Preskoči na glavno vsebino

Covid Jordan

 

Golob in Krkovič? Če se ne bi Golobu iztekel mandat, ne bi nikoli izvedel, da je Krkovič njegov svetovalec! Svetovalec? Krkovič s triletno poklicno šolo nima nobenega znanja, da bi svetoval šefu družbe, kot je Gen-I. Gre za »fake« svetovalca, ki mu je nekdo (v tem primeru Golob) omogočil mesečno plačo za nič. Takšnih svetovalcev je v naši vladi, ministrstvih in državnih podjetjih kot listja in trave. Na kakšni relaciji sta Golob in Krkovič, da mu je prvi omogočil mesečno rento, nimam pojma. Ko enkrat odleti šef s položaja, odletijo z nji vsi svetovalci in tisti, ki so zaposleni na zaupanje. V tej luči gre razumeti Krkovičev izpad na gledališki predstavi Goloba v stari elektrarni. Krkovič v strukturah SDS že desetletje in več ne pomeni nič. Golob ga je zaposlil podobno, kot je Šarec zaposlil Črnčeca. Odpadnika, ki je nekoč visoko kotiral pri Janši. Snežić je najbrž res vpleten v večino kadrovskih potez aktualne vlade. Vendar o tem zagotovo ne govori in ni govoril s Krkovičem. Če bi hipotetično res pred letom dni Snežič Krkoviču napovedal menjavo Goloba, bi Krkovič in posledično Golob zdavnaj govorila o tem. Ali vsaj organizirala gledališko predstavo.

Kustečeva je preživela interpelacijo. In tudi Dikaučič jo je. Preživela bi interpelacijo tudi, če bi bila osumljena svinjarij tipa umor, posilstvo, pedofilija … , ker gre za plače odpadnikov iz SMC in DESUS, ne pa za etične in moralne vrednote. In tako bo do bridkega konca te vlade. Po mojem mnenju so vse interpelacije napovedane v prihodnosti, brezpredmetne. Izguba časa. Opozicija v tem sklicu zaradi znanih »osebnih razmer« nekaterih poslancev in poslank nikoli ne bo zbrala 46 glasov. Zakaj ponavljati nekaj, kar je vnaprej obsojeno na propad in neuspeh? Ker je to naša dolžnost, v en glas odgovarjata Mesec in Šarec. Da nekaj delamo, da smo pridni, čeprav uspeha ne bo.

Dolžnost opozicije je, da zruši vlado. Če ne gre z interpelacijami, si izmislite kaj drugega. Ne bit pridni in nesposobni. Od tega nimamo nič, oz. imamo še vedno fašiste in množico kolaborantov na oblasti. V politiki so v boju za oblast nekaterim dovoljena vsa sredstva. Janša in SDS falanga ne izbira sredstev, v to ste se lahko prepričali. Leva scena pa menca, ob petkih zganja kulturniške proteste, ki se jih ne udeležuje več kot sto ljudi. V glavnem zainteresirana druščina iz Metelkove 6, zbrana okoli Jenulla. Tisti bolj jezni in pogumni protestirajo ob torkih in sredah, a je tudi te Hojsov policijski aparat več ali manj uspešno discipliniral. Po moje bi bil čas, da leva scena končno enkrat sname rokavice in jebe mater falangi fašistov iz SDS.

Kako stoji naš Marjan, ki je bil nekoč oklican za Luko Dončića slovenske politike. Halo, Luka Dončić slovenske politike? Kaj je potem Janez Janša? Michael Jordan naše politične scene? Ne pretiravajte s Šarcem, ker je zavozil vse, kar se je zavoziti dalo. Lahko bo srečen, če se bo aprila 2022 sploh uvrstil v parlament. Tanja Fajon je prazna vsebina zaskrbljenih fraz, o Alenki Bratušek pa ne bi izgubljal besed. Ostane Mesec in njegova Levica. Očitno je prišel čas, ko bo treba podpreti Levico, ker vsi ostali so svoje priložnosti zdavnaj zapravili.

Zadnji trije tedni so navadna katastrofa. Odkar so me odpustili iz UKC, se lovim po stanovanju z berglami in štejem dneve do kontrolnega pregleda. Življenje se je zame ustavilo. Samo še Covid se manjka, pa se lahko takoj vržem skozi okno. Če bo frka, si bom  omislil dve službi, sem se nekoč tolažil. Zdaj je ultra frka, jaz pa ležim doma in ne morem nič. Občutek imam, da me je ono nedeljo na Celovški cesti spotaknila usoda, da sem obležal ves polomljen in onesposobljen. Od solidarnosti pa nič. Na PP se prah nabira, račun pa je že nekaj časa pod lediščem. Sonce in dobre želje ne bodo dovolj, da stopijo ta minus.

Imamo pa nov frčoplan. Oz. ga bomo nekoč imeli, če ne bo izpuhtel v zračnem prostoru Postojne. Pri Toninu nikoli ne veš, ker srednji vek in današnje življenje nista kompatibilna. Vrtovec iz vrst NSi bi ga minuli vikend potegnil taksistu, brez preverjanja PCT, trdi nadlegovani taksist. Da je vrh NSi združba vaških farških pedrov, se je dolgo šušljalo. Da so na svojih shodih pod vplivom alkohola tako razpuščeni, pa je ogledalo RKC in njenih satelitov. Pedri, pedofili in Janez. Pa ne samo Janez. Tu so še Brščič, Marčič in ostali atiji nove krščanske Evrope po meri Orbana.


 

 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je