Preskoči na glavno vsebino

The GOAT

 

Olimpijske igre so končane. V deželo se je vrnil mir, spletni igralci pa so se vrnili k vsakdanji temi, politiki. Politika je med igrami v Tokiu znova pokazala svoj obraz. Dovčerajšnji trenirkarji so postali nacionalni heroji in njihova imena »domoljubni« portali zapisujejo s črko Č. Prepelič se je prekrižal, preden je potopil slovenske sanje? Branko Grims je obtožil nacionalno televizijo, da je cenzurirala potezo Prepeliča, ker je bila krščanska. Grims, dežurni lažnivec na Twitterju je pritegnil celo tiste zaprisežene trole, ki so tekmo gledali. Branko, kako so cenzurirali, če se sem videla, se je oglasila ena najbolj zvestih kokoši iz brigade resničnih trolov? Tista najbolj pogosta izjava, ki jo Grims otresa, da je laž nesmrtna duša levičarjev, je pravzaprav njegov trade mark. Ker Branko Grims je najbolj neutrudni lažnivec in razširjevalec norih teorij zarot na desnem polu. Ne prekaša ga niti njegov šef, s katerim sta v zadnjih letih v precej zapletenem odnosu.

GOAT. Kako lahko plezalko Janjo zmerjate s kozo, se razburjajo na temni strani Twitterja? Ni, da bi odgovarjal, ker gre za nezavedno stopnjo budal, ki 24/7 iščejo razdor in podtikajo totalne bedarije. V NBA velja za Jordana, da je GOAT. Luka Dončić je na dobri poti, da nekoč postane GOAT svetovne košarke, za slovensko je po dosežkih nesporni GOAT Goran Dragić. In ne gre za kozle ampak pojme, ki jih je treba vsake štiri leta razlagati domoljubcem, ki šport spremljajo takrat, ko Slovenci zmagujejo. Res je bilo lepo videti, kakšno navdušenje je sprožila košarkarska reprezentanca. Čeprav je na koncu končala na četrtem mestu, je bila doma sprejeta bolj množično in bučno, kot vsi nosilci medalj skupaj. Očitno ekipni športi bolj zažgejo. Žal mi je če, da ne znamo športno sprejeti porazov. Četrto mesto je OI je izreden dosežek, h kateremu nam je v glavne pomagal Dončić in obilica sreče. