Preskoči na glavno vsebino

Zbudi se Slovenija


Volitve so pred vrati. Najbrž nikoli tako željno pričakovane kot letos. Odkar je kamniški komedijant »vrgel puško« v koruzo in oblast predal Janši, smo Slovenci dobili nekaj, kar naj bi obstajalo samo že v zgodovinskih učbenikih. Fašizem. Ne gre za žaljivko, naperjeno proti Janši in njegovi odvratni politiki, gre za dejstvo. SDS je stranka fašistov, Janša pa prvi fašist v državi. Kakšna bolezen ali norost razsaja, da Janša in ovce iz SDS zahtevajo razpravo o strankah, ki so okužene s komunizmom. Kot bi sebi kopali grob. Janša, Gorenak, Zver, Šircelj, Vizjak, Škrinjarjeva in podobni, so zadnji še živeči in aktivni komunisti v naši politiki. Poleg Pahorja seveda, ampak Pahor je druga zgodba.

Kar se mene tiče, je menjava oblasti vsake toliko časa dobrodošla. Desnica žal obstaja samo na papirju, ker v praksi SDS+NSi je to fašizem in nič drugega. RTV Slovenija nam zadnje dni demonstrira, kako je videti življenje pod škornji fašistov. Na svoj račun je prišel prvi lažnivec fašistične skrajne desnice Joško Možina. Prispevek o Dražgošah, ki ga je pripravil, je navaden domobranski hvalospev okupatorju. Pričevalci Možine, ki so v resnici vsi domobranci, nimajo kaj iskati na televiziji. V bolj demokratičnih državah kot je naša, še danes vlačijo na sodišča stoletne fašiste in njihove pomagače. Pri nas pa so ob nedeljah zvečer tv zvezde pri Možini. Pred nekaj leti sem bil v Dražgošah in govoril z nekaj domačini. Zanimalo me je, kje so pričevalci? To so izdajalci, domobranska golazen, so bili enotni. Prav tako so bili enotni okoli tega, kdo je izdal partizane. Stane Žagar, podpornik domobrancev in Možinov pričevalec.

Očitno je, da se Pahorju mandat izteka. Po izteku se obeta huda depresija, saj bivši predsednik pač ne zanima nikogar. Instagram pajac je ocenil, da mu nadaljevanje burke na velikem odru lahko zagotovi star komunistični pajdaš Janša. Zato zadnje dve leti miži in se spreneveda, ko Janševa vlada uničuje vse, kar se je ustvarjalo in gradilo 30 let. Čeprav zadnjih 30 let Pahor redno roma v Dražgoše, nosi vence in se klanja partizanom, je letos obrnil ploščo. Kot bi poslušal Možino. Partizani so krivi, partizani so pahnili vaščane Dražgoš v nesrečo? Pahor, lizanje jajc fašistom iz Trstenjakove ti prinaša bonitete samo do volitev. Karte za Argentino bodo najbolj iskan zadetek na Googlu po 24.4.

Gremo na volitve, pozivajo v institutu 8. Marec. Manjka samo, koga voliti. Po zdaj videnem, bi dal svoj glas Levici. Trenutna opozicija je navadna žalost, ampak druge nimamo. Malce me preseneča, da se toliko ukvarjate z mediji in tem, kako bodo videti predvolilna soočenja. Zdaj pa vas resno vprašam? Mar res kaj daste na prazno govoričenje? Vsi, ki se ponujajo na volitvah, so znani »igralci«. Zame je edino merilo, kaj je kdo naredil do zdaj in ne kaj bo blebetal pred kamero. Za SAB in Bratuškovo je znano, da gradijo agendo okoli upokojencev, po volitvah pa jim dol visi za njih. Večno zaskrbljena Tanja Fajon je daleč od premierskega testa, Šarec pa je svoj domet pokazal in je na dobri poti, da s svojo stranko izpade iz parlamenta. Če je še kaj pameti in razsodnosti ostalo volivcem, bo iz parlamenta izpadla tudi NSi. Če si že za fašiste, zakaj bi kdo volil malo pedrsko podružnico farških nazadnjakov?

Odkar je Šarec šenkal oblast Janši, je opozicija popolnoma odpovedala. Ni pa odpovedala civilna družba. Predvsem so se izpostavile ženske, kar je stare fašiste iz Trstenjakove še bolj prizadelo. Namesto konstruktivnega dialoga s civilno družbo ali opozicijo, znajo SDS-ovci in njihova trobila izključno žaliti. Tea Jarc je zdavnaj dobila porcijo svinjarij, ko si je upala premierja srečati na Kredarici in mu postaviti par zanj zoprnih vprašanj. Nika Kovač jo je odnesla še slabše, saj je bila glavna pri referendumu o vodah. Pa ne zaradi vod, saj referendumskega vprašanja po moje nihče ni razumel. Prestrašila jih je mobilizacijska moč, ki jo ima očitno Kovačeva in njen institut 8. Marec. In spet smo poslušali in brali laži in svinjanje tistih, ki se imajo za demokratične in poštene državljane. Razveljavili bomo vse zakone, ki jih je sprejela Janševa vlada, je napovedala Kovačeva. Razveljavitev vseh zakonov, ki jih je sprejela Janševa vlada, se za Počivavška in mnoge druge sliši kot grožnja. Ker brez zakonov, ki jih je sprejel ta nelegitimni DZ, jih bo večina izpostavljena kazenskim pregonom in letovanju na Dobu. Ko bo nova oblast sprejemala nove zakone in ukinjala stare, naj ne pozabi na zakon o kazenskem postopku in KZ. Za vse obsojence naj veljajo ista pravila prestajanja kazni. Ker sviranje kurcu na odprtem oddelku Doba Puščava, ni zapor ampak dopust. Vprašajte Janšo, Snežića, Bavčarja in podobne.

Izraz desni intelektualec se sliši spodobno. Če pa veš, da se med to srenjo uvrščata oba Turka, je lahko desni intelektualec edino prispodoba za človeški gnoj farškega porekla. Če bi se pisalo leto 1944, bi na stadionu za Bežigradom lahko videli oba Turka, kako ližeta škornje Nemcem in prisegata zvestobo Hitlerju. O tem ni nobenega dvoma. Komunistični režim je kriv za slab odziv na cepljenje? Janez ga pa useka. Komunistični režim je najbrž kriv, da Urška piše recepte za Viagro, ker so Janeza komunisti že v mladih letih zastrupili z Bromom. In ni hudič, da niso komunisti krivi, da mi je banka zaprla račun, a ne Janez. Ti boš že vedel, saj so zdaj lastniki banke Madžari, tvoji gospodarji.

V pričakovanju Goloba je Šarec spesnil; »Bolje Šarec v roki, kot Golob na strehi. Marjanu se je v opoziciji hudo poslabšalo. Po tem, kar je Šarec naredil, bom dodal samo to. Bolje golob na strehi, kot Šarec v roki. Vsi, ki pozivate na volitve, bodite konkretni. Če se ne bomo poenotili okoli favorita na levi strani, bo SDS spet relativna zmagovalka. In spet bomo poslušali o ukradenih volitvah in izločanju zmagovalca. Fašistov je manj kot 20%, pa redno zmagujejo na volitvah. Zbudi se Slovenija.



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je