Preskoči na glavno vsebino

Prodane duše Janšizma

 

Odštevanje do volitev se je začelo. 24. April je kot prvi možni datum volitev 2022 razglasil predsednik Instagrama Borut Pahor. Razglasil je pravilno, ker Pahor samo razglaša in oznanja, kar sklenejo drugi. Za 24.4. se je odločil Pahorjev svetovalec Ernest Petrič. Želje Trstenjakove, da bi bile volitve 20.4., je Petrič preslišal. Čeprav bi bil datum zaradi simbolike in delovanja stranke SDS še kako primeren. Glede na stanje na levem polu ne bi bilo presenečenje, če bi Janša takoj po koncu predsedovanja svetu EU odstopil in sprožil predčasne volitve. Zato, da bodo imele novo nastajajoče stranke na levem polu manj časa za priprave in promocijo.

Janša ni naiven niti evforično butast, kot večina njegovih vernikov. Jasno mu je, da bodo naslednjo vlado sestavljale leve stranke. Počivalšek, Kovščca, Jeretič in na drugi strani Pivčeva s svojimi sanjami v oblakih, niso nov material za prihodnjo Janševo koalicijo. Stavim, da se nihče od zgoraj omenjenih ne bo uvrstil v parlament. Torej, ker Janša ni butast, približno ve, kaj bo sledilo po Aprilu 2022. Nova oblast bo odstavila vse kadre, ki jih je nastavila Janševa vlada. Obeta se največji kadrovski cunami v tridesetih letih. Aleš Hojs bo spet postal direktor tovarne zlobe in laži Nova24TV. Na tem mestu moramo priznati, da je Hojs idealen primerek za direktorja nore valilnice laži. Nesramen, aroganten, zabit, polpismen in fanatično privržen Janši. Po aroganci in nesramnosti mu je blizu Vasko Simoniti, s to razliko, da je Hojs gnoj od človeka v treznem stanju, Simoniti pa to postane, ko je pijan. Če boste kdaj v življenju imeli opravka z Vaskom, je dobro vedeti sledeče. Do desetih dopoldan je približno trezen in sposoben normalne komunikacije. Potem pa ga prime alkohol in postane takšen, kakršnega poznate. Pijana zlobna kreatura stranke SDS. Da ima v kabinetu zaposlenega Mitjo Iršiča, pa je zgodba za naslednjič.

Zadnja Tarča v kateri je nastopil Zdravko Počivalšek skupaj s Hojsom, je imela zanimivo predigro. Zdravc aka Kozjanski bik je tistega dne pregloboko pogledal v kozarec. Dobro uro pred oddajo je bil že konkretno v rožicah v svoji pisarni v Ledina centru. Jeretič ga je skušal prepričati, da odpove sodelovanje v oddaji, ampak Zdravc se ni dal. Da bi kdo prepričal nalitega kozjanskega bika? Ni govora. Trmast kot je, je prikorakal na Kolodvorsko in tekmoval s Hojsom v primitivnosti. Alkohol ga je ravno prav podžgal, da je bil nesramen in žaljiv, kar sicer ni njegova vrlina. Vseeno pa je Vasko Simoniti pijanski šampion med našimi politiki. Popivajo v glavnem vsi, le Vasko pa je nekoč zaradi popitega alkohola obležal pod mizo ribje restavracije v centru Ljubljane, kjer so se nekoč družili »desni kulturni delavci«. Najbrž se je to zgodilo večkrat, takrat v ribji restavraciji pa sem bil zraven. Na željo Šeliga sem Simonitija stlačil v avto in ga odpeljal domov.

Kaj se dogaja s Slovensko Policijo? Z eno potezo je sekta SDS ob asistenci izdajalcev iz vrst SMC in DESUS razrešila vse policijske šefe. Vse, brez izjeme. Za primerke iz SMC in DESUS je jasno, da bodo podprli vsako svinjarijo, ki jo bo dal puklasti fašist na mizo. Tudi to so, ki jo pravkar omenjam. Zakaj NSi podpira vse poteze Janše, pa mi ni najbolj jasno. Na tem mestu se sprašujem, kdo sploh so volivci NSi? Zakaj bi kdo sploh dal glas mali kopiji velike SDS. Janša je nesporno voditelj, farški Tonin pa je njegov občudovalec in sledilec. Izpad NSi iz parlamenta bi bil prava zaušnica in budnica za vse poštene kristjane. Slovenska desnica ima očitno od nekdaj težave z spogledovanjem in občudovanjem fašizma, zato ni neko presenečenje, da so Janšo vzeli za svojega Duceja.

Naši desni sodržavljani, ki se imajo za bogaboječe kristjane, poštene domoljube in jim je skromnost in dobrota največja vrlina, bi brez težav zradirali vse, ki se ne strinjajo z njihovim Ducejem Janezom. Nekoč je bila inkvizicija, danes imajo kristjani internet in tovarno zlobe s številnimi zlobnimi sateliti. Ko so oni protestirali in se zbirali, smo jim dali mir. Nihče jih ni zmerjal, žalil, poniževal, preganjal s policijskimi kordoni in zalival z vodo in solzivcem. Nihče ni nikogar pošiljal iz Slovenije. Še šiptarja vam ne pošiljamo v Prištino, pa bi ga lahko. Vi desničarji pa? Protestnike proti Janševi vladi bi najraje potolkli. Navijate, naj policija obračuna s protestniki. Vsak izpostavljen obraz protestov napadate, uničujete kariere in družine. Zlatko naj gre domov, Anis naj gre domov, Zoran naj gre domov? Halo kvazi domoljubci zmešani. Oni so doma. Vejo, kje je dom in kje so korenine. Vejo, kaj je spoštovanje. Za vas to ne morem reči, prodane duše Janšizma.

🙏👀


    

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je