Preskoči na glavno vsebino

Necenzurirano my ass

 


Vojna v Ukrajini se nadaljuje in nič ne kaže na skorajšnji konec. Vse skupaj nas lahko skrbi, kakšen bo razplet te katastrofe? Da si ne mečemo pesek v oči. V Ukrajini si nasproti stojita Rusija in ZDA z uslužnim NATO paktom. V vojno so vpletene vse zahodne obveščevalne službe, ki ukrajinsko stran informirajo in vodijo v tej vojni. Pred dnevi je Ukrajinska vojska z raketnim sistemom HIMARS uspešno razstrelila štab ruskih plačancev Wagner v bližini Popasne. Lokacijo štaba je po nesreči izdal ruski novinar, ki je obiskal štab Wagnerja in objavil fotografijo na Telegramu. Vse, kar se na internetu objavi v zvezi z vojno v Ukrajini, analizirajo obveščevalne službe. Na objavljeni fotografiji se je v ozadju druge stavbe videl naslov, kar je Ukrajinski strani zadostovalo, da so lahko z raketo uspešno razstrelili sovražnikovo gnezdo. Neomajna podpora Ukrajini v orožju in denarju ni prinesla zmage nad agresorjem. Rusi na vzhodu Ukrajine zmagujejo, zahodna propaganda pa nas futra s pravljicami o herojskih uspehih Ukrajinske vojske. Zelenski bo pred svojim koncem v svojem bunkerju, zadet od kokaina premikal armade, ki ne obstajajo. Primerjave s Hitlerjem se ponujajo tudi, če so še tako neprimerne. Pri vsej tragediji, ki se dogaja ukrajinskemu narodu, me najbolj moti ponavljanje, da je Zelenski jud, denacifikacija Ukrajine pa Putinova izmišljotina. Torej jud, kateremu so vse prednike pobili nacisti v času holokavsta, se je priklonil taistim nacistom na vzhodu države, ki ji predseduje. Nacistične formacije v Donbasu in Lugansku je sprejel v Ukrajinske oborožene sile. In zdaj je jud Volodomir šef nacističnih bataljonov. Zgodovina, daj mi en šamar, da bom tole razumel in navijal za Ukrajino. Slava Ukrajini, Za dom spremni…, in podobne parole pa lahko poimenujemo s pravim imenom. Slava nacistom!

Sodnih in parlamentarnih počitnic je konec. Kar se parlamentarcev tiče, so več ali manj na dopustu odkar so izvoljeni. Gospe na sodiščih pa so druga zgodba. Korektno bi bilo, da bi napisal gospe in gospodje, ampak to bi bilo zavajanje, ker je sodniški poklic najbolj feminiziran v državi. Torej babji krožek na ljubljanskem sodišču je od danes spet v pogonu. Jutri, pa potem 9.9. naj nobena gospa ne zboli in prestavlja narokov, ker nimam več časa in živcev za vaše nategovanje. Lepo prosim, ker nisem naročil abonmaja, da se »jajcam« po Tavčarjevi. Za »hejterje« zaradi zadnjega teksta pa imam samo en odgovor. Pojma nimam, kaj dogaja vašemu zlatemu kapetanu. Napisano mi je zaupala njegova bivša soproga, Maja D. Povedala je marsikaj, kar vam ne bi bilo všeč, pa nisem ničesar od tega zapisal, ker tovrstne zgodbe skreganih parov sodijo v babje trač revije. Zato brez pene, malikovalci fake lika iz Kosez. Bolje, da ne veste, da vas ne odvrnem od romanja v Berlin.

Necenzurirano še kar buri duhove. Prihaja jesen in kmalu boste pozabili na njih. Združba, ki je dve leti zvesto sesuvala Janševo vlado, si zasluži nagrado. Zato se ne sprenevedajmo zakaj gre. Portal Necenzurirano je bila najčistejša oblika političnega projekta v službi leve politike. Niti Nova24TV, Demokracija in propadli politik Bojan Požar niso tako na hard sesuvali levice, kot je to počel portal Necenzurirano v službi sesuvanja Janše in njegovih. Kar se portala Necenzurirano tiče, še tale podatek. Da postaviš spletno stran, registriraš domeno in to vzdržuješ, je strošek okoli 50 e na mesec. Zakaj so od Golobovega GEN-i dobili več kot 100.000 evrov, pa nočejo odgovoriti. Ker so ta trenutek na pravi strani zgodovine, so jim finančne mahinacije in goljufije, ki se jih ne bi sramoval Rok Snežić, enostavno oproščene. Enkrat letos sem temu portalu poslal podatke o resnični korupciji in podkupninah v sodstvu, pa ni bilo odziva. Zakaj, mi je danes jasno. Ker so zlizani z liki, ki jih sicer javno »napadajo«.

Čeprav je Golobov GS pometel na volitvah in prevzel »absolutno« oblast v državi, se novoustanovljena združba LDS ne znajde najbolje. RTV SLO je v rokah Trstenjakove in nič ne kaže, da se bo kaj spremenilo. Včasih je treba ignorirati zakone in pravila igre, ki jih je vsilila fašistična desnica in s sovražnikom konkretno obračunati. Kmetičev svet zavoda, oba direktorja, urednico in še koga, bi bilo nujno potrebno enostavno zbrcati na cesto. Dobesedno. Dokler Golob ne bo snel rokavic in bo skušal ugajati vsakemu jebenemu NVO-ju in demokratičnim standardom, se nam slabo piše. S fašisti ni milosti in dialoga. Priznajte si že enkrat, da je stranka SDS in njen predsednik Janša najčistejša oblika fašizma in nacizma v 21 stoletju.


Gledam medije pri nas. Vse propada, vse se prodaja in  fehta za denar. Podprite, donirajte! Podprite, donirajte! Ne bo šlo. Nova 24TV nima več za burek. Psihopatski lažnivec Tomašič in njegov oproda Rant prihajata na Kolodvorsko. Pogodbo o zaposlitvi jima bo podpisal direktor Uroš Urbanija. Okrepila bosta drugi program, konkretno Panoramo. Tistih »jebeno več« pa v defenzivi, ker vsi skupaj ne premorejo jajc, ki jih očitno ima Možina. Omenjeni spada v skupino, kjer jih je »jebeno manj«. Vseeno pa vsak teden sproducira Utrip, ki nabije utrip levo usmerjenim gledalcem. Od tistih »jebeno več« pa nič. Vegetirajo v strahu pred izgubo službe.

Septembra bom začel z novo spletno stranjo. Ne bo plačljiva, ker to je smrt za vsak medij, čeprav tega noče nihče priznati. Plačljive spletne strani so mehurčki prepričanih sledilcev, doseg pa nula v vseh pogledih. Treba bo iznajti drug vir financiranja, ker zaklepanje člankov za plačilo je pogreb. Vprašajte Požarja, ki mu za vsak zaklenjen članek Nova24TV objavlja vsebine, sicer jih ne bo nihče prebral.

p.s jaz tud rabim donacije, da se kam premaknem 🙏🙏🙏



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je