Preskoči na glavno vsebino

Politik naj bo


Veseli december bo v Ljubljani malo manj vesel. Kostanj ja, vse ostalo ne. Za razumevanje tega kaznovalnega ukrepa za Ljubljančanke in Ljubljančane je treba vedeti, kako premier Janša gleda na prestolnico in njene prebivalce. Janša je prepričan, da so prebivalci glavnega mesta eden glavnih razlogov, da je tako osovražen. Ljubljana je bazen levičarjev, za levičarje pa nobena kazen ni prehuda, je pred dnevi Janša delil svojo zlobno misel na nekaj elektronskih naslovov. Nekateri so bili tako navdušeni, da se jih je Janša spomnil, da so se pohvalili z deljenjem vsebine, ki so jo dobili na elektronski naslov. Tako so misli zlobnega Janše prišle tudi do mene. Najbrž ste opazili, da Janša načrtno ponižuje meščane Ljubljane. Če bi imel to moč, bi nas vse skupaj zaprl in Ljubljano obdal z bodečo žico, kot nekoč fašistični okupatorji. Kostanj pa!?

Kostanj je druga zgodba. Albanec, ki je zakupil dve mesti za prodajo »Lovranskih maronov«, je preko družine Rushiti iz Grosuplja urgiral pri Janši in uspel. Janša je dovolil, da njegovi rojaki prodajajo pečen kostanj po Ljubljani. V lokalu Torpedo v Grosuplju se je minuli ponedeljek odvil famozni lobistični sestanek. Na eni strani dva Rushitija, na drugi pa Žan Mahnič in Borut Dolanc. Kostanj da, kebab pa ne, je bil končni dogovor.

Ministrant, ki je trenutno v funkciji obrambnega ministra, je zabredel v hude težave, ki jih zdaj skuša prikriti OVS. Gre za izsiljevanje obrambnega ministra Tonina. Izsiljuje ga uslužbenka MORS Andreja (polno ime in podatki so pri meni oz. v uredništvu Mikstone bloga). Zgodba gre takole. Minister Matej ga je namočil in prepozno izvlekel, uslužbenka Andreja je posledično v devetem tednu nosečnosti in od Mateja pričakuje, kar je obljubljal. Ločitev in skupno življenje, ali pa bo obvestila njegovo ženo in zainteresirano javnost. Ker mu je »grožnjo« poslala na službeni telefon, se zdaj z njo ukvarja OVS.

Masleša je izpustil Tošića? Masleša, kje je tvoja diploma? Včasih imam občutek, da so Janševi verniki res totalne budale na klik. Zadnjemu butlju v tej državi je jasno, da stvari ne funkcionirajo, kot otresa Janša. Razen, kadar gre zanj. On je edini obsojeni kriminalec, ki ga je v desno uravnoteženo Ustavno sodišče vrnilo najprej v parlament, potem pa še na svobodo. Zanimivo, da nobena višja instanca (vrhovno, ustavno) ne razsodi zadeve, ampak jo samo vračajo na prvo stopnjo, kjer je ponovno sojenje v roku dveh let obsojeno na zastaranje. Brez izjeme, pa naj gre za Janšo ali Tošića.

Zdravko Počivalšek je še enkrat več dokazal, da je konkreten idiot. Združitev s stranko GAS, ki jo vodi Janšev pajac Kovšca je podobna poteza, kot če bi objavil svojo parto v medijih. Konkretni bodo konkretno končali na smetišču politične zgodovine. Ostaja pa vprašanje, kdo bo po volitvah 2022 začel čistiti svinjarijo, ki jo je v vse pore naše družbe prinesla tretja Janševa vlada? Levica, SD ali kakšno novo ime na levem političnem polu? Kot za zdaj kaže, bodo Janševi ostali v sedlu tudi potem, ko jih bodo volitve formalno odplaknile. Na levi strani ni nikogar, ki bi tako brezobzirno in mimo zakonov menjaval cele garniture, kot to počne Janša, kadar pristane na Gregorčičevi. Pa bi bil skrajni čas, da se na levi strani pojavi nekdo, ki bo v stilu noriškega poglavarja odrezal vse, kar je minuli dve leti nastavljala Trstenjakova.

