, da so številke na položnicah rezultat ruske agresije na Ukrajino. Na Telegramu lahko najdete kaj drugega, kot javno znano pro ruske ali pro ukrajinske kanale, kjer vsak objavlja za svojo stran »ugodne« posnetke. Danes so takšni časi, da vsega ne smeš objaviti. Če bi npr. objavil posnetek ruskih specialnih enot, ki so pobile ukrajinske padalce in diverzante, ki so se poskušali izkrcati iz čolnov, bi mi Facebook blokiral račun. Letos sem imel štirikrat blokado 30 dni. Zdaj je skoraj neuporaben. Za kazen se bodo moje objave 60 dni kazale nekje spodaj, karkoli že to pomeni. Pravzaprav vidim, kaj to pomeni. Mojih objav ne vidite. Razen, če greste na moj zid. Teh META algoritmov ne razumem. Večino objav FB prijateljev (razen redkih) ne vidim nikoli. Pri zadnji blokadi zaradi »jošk« sem se imel možnost pritožit. Pritožbo pa je obravnavala skupina na FDV. Me zajebavate? Je FDV podizvajalec cenzure na slovenskem Facebooku? Odgovor je pritrdilen!

Ne vem kakšne pogoje okoli tega zganja Google. Dokler imam blog na njihovi platformi, se ne upam objavljati posnetkov dogajanja v Ukrajini. Blog in vaše donacije so ta trenutek moj edini vir preživetja in ni mi do tega, da mi zaradi kakšne sporne objave ukinejo spletno stran. Lahko pa napišem, kar si mislim. Tole navijanje evropskih in ameriških politikov, Ukrajina mora zmagati v tej vojni in Rusija mora biti poražena? Pa dajmo, porazimo Rusijo, ZDA in NATO. Končajte to proxy vojno, kjer umirajo Ukrajinci za interese zahoda. Napadimo Rusijo, sesujmo jo do Moskve in nad Kremljem izobesimo zastavo ZDA in NATO pakta. Tako se porazi Rusijo. Napoleonu in Hitlerju ni uspelo, čeprav sta oba prišla do vrat Moskve. Morda uspe vam, če je za preživetje sveta pogoj poraz Rusije. Požgat in okupirat Rusijo, kot Nemčijo l. 1945? Tega filma ne boste videli. Okoli tiste fotografije, primerjave Zelenskega in Hitlerja, ko sta obkrožena z generali sklanjata nad vojaškimi zemljevidi! Zaradi zgoraj omenjenih razlogov je ne bom tu objavil. Veste pa o čem govorim! Kako si drznem objaviti kaj tako ponižujočega? V svetovni zgodovini je samo slikar Hitler ukazoval svojim generalom in zapeljal vojno v propad in  katastrofo. Zdaj isto počne komedijant Zelenski. Sklonjen nad vojaške zemljevide izdaja ukaze okoli njega zbranim generalom! Služabnik ZDA.

Bosanci so nam na evropskem prvenstvu v košarki prizadejali boleč poraz. Slovenija je v šoku, reprezentanca pa napol sprta. Kot Gibanje Svoboda po odstopu Barbutovskega in Kosove. Porazi so sestavni del športa, zato brez panike. En nepričakovan poraz, pa se takoj usuje po dovčerajšnjih  junakih? Sekulić res ni dorasel funkciji, ampak to je bilo znano že pred prvenstvom. Zvečer bo nova priložnost. Svet pa se bo vrtel naprej in košarka se bo igrala tudi, če nocoj izgubijo. Razen, če si bodo stari senilni možje na eni in drugi strani omislili jedrsko vojno in bo padel zastor. Za vse. 


 




 


   Addiko Bank SI56 3300 0001 0811 708


 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je