Preskoči na glavno vsebino

Stay tuned

 


Vročina se je končno umirila. Covid v tem času razsaja na polno, kar ni ravno značilnost virusov, ki jim je zimski čas najdražji. Ne vem, včeraj 2500 + okuženih in 6 mrtvih. Vlada pa v zadregi. Naj poje predvolilne obljube? Maske so že nazaj, malčkom bi spet tlačili palčke v nos, skratka po vetru in glede na stanje na naročenih lestvicah Mediane! Po moje se vam bo še kolcalo, da v parlament niste izvolili stranko Resni.ca in Zorana Stevanoviča. Očitno so edini, ki stojijo za svojimi besedami, stališči in dejanji! Vse ostalo se, kot sem že napisal, obrača po vetru. Da se ne sprenevedamo in se za glavo držimo samo takrat, ko vlada Janša in nastavlja svoje zveste kadre. Kaj pa tole? Neodvisnega novinarstva si ne pustimo vzeti. Vesna Vuković iz portala Necenzurirano postaja del Golobove vladne ekipe. Spomnimo! Portal Necenzurirano je nastal takrat, ko je nastala tretja Janševa vlada. Cirman, Vukovićeva in Modic so dve leti zvesto nabijali po Janševi vladi in razkrili kup svinjarij, ki jih počnejo na desni. V dveh letih nisem zasledil ene objave v zvezi z lopovščinami na levi.

Predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar ima še kako prav, da je v zvezi s plačevanjem novinarjev in medijev za napade oz. molk, omenila tudi Necenzurirano. Projekt, ustanovljen za rušenje Janševe vlade, nima več svojega namena, ker je puklasti končal v opoziciji. Tam bo po vsej verjetnosti dočakal pokojnino ali smrt, kakor se bo odločil, ta komunistični dinozaver. Zato je Modic že v službi nove vlade, Vukovićeva bo to postala v naslednjih dneh. Ostane pa še Cirman. Še nedolgo tega bi bilo nekaj nepredstavljivega, da Reporter objavlja kolumne in uvodnike Cirmana. Ampak zdaj so drugi časi, uredniki pa morajo za skorjo kruha poslušati nove lastnike. To je vse, kar morate vedeti. Kaj bo s Primožem Cirmanom? Golob je Odlazku naročil, da naj bo Cirman novi glavni urednik Reporterja. Šurlo bodo odžagali, z izgovorom o njegovem zdravstvenem stanju, Necenzurirano pa ugasnili. Vse to se bo zgodilo do najkasneje 15.9. 2022! (Šurla, zapomni si, kaj sem na tem mestu zapisal. Zamenjal te bo Primož Cirman). Reporterju se bo očitno ponovila zgodba z Magom in bo končal kot črno bela priloga kakšnega smetarskega časnika.

Zaradi prejšnjega teksta sem izvedel, da Kranjski camp pri Premanturi še vedno obstaja in raste. Še vedno je priljubljeno zbirališče Slovencev in športnikov. Ustanovitelj tega poletnega raja Milan Adlešič, se pri svojih 101 letih še vedno dobro drži in spremlja razvoj camp. Ni hudič, da naslednje leto ob 60 letnici ne obiščem tega kultnega campa. To poletje očitno ne bom šel nikamor, ker se od tiste nesreče konec lanskega leta vse vrti okoli reševanja sprotnih težav. Tole sicer ne sodi med neke resne težave, ti pa požre živce, če se zgodi. Nekatere stvari so tako samoumevne, da si niti ne predstavljamo, kako je brez njih. Hladilnik je tak primer. Crkne sredi poletja, sredi največje vročine. Teden dni čakaš serviserja, ta pa noče prijeti za orodje, ker sem noč prej za hec vklopil hladilnik, ta pa je začel »delati«. Mora biti 48 ur izklopljen, če hočete, da se ga mojster dotakne. Dodatna težava je, ker sem podnajemnik, hladilnik torej ni moj in moram o vsem obveščati lastnika. Da ne dolgovezim  o tej trapariji, po mescu dni, dveh obiskih mojstra in strošku, ki je primerljiv s ceno novega aparata, hladilnik zdaj dela.

V predsedniško bitko se podaja najbrž najbolj kredibilen kandidat, dolgoletni diplomat, bivši zunanji minister in evropski poslanec Ivo Vajgl. V nekem bolj normalnem času, najbrž ne bi bilo dvoma, da bi Vajgl pometel s konkurenco, ki mu ta trenutek stoji nasproti. Ker pa je atmosfera tempirana na prvo žensko predsednico v zgodovini Slovenije, Vajgl najbrž nima možnosti proti Pirc-Musarjevi, ki je odlična kandidatka zaradi svojega značaja in lastnosti. Ne vem, če Krajnikova in Jeretič še vedno sodelujeta, ker kampanja omenjene je na ravni zajebancije in samoponiževanja. Nekdo, ki Jeretiča dobro pozna, mi je rekel; Daj možakarju par evrskih tisočakov, pa te bo prepričal, da si ti prihodnost Slovenije. S podobnimi je zastrupljal in meglil razum Pahorju, Popoviću in na koncu celo kozjanskemu biku Počivavšku. Zdaj svojo znanost prodaja v Moravčah.



Pred vrati je EP v košarki. Po petih letih se vrača Goran Dragić. Potem, ko se je v začetki meseca uspešno poravnal na sodišču v Miamiju (okrožje Dade county) v zvezi z »domestic violence« obtožbami, se je vrnil na velika vrata. Slovenija z Dončićem in Dragićem cilja na ponovitev uspeha iz Istanbula leta 2017. Vse, kar bo manj kot zlato, bo razočaranje za slovenske navijače. Eni so razočarani že zaradi tega, ker Dragić ni končal v Dallasu. Najbrž držijo trditve bolj obveščenih, da si Dončić ne želi bivšega mentorja iz reprezentance v ekipi. Glede na njegov status v Dallasu in vplivu na lastnika franšize Cubana, nihče ne verjame, da ta ne bi najel Dragića za veteranski minimum, če bi bila to želja in zahteva super zvezde Dončića? Konec koncev je Cuban dve leti plačeval Marjanovića, da se je Luka bolje počutil in imel s kom igrati Fortnite na potovanjih. Kdo je v slovensko košarkarsko reprezentanco nastavil »mazača« Anžeta Mačka«, pa ni dvoma. Goran Dragić zna poskrbeti za prijatelje, ki so propadli v košarki.

Ko je slovenska reprezentanca leta 2017 postala evropski prvak v košarki, sem se jaz začel ukvarjati z računalniško imitacijo košarke NBA2K. Pet let sem bil del te t.i. igralniške skupnosti. Dvakrat sem se uvrstil na spletni draft za NBA 2K ligo, dokler nisem dojel, da iščejo igralce pol stoletja mlajše od mene. Potem sem soustvarjal like in pet let sodeloval v vseh on-line tekmah omenjene spletne franšize. Kaj želim povedati? Gregor Čeglaj je bil leto dni del scene t.i. vplivnežev in vplivnic iz Instagrama. Kaj je imel o najbolj znanih slovenskih spletnih prostitutkah za povedati, vam je najbrž znano. Kaj bom imel jaz za povedati, po petih letih v »gamerski skupnost«? Stay tuned. Do takrat pa, če vaš mulc nabija video igre, takoj s kolom po glavi in nagnat na igrišče. Druge ni, brez heca. Ostalo izveste naslednjič. 



  

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je