Preskoči na glavno vsebino

Gloves Are Off

 

Kar se domače politike in prihajajočih volitev tiče, so zdaj vse karte na mizi. Ivan Gale gre na volitve s svojo stranko Naša Prihodnost. Podpredsednica stranke je bivša evropska poslanka Violeta Bulc, kdo so kandidati za poslanske sedeže, pa še ni znano. Prihod Galeta v državno politiko je slaba napoved za stranke KUL-a in Golobovo Gibanje Svoboda, ker podporniki prvega žvižgača v državi prihajajo prav iz njihovega bazena. Skoraj si upam napovedati, da se LMŠ ne bo več uvrstila v parlament. Golobu se zagotovo ni izplačalo vztrajati z Janjo Slugo, ki jo razen njega očitno ne mara nihče. Čeprav je znano, da ima večina volilnega telesa pri nas spomin zlatih ribic, pri Slugi ni tako. Nihče ni pozabil, kako je na višku protestov l. 2020, ko je Gale razkril Počivalškove mahinacije, prihajala na nacionalno televizijo, zagovarjala Počivalška in Janšo, zraven pa lagala o Galetu in žalila kolesarske protestnike.

V medijih se spet pojavlja teza, da bo Janša uspel sestaviti naslednjo koalicijo, če se v parlament poleg NSi prebijeta vsaj dva njegova satelita od POS, Naše Dežele in Resni.ce. Kar drži za POS in stranko Aleksandre Pivec, ne velja za Resni.co in njenega predsednika Zorana Stevanovića. Resni.ca ni produkt štaba na Trstenjakovi, POS in ND pa je na svet dobesedno spravil Janez Janša, prvi porodničar desnih satelitov za potrebe SDS. V predvolilnih tekmah je običaj, da se laže in zavaja na polno. Prav je, da na tem mestu povemo, da je predsednik Resni.ce pri notarju overil obljubo, da ne bo nikoli sodeloval z SDS. Še manj možnosti ima Janša pri Galetu. Najbrž je vsem jasno, da se bo Galetova stranka uvrstila v parlament in nikoli ne bo sodelovala z SDS. Pri Golobovi stranki pa tega ne moremo vedeti. Njegov zaupnik in svetovalec je nihče drug kot Tone Krkovič, sicer večni sledilec Janše in občudovalec njegovega lika. Dodajte še Slugo, pa jim potem zaupajte, da ne bodo spet držali štango Janši. Ta je na sobotni konvenciji svoje stranke, ki beleži 33 let obstoja, svojim vernikom obljubil še dva polna mandata zapored!? Na čem temeljijo te obljube, bomo videli po 24.4. Kako so že rekli izdajalski SMC poslanci ob izteku zime 2020, ko so skočili v Janševo koalicijo? Da bodo stisnili zobe in delali v dobro Slovenije. Kakšno podobno pričakujte od Golobovih, če bo po volitvah »viseč parlament« in se bodo obetale predčasne volitve.

Vojna v Ukrajini se nadaljuje v vsej svoji tragiki. Jaz imam soseda iz Rusije. Ima novega BMW X5, pa me zanima, če mu ga lahko zasežem v skladu z novimi trendi v svetu. Tip sicer ne mara Putina in ne podpira agresije, ki jo njegova država izvaja v Ukrajini.  Njegova edina krivda je ta, da je rus. Pa še jaz nimam BMW-ja. Torej? Bolne šale na stran. Rusom po vsem svetu plenijo premoženje, kot nekoč judom v nacistični Nemčiji. Ker omenjam jude, se bom spotaknil ob svetovnega heroja Zelenskega. Kako je lahko jud Zelenski skupaj s svojim  prijateljem in mentorjem Komsomolskim soustanovil neonacistični bataljon AZOV, ki uporablja nacistične simbole in prisega na sliko Adolfa Hitlerja. Jud? Hitler najbrž pleše od navdušenja v najbolj žarečem delu pekla. Da je »legitimiral« vojno na vzhodu Ukrajine, ki traja od leta 2014, je bataljon AZOV celo uvrstil v redno vojsko Ukrajine. Nekaj podobnega je imel v mislih Tonin s Štajersko Vardo, če se malce pošalim. Da ne bo narobe razumljeno, ne podpiram Putinove agresije in vojne v Ukrajini, ker vedno najebejo nedolžni ljudje in živali. Ni pa Putin edini zlobec na svetu in krivec za tragedijo, ki se dogaja v Ukrajini. ZDA in EU sta dolga leta zavajala Ukrajino s podporo in članstvom v uniji in Natu. Zdaj, ko je Putin začel vojno v Ukrajini, pa nikjer NATO lovcev na ukrajinskem nebu. Zelenski je bil precej naiven, če je verjel, da bo NATO vojaško posredoval proti ruskim agresorjem. Ukrajinci so ostali sami. Vsa silna humanitarna pomoč in sankcije proti Rusiji so samo lajšanje vesti zahoda, ker so Ukrajino pustili na cedilu.

Berem v eni od slovenskih revij, da so se Slovenci organizirali in gredo v Ukrajino kot plačanci branit napadeno stran. Približno 1.800 evrov na dan je tarifa, če seveda ostaneš živ in prideš po mesečno plačo. Za tiste željne vojaške avanture naj povem, da ruski obveščevalci skrbno spremljajo prihode tujih borcev v Ukrajino in nameravajo vse pobiti. Prav ruski obveščevalci so sporočili koordinate centra za zbor tujih borcev, ki so ga ruske rakete včeraj uničile slabih 15 km od Poljske meje in ubile okoli 50 tujih vojakov. Če se vseeno odpravite v boj za Ukrajino, tega ne objavljajte na družbenih omrežjih, ne obveščajte svoje ambasade in do tja se odpravite v lastni režiji. Vse, kar je »organizirano«, ruska stran spremlja in pripravlja smrtonosno dobrodošlico.


RTV SLO je postala ena bedna izpostava Nove24TV. Do kdaj še? Policija se je spremenila v represivni organ SDS. Pravosodje je smešnica po meri Trstenjakove, pa še kar nažigajo po Masleši. Smeši, ponižuje, žali in kaznuje se vse, kar ni na liniji z Janšo. Dovolj je, že zdavnaj! Gremo vsi na volitve, da odplaknemo ta škodljiv in uničujoč janšizem. Pa podprite pravo stranko, da bo SDS poražena v  vseh pogledih. Če ne se bodo kurčili z relativno zmago in ukradenimi volitvami. 24.4. brez izgovora! 


  

DONIRAJ

Addiko Bank SI56 3300 0001 0811 708


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je