Skupno število ogledov strani

sreda, 10. november 2021

Bad & worst

 

Slovenija je posebna. Rekorderji smo v marsičem, da smo prvi na svetu po številu okuženih na 100.000 prebivalcev na svetu, je pa skoraj neverjetno. Pri tako odlični vladi, bi prej rekel, da gre za mednarodno zaroto. Janez je ja najboljši predsednik naših vlad ever, domoljubci pa se kar topijo od podpore in navdušenja nad ukrepi, ki nimajo nobenega smisla. Kaj je šlo torej narobe? Janez seveda ne bo prevzel nobene odgovornosti. Kriva je opozicija in protestniki. In seveda tistih 80% državljank in državljanov, ki tej vladi ne zaupa.

Jaz se covida nisem nalezel, dvakrat sem bil cepljen in upam, da bom še tretjič. Minulih nekaj dni sem preživel na UKC, ker sem imel prejšnjo nedeljo bedno nesrečo. Po operaciji sem končal na travmi in prognoza ni bila nič kaj dobra. Mesec dni, potem pa toplice. Ker se je stanje s covidom v državi dramatično poslabšalo, so me domov poslali peti dan. Ne morem nikamor, z berglami se lovim po stanovanju in preklinjam usodo. Polomil sem se v najbolj nemogočem trenutku. Če bi lahko izbiral ne bi našel slabšega.

Volitve bodo Aprila naslednje leto. Do takrat pa se ne bo zgodilo nič. Ne vem, koliko je pametno v tej situaciji zbiranje in protestiranje, ker protesti nimajo nobenega učinka na obstoj te vlade. Niti afere, ki se vrstijo iz dneva v dan. Posnetki Vizjaka in Petana so dokaz, kako ti ljudje od nekdaj funkcionirajo. Tako delujejo tudi danes, a se za zdaj se ni pojavil noben posnetek novejšega datuma. SDS je takoj našla »strokovnjaka«, ki je posnetek razglasil za »lepljenko«. In potem šok za desno sceno. Vizjak sam prizna, da je posnetek avtentičen. In potem dolga tišina. Desni v pričakovanju, kaj bo čivknil Janez, da gre stampedo v pravo smer. Janez pa nič. 


Tonin seveda ni odstopil. Kaj pa ste pričakovali od tega farškega pajaca? Da bo Janši zaril nož v hrbet? Nak. Pozornost so kot je že v navadi, preusmerili drugam. Kar se tiče Vizjaka, pa se dviga nepotreben prah. Policija in DT sta že na delu. V tistem 14 let starem posnetku ni nič pregonljivega. Pa če bi bilo izrečeno še kaj hujšega, bi po 14 letih zastaralo. Edino, kar je pregonljivo je nezakonito snemanje, pa še okoli tega nisem prepričan, če ima posnetek kakršnokoli procesno vrednost za kogarkoli. V izdihljajih te fašistične vlade je škoda energije in časa za njeno rušenje. Raje se posvetite temu, kaj bo po volitvah, ko bo čas za sanacijo dreka, ki ga bo za seboj pustila SDS.

Janez je v svojem imenu poslal venec na grob domobrancev. Borci za NOB letos niso dobili venca. Janez se je brezsramno deklariral kot fašist in kolaborant. Takšnih je v državi mogoče 20%. Zato naj se nikoli več ne zgodi, da nam bo vladala peščica fašistov, ki  so jih zaradi lastnih ekonomskih interesov podprli kolaboranti tipa Kozjanski bik in čakajoči na upokojitev v Desusu. Lahko so fašisti in golazen, to je njihova pravica. Naša pa je, da fašizem preganjamo. Ne bodo nam nikoli več vladali. Da nam res ne bodo, pa vi poskrbite z udeležbo na volitvah.

Kakšne donacije bi prav prišle …