Preskoči na glavno vsebino

Gestapo SDS


V deželi pod Alpami, je vse v pričakovanju volitev. Levi in desni so vsak na svojih okopih, vmes pa razkol. Eni drugim grozijo z volitvami, čeprav so volitve konkretna grožnja samo za vladajočo kliko, LMŠ, SAB, DESUS in SNS. Šarec, ki si je tako goreče želel predčasnih volitev, si jih ne želi več. Še manj rednih. Ker po volitvah nič več ne bo, kot je bilo. Me prav zanima, kako bodo domoljubci sprejeli in prenesli katastrofalen poraz, ki se jim obeta? Po dveh letih Janševe vlade in vsega, kar se je dogajalo v tem času, je skrajni čas, da se stvari normalizirajo. Ne delamo si utvar, da so opozicijske stranke rešitev za Slovenijo, ker gre za stare obraze kapitalistične levice, ki jih vsi dobro poznamo. Ker druge izbire nimamo, bo treba na volitve in glasovat za nekoga od njih. Ker tole, kar se zdaj dogaja z našo državo in družbo, je navadna katastrofa. Bi bilo pa od vseh strank pošteno, da takoj predstavijo svoje kandidate za poslanska mesta. Da vemo, kaj je na mizi. To, da na javnomnenjskih lestvicah vodi Golobova stranka brez članstva, programa in znanih kandidatov, je najmanj neresno, če ne zajebancija.

Janša je še enkrat več dokazal, kako je v resnici majhen, zagrenjen in pokvarjen. Spodobilo bi se, da bi Niki Kovač čestital za naziv Slovenke leta. Potem, ko se je obregnil ob njen naziv z njemu lastnim tvitom, je bil to hkrati poziv njegovim ovcam. Sledilo je pričakovano. Vsa desna tviterska golazen se je spravila na Kovačevo z najbolj nizkotnimi. Oni bi za Slovenko leta Urško Bačovnik, če ne kar Janeza Janšo. Po analizi UKOM-a je Slovenka leta brez dvoma Janez Janša. Za vse tiste, ki vpijete, da bi morala biti to zdravnica ali medicinska sestra! Te ženske samo opravljajo svojo službo, zato še ne morejo biti okronane s titulo Slovenke leta. Plezalka Janja, vsaka čast ji, ampak punca pleza zase. Kolajne so njene in ne vaše. Nika Kovač pa prinaša spremembe v družbo, po uspešni kampanji in zmagi na referendumu je vsem dokazala, da se da poraziti vladno kliko. Zato opravičuje svoj naziv, razumem pa domoljubce, da bi jo najraje utopili v žlici vode.

Obračun Janše s pravosodjem se nadaljuje. Prva tarča Branko Masleša še kar nima miru. Najbrž je utopično pričakoval, da bodo desni lažnivci utihnili, če pokaže svojo diplomo. Masleša očitno ne pozna Janše in njegovega tropa lažnivcev. Notranji minister Aleš Hojs je celo zagrozil, da bo na Vrhovno sodišče poslal kriminaliste, da zadevo raziščejo. Predstavljajte si, ob 6 uri zjutraj pridejo specialci in kriminalisti na hišno preiskavo v kadrovsko službo na Tavčarjevo. Volitve so res blizu, že čez dva meseca. Bosta pa to dva naporna meseca, ker bo Janševa klika storila vse, da ostane na oblasti. Kaj pomeni vse, pa si lahko predstavljate, če je na drugi strani Janez Janša in njegov zvesti izvrševalec Hojs.

SDS pravi, da ne izključujejo nikogar? Njihovi »mediji« in portali dnevno svinjajo po levih politikih in razširjajo najbolj gnusne laži. Odkar se je kot glavni konkurent pojavil Robert Golob, je glavna zvezda vseh SDS portalov. Ga ni dneva, da o njem ne bi »odkrili« nove svinjarije. V ponedeljek po volitvah pa bodo pričakovali, da se bo pogovarjal z njimi. Če imaš voljo in denar, se z njimi lahko pogovarjaš samo s tožbami na sodišču. Kakšen predpražnik od človeka moraš biti, da greš v koalicijo z osebki, ki so vsak dan svinjali po tebi? Tonin je že en tak predpražnik.

Covid scena se končno umirja. Ukrepi se odpravljajo, Omikron pa se je v večini primerov izkazal za blažjo gripo. Na koncu bomo ugotovili, da je bilo nošenje mask nepotrebno in vsiljeno, večina ukrepov pa popolnoma nepotrebna. Mene predvsem zanima, kaj bo prihodnost pokazala v zvezi s cepljenjem in cepivi za Covid-19? So bila cepiva res varna ali smo bili vsi skupaj poskusni zajčki? Mnogo ljudi se je cepilo, da bi se lahko svobodno gibali in živeli in ne zato, ker bi verjeli v zaščito. Danes pa precej njih obžaluje, da so se cepili. Jaz po tretjem odmerku cepiva nisem več kot sem bil. Prevečkrat sem utrujen od nič, potem pa ugibam, je to od cepiva ali ker sem še ves zanič po nesreči? Kakšnih štirinajst dni se učim hoditi brez bergel, pa me vse skupaj utruja. Sem pa prebral, da so majorja Troho agenti SOVE napadli z mikrovalovnim orožjem. Troha je potem pisal SOVI in napadi so se baje nehali. Ne vem, kdo živi s Troho in koga ima ob sebi, ampak da nihče ne pokliče reševalcev, da ga strpajo v prisilni jopič in odpeljejo na psihiatrično zdravljenje, mi nikoli ne bo jasno. Saj je evidentno, da se je možakarju dokončno odpeljalo.

Vojna v Ukrajini se ni začela, kot so napovedovali Američani in njihovo evropski zavezniki. Iz zanesljivih ruskih virov sem izvedel, da si je Putin premislil, ko je slišal, da v Ukrajino prihaja Janez Janša. Kaplar Janša ima sicer vojaške sposobnosti nekje v rangu kaplarja Hitlerja. Hitlerju nihče od generalov ni upal ugovarjati, čeprav ta ni imel vojaškega znanja. Podobno je bilo in je z Janšo. Janša je sicer produkt stare komunistične šole in Udbe, zato za svoj obstoj nujno potrebuje notranjega sovražnika. Murgle, organizacija, globoka država, po novem pa Levica in SD. Vseskozi pa kot pravi komunistični samodržec išče tudi izdajalce v lastnih vrstah. Mladci iz SDM v kleti imajo med drugim nalogo, da nadzirajo aktivnost SDS članov na družbenih omrežjih. Eden od njih mi je pred kratkim pokazal seznam članov, ki jih on nadzira. Zraven riše kljukice, pike, opombe in minuse za vsak dan. Koliko je bil kdo aktiven, kljukice so za nabijanje po Golobu, Kovačevi, Šarcu, Masleši …. , za RT šefovega ali strankarskega profila prav tako sledi kljukica. Pozitivne pripombe si zaslužijo Mojca Škrinjar, Aleš Hojs, Bojan Požar, Uroš Urbanija, Alenka Jeraj in podobni, če se njihove laži »primejo«. Enkrat tedensko sezname pregleda Mahnič in odkoraka v zgornje nadstropje na raport. Sedež stranke SDS na Trstenjakovi je pravi mali Gestapo. Ko bodo volitve odplaknile vso to golazen iz položajev, bo Gestapo premajhen za vse.


DONIRAJ

Addiko Bank SI56 3300 0001 0811 708



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je