RTV Slovenija je očitno kapitulirala pod nenehnimi pritiski in napadi Janeza Janše. Janša je uspel nastaviti svoje in dodobra zatreti najbolj udarne oddaje s premikom na manj gledana drugi in tretji program. Čeprav priznam, da ne razumem tega. Kot, da smo Slovenci zaostali fosili, ki buljimo v prvi program nacionalne televizije, pa kar bo, pa bo. Kdor redno spremlja neko oddajo, jo bo pogledal na prvem, drugem ali pa tretjem programu. Liga prvakov je na drugem programu in ne poznam nobenega nogometnega navdušenca, ki bi ob torkih ali sredah razočarano buljil v prvi program iz inata. Enako je z oddajami, ki jih ima levo občinstvo najraje.

Zakaj se fašistična sekta in njeni verniki sploh ukvarjajo z nacionalno televizijo, pa je vprašanje za strokovnjake z drugih področij. Imajo svojo televizijsko postajo, ki je sicer ne gleda nihče. Še najbolj zadrti SDS-ovci priznavajo (ne javno), da je Nova24TV poden od televizije. Ampak res poden. Jim verjamem na besedo, sam tega mnenja ne morem podati, ker mineva štiri leta, odkar sem zadnjič gledal to sranje. Pred štirimi leti je bil gost neke poden oddaje Žan Mahnič. Poklical sem v oddajo, dobil zvezo (ker sem bil najbrž edini, ki je klical) in lovca Mahniča poslal u kurac. Oddajo je vodil Aleksander Rant, ki so ga za to priložnost spustili iz kleti. Rant je bil tako šokiran, da se je začel opravičevati  Mahniču, po oddaji pa so odpustili fanta, ki je skrbel za telefonske klice v studio. Ker ni prepoznal moje številke in me je zvezal s studiom. 

Kje boste končali po aprilu 2022, Jančič, Požar, Iršič, Urbanija in podobni hlapci fašistične desnice? Najbrž bo edina opcija pri Hojsu, ki bo spet zasedel direktorski položaj v tovarni sovraštva in laži. Priznajmo, da je Aleš Hojs daleč najbolj primeren za to funkcijo. Lažnivemu primitivcu konkurenca iz kleti pač ne seže niti do gležnjev. 

Je Robert Golob novo upanje leve scene? Ne vem, verjamem pa, da bi s svojo morebitno stranko dodobra premešal karte na levem polu. Je pa dejstvo, da je Golob šef države firme in ne zasebne, kar ni zanemarljivo. Golob ni Akrapović ali Boscarol, da se razumemo. Potem, ko je za svojo desno roko nastavil zmešanega brigadirja Krkoviča, Goloba ne morem imeti za resnega in uspešnega direktorja. Ker, Krkovič je resnično nesposoben nakladač, ki ni uspel na nobenem položaju, ki mu ga je prinesla napihnjena zgodba o osamosvojitvi. Krkovič ni GEN-i prinesel nobenega posla, niti ni pridobil ene same stranke za podjetje, ki ga je velikodušno zaposlilo. Služba v GEN-i je bila usluga, da najbolj znani slovenski brigadir ni končal na zavodu in centru za socialno delo. 

Nasvidenje v naslednji vojni. Ta je pred vrati, zato brez panike, fašiste in domače izdajalce bo treba še enkrat poraziti. Potem vas Zoki lahko zagrebe na Orlov vrh, golazen pokvarjena. Tam, kjer kužki ščijejo. 

PayPal, TRR 🙏 (kar korajžno donirajte)




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je