Skupno število ogledov strani

četrtek, 19. maj 2022

Kukavičje jajce v GS?


 

Janša in njegova fašistična sekta bi posvetovalni referendum o novi vladi? Spet? Ta referendum se je zgodil 24.4. in rezultati so znani. Slovenke in Slovenci so z veliko večino izvolili Goloba in Gibanje Svoboda. Od tu naprej lahko opozicija utihne, ker ta trenutek Golob uživa tolikšno zaupanje javnosti, da si lahko omisli vlado kakršno hoče. Nagajanje opozicije in metanje polen pod noge je nekaj, kar bi moral Golob in njegova poslanska ekipa pričakovati. Včeraj je bilo na trenutke mučno gledati ,kako opozicija mrcvari poslance koalicije, ki se ne znajdejo najbolje v novi vlogi. Kam bomo prišli, če se bo babji krožek v GS vsakič odzval na bolne provokacije raznih Vodebov? Manjka ji kurac, pa nosi rdeče petke, je ugotovil ta samooklicani provokator in najljubši gost televizije laži in sovraštva. In potem četica bab pride v rdečih čeveljcih, da podpre prvo damo parlamenta in njeno hrepenenje po organu. Golob je sicer pozval, naj rdeče čevlje obujejo vse ženske in vsi, ki se identificirajo kot ženske, pa so ga utišali, ker bi sicer vsa Levica prišla v rdečih čevljih in petkah.

Z Levico se nikoli nisem posebej ukvarjal, ker jih nimam za resno stranko. Še kdo je predsednik, se ne morejo zmenit. Imel sem jih za jebi vetre iz Metelkove 6, ki so naključno padli v parlament. Nisem pa si mislil, da je ta stranka v resnici stranka pedrov in lezbijk. Nisem homofob, briga me kaj ljudje počnejo doma za štirimi stenami, ampak dejstva so dejstva. Vsi vidni člani Levice so pedri, članice pa lezbijke. Po moje bo Levica mlinski kamen te vlade in po svoje mi je žal, da jih je Golob povabil v vlado. Za Slovenijo bi bilo bolje, če bi Levica izpadla iz parlamenta in za večno končala na smetišču zgodovine.

Kako se bo Golob spopadel z vsemi preprekami in nastavljenimi minami, bo pokazal čas. Ne poznam odnosa med Golobom in Krkovičem, bi pa bilo za Goloba dobro, da ima imenovanega ob sebi. Če kdo, potem Krkovič ve, kaj vse čaka Goloba. Ko je desnica l. 2000 po bornih šestih mesecih izgubila volitve in je na smetišče odšla Bajukova vlada, sem prisostvoval sestankom na sedežu SDS, skupaj s Krkovičem in ostalimi. Edina tema je bila, kako nagajati novi oblasti, kaj jim podtakniti in koga najprej minirati. Iskal se je šibek člen v Drnovškovi koaliciji, za uničenje nove vlade pa so bila dovoljena vsa sredstva, ki jih zakon opredeljuje kot kazniva dejanja. Če kdo, potem Krkovič pozna vse svinjarije, ki jih je Trstenjakova sposobna izvesti za padec Goloba in vlade. Bega pa me nekaj drugega. Krkovič je dokazano maloumen vase zagledan mož z nizkim inteligenčnim kvocientom. Če sta z Golobom res prijatelja in zaupnika, je z Golobom nekaj narobe, oz. je njegov lik napihnjen. 

Preden je v Kostanjevici v domu za ostarele umrl gen. Ivan Hočevar, sem z njim govoril o tem, kar sem pisal v Patriotskih igrah. Pogovor je bil posnet in morda bo kdaj objavljen, če se bodo svojci (sin) pokojnega generala strinjali. Med drugim sem ga vprašal, če ga je Krkovič res iskal v Beogradu in od njega pričakoval odgovore o razorožitvi TO, preden se je preselil nazaj v Slovenijo? Hočevar je povedal, da je Krkoviča skrbel njegov dosje v KOS-u in razkritje njegove prave vloge. Krkovič je bil dvojni agent, ki je bil v Kočevju zadolžen za orožje TO. Bil je med prvimi, ki so predali občinsko orožje TO, potem pa je šel jokat sekretarju za obrambo Janši, kaj da se dogaja. Če ne bo pri Golobu dobil nagrade, ki si jo po njegovem zasluži (mesto v generalštabu SV), bo šel nazaj na Trstenjakovo in izdal, kar se mu bo zdelo vredno izdati.


V mesecu Juniju se začenja sojenje v zvezi s filmom V imenu resnice. Krvniki Blaža Furjana kazensko preganjajo ustvarjalce filma, Barbaro Furjan in »pričevalce« v filmu. Najbrž bo šlo za edinstveno priložnost, da se na odprti sceni (glavne obravnave so javne) razgali delovanje zločinskega ustroja Janševe ekipe. Mimogrede se lahko pokesa še Tone Krkovič in končno prizna, zakaj je bil sestreljen in umorjen pilot Toni Mrlak in kdo mu je dal ukaz oz. povelje. Če že vedri v Gibanju Svoboda je čas, da končno spregovori. Ko se bo vrnil na Trstenjakovo, bo prepozno.