Preskoči na glavno vsebino

Climber


Da je Janša lažnivec, ni neka skrivnost v tej deželi. Za lažnivca je prepoznan povsod, kjer slišijo zanj. Objavljanje ponaredkov in laži je zanj nekaj tako samoumevnega, da že zdavnaj več ne loči med lažjo in resnico. Ker ima v svoji sekti podoben status kot Jezus med kristjani, mu verniki verjamejo vse. Še pri največjih svinjarijah se sekta SDS obnaša kot se to pričakuje od kristjanov. V boga in njegova dela se ne dvomi. Bog že ve zakaj dela kar dela. Isto velja za Janšo. Če me spomin ne vara, so v zgodovini samo gestapovci in za njimi hard core komunisti nadzirali državljane in jim za izrečene ali zapisane besede uničevali življenja. Danes to organizirano počne SDS. Po družabnih omrežjih stikajo in vohunijo po skupinah, ki ne podpirajo vlade ampak protestnike oz. opozicijo. Če si kakšen javni uslužbenec drzne kritizirati Janšo, ga na delovnem mestu čakajo težave, če ne kar odpoved. In niti za hip ne podvomite, da bi vas SDS-ovci z Janšo na čelu najraje strpali v kakšno prevzgojno koncentracijsko taborišče, če bi bila na koledarju kakšna bolj zgodnja letnica minulega stoletja.

O zlorabi represivnih služb v tem mandatu Janševe vlade bi lahko napisal marsikaj. Najbrž ste opazili, kako navdušeno člani vlade in vidni predstavniki SDS pozdravljajo nasilje policije in jim celo iskreno čestitajo! Celo več. Policijo pozivajo, naj bo maksimalno zajebana in nasilna do protestnikov. Zlatko, Zoran, Anis in podobni so tarča policije in kriminalistov takoj, ko stopijo na cesto. Petkovi protesti imajo drugo konotacijo, ker gre bolj za umetniško predstavo in Jenull vzorno sodeluje z ljubljansko policijo, ta nasilja ob petkih ne zganja. Ker ima ljubljanska policija novo vodstvo, ki poslušno izvaja navodila in direktive Hojsa, se to lahko še spremeni. Minuli torek je policija zaradi izrednih razmer, varovanja udeležencev dogodka na Brdu in njihovih konvojev in napovedanih protestov ustanovila tri operativne štabe. V Ljubljani na Prešernovi, v Kranju in v Centru za zaščito in varovanje. V slednjega sta pred začetkom protestov prišla Aleš Hojs in Žan Mahnič.

Od Centra za zaščito in varovanje stanujem 50 metrov stran. Videl sem, kdaj sta omenjena prišla in kdaj odšla. Kaj se je dogajalo v operativnem štabu, ko sta prišla Hojs in Mahnič, pa sem naslednje jutro poslušal v priljubljenem lokalu Vinka Gorenaka ob Celovški cesti. Obiskovalca sta na monitorjih spremljala dogodke na trgu Republike. Na enem od monitorjev je policija spremljala »live prenos« iz Facebooka uporabnika Zlatka Čordića. Zakaj ga ne primejo, zakaj ga ne primejo, se je razburjal notranji minister Aleš Hojs. To je višek, naj barabo južnjaško primejo, je dogajanje komentiral Mahnič. Dežurni operativec v centru je stopil do telefona in nekomu naročil, naj primejo Zlatka Čordića. V nadaljevanju sta zadovoljno opazovala odvzem prostosti Zlatka in se razburjala, ker policija odločno ne nastopi proti množici.

Shod je razpuščen, je nekajkrat ponovil Hojs v operativnem štabu. Zakaj policija ne razžene množice, če je shod razpuščen, je spraševal vodjo operacij na centru? Uporabite vsa zakonita sredstva, da tole zatrete, je blebetal in jezno zrl v monitorje. Eden od kriminalistov je medtem poročal, da je Stevanović zapustil prizorišče protestov in spraševal za nova navodila. Naj grejo za njim, je komentiral Hojs. Hojsovi komentarji in pripombe so bili za našega šefa v resnici ukazi, so dogajanje na Centru za zaščito in varovanje komentirali prisotni. Mahnič je bil po izjavah prisotnih bolj molčeč, je bilo pa očitno in v nebo vpijoče, da koordinira delo SDS-ovih provokatorjev na protestih.

Baje Alenka Bratušek in njena stranka SAB krade člane propadli stranki Desus? Kdor je videl zadnje shode stranke SDS, se s tem ne bo strinjal. Simpatizerji in člani stranke SDS na teh shodih so stari 70+. Če kdo obvladuje upokojence v tej državi, je to stranka SDS. Za njihovo članstvo je Janez Janša mlad poskočen poba pri 63 letih. Od večine njih je mlajši desetletje ali dve.

Andrej Marčič, nesojeni zet Karla Erjavca je v hudih težavah. To kar mu zganja Eva, ni najhujše kar ga je doletelo. Janša je dobesedno ponorel, ko je izvedel, da ga je Marčič na skrivaj slikal. Tista pošiljka pornografskih fotografij Erjavčevi za rojstni dan, kjer njen soprog igra glavno vlogo, je bila samo uvod v maščevanje. Marčič ima zdaj na grbi agente Sove in člane Janševe kriminalne združbe. Če ne bo pokazal »jajc« in splezal na Janšo, bo ta na njega. Dereze je že nataknil, naš grosupeljski šiptar.




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je