Preskoči na glavno vsebino

360 war

 


Boj in obračun z janšizmom se nadaljuje. Zdaj ni več skrivnost, da je Janša po volilnem porazu sklical svoje nastavljence in jim zabičal, da nihče ne sme odstopiti. Vsem je naročil, naj vztrajajo do konca in novi vladi povzročijo čim več težav. Precej šokantno je spoznanje, da je Janša volilni poraz doživel kot poraz v vojni. Politični nasprotniki so zanj sovražniki, koalicijski partnerji v vladi (dokler jo je imel), pa koristni kolaboranti. Janša podobno kot Trump svoje ovce prepričuje, da so mu volitve ukradli. In velika večina mu verjame. Posledično so njegovi volivci pripravljeni celo na vojno. Vojno s kom?

Laži, ki jih dnevno razširja tovarna sovraštva Nova24TV v glavni vlogi z Borisom Tomašičem, Janševim ovcam meglijo razum. Pa ni to od prejšnjega tedna, ko je Franci Kek odkril oddajo Kdo vam laže in se javno zgražal nad klicatelji. To se dogaja ves čas in nihče se do zdaj ni zganil. Oddaja, ki je zdaj na udaru zaradi klicatelja, ki je pozival k orožju, Tomašič pa ga je dodatno kuril, kot Možina kuri svoje lažnive pričevalce, ni bila nič posebnega v primerjavi z mnogimi prej, ko so padale precej hujše besede. Malo razumem Tomašiča, da se razburja. Za mnogo hujše pozive k likvidaciji Šarca, Črnčeca, Bratuškove, Cerarja, Čeferina, Goloba in mnogih drugih, ni bilo nobenega odziva in reakcije. Zdaj pa cela hajka zaradi enega očitno pijanega klicatelja. Sicer pa je to trade mark te oddaje. Kličejo v glavnem nažgani starejši gledalci iz podeželja. Monologi, kadar nima klicateljev, so pa zgodba zase. SDS vazelin mojster na 10.000 obratih vsak večer. Naporno je biti ata in mama televizije, ki propada in fehta svoje občinstvo za donacije.

Nova24TV tako kot vsi ostali mediji, navijajo za Ukrajino in napadajo vse, ki si upajo objavljati resnico. Kakšna pa je resnica, ki nam jo zapoveduje naš gospodar ZDA? Da se ne slepimo, ZDA vodi »igro« v Ukrajini, Zelenski pa je koristen idiot, ki je zaradi ameriških interesov svoj narod odpeljal v klavnico. I.E. Zaradi zgodovine Američane spominja na naslednje dejstva;

Na Japonskem ste odvrgli dve atomski bombi in zažgali na tisoče ljudi, ki trpijo še danes. Samo za to, da ste takratni Sovjetski Zvezi pokazali, da imate jedrsko oborožitev in boste edini oblikovali povojno Evropo. Stalin se ni strinjal z vami. V Vietnamu ste svet požgali z napalmskimi bombami, uničili ste gozdove in infrastrukturo. Ničesar niste pustili stati. Uničevalne bombe so opustošile vsa mesta in vasi. Bombardirali ste Jugoslavijo, domove, bolnišnice in mostove. Ni, da bi našteval. Miloševiću ste v Haagu sodili kot vojnemu zločincu. Sojenje je bilo navadna farsa. Na koncu ste ga ubili in priznali albansko Kosovo, da bi še bolj ponižali Srbe.

Turki so vam napadli Ciper, neodvisno državo. Pustite jim, da se potepajo po Egejskem morju in vsiljujejo svojo voljo z orožjem. Libijo ste uničili skupaj z evropskimi prijatelji, ker vam Gadafi ni več odgovarjal, pa še nafte vam ni hotel dati zastonj. Šest let ste forsirali vojno v Siriji, ker je bil Asad preblizu Rusiji. Šok za vas je bila pomorska baza Rusije v Siriji, zato ni bilo popuščanja. Vdrli ste v Irak, da bi našli neobstoječe biološko orožje.  Vdrli ste v Afganistan, da bi našli vašega bivšega prijatelja Bin Ladna. Obe državi ste opustošili in uničili, neselektivno ste bombardirali mesta in vasi. Govorite o demokraciji?

Vi, ki ste zgradili popoln center za fizično in psihično mučenje v Guantanamu? Vi, ki ste obesili Huseina brez sojenja, čeprav je bil še nekaj let prej vaš največji zaveznik. Vi, ki ste s svojimi vojnami ustvarili talibane in ISIS? V najbolj krvavem udaru ste strmoglavili predsednika v Čilu, ubili ste ga v predsedniški palači in nastavili Pinochetovo diktaturo.


Ob padcu Berlinskega zidu ste Rusiji obljubili, da se NATO ne bo širil na vzhod. Govorite o demokraciji, miru in vojnih zločinih Rusije? Vso Evropo ste napolnili z raketami Pershing in se približevali Rusiji z načrtom njene obkolitve in izolacije. Niste izpolnili niti enega pogoja iz Minska, nasprotno od vas je Rusija izpolnila vse. Torej je samo še Ukrajina manjkala v sestavljanki, ki dokonča Natovo zanko okoli Rusije, da jo potopi. Putin vas že od leta 2009 opozarja, da je Ukrajina rdeča črta. Leta 2014 ste vodili državni udar v Ukrajini in nagnali demokratično izvoljenega predsednika Janukoviča. Namestili ste marionetno vlado, namenjeno pripravi države za vstop v NATO in EU. Vedeli ste, da je to rdeča črta za Rusijo.

Govorite o demokraciji in invazijah v neodvisne države? Današnja Rusija bi lahko Ukrajino uničila v enem dnevu, če bi se Putin odločil uporabiti jedrsko orožje. Ampak on tega noče. Rusi in Ukrajinci so bratski narod, kar je najbolj tragičen del vsega. Vi pa zavajate svet, izkoriščate bolečino ukrajinskega in tudi ruskega naroda. Da, Rusija ima prav. To je resnica. Opozarjala je, kričala, prosila, da ji ne zategujete več zanke okoli vratu. Ko pa imaš opravka z Američani, direktorji in ustvarjalci vseh vojn na zemlji, žal ni šlo drugače.

Rusija ni Irak ali Sirija. Napadli ste jo z vsemi mogočimi sankcijami in zdaj bo ona verjetno naskočila vas. Upam, da se po eni strani hitro konča, po drugi strani pa, da vojni požar ne bo požgal celega planeta.

Ti lažnivi farški hinavci!!! 

op.a. I. E. 



 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je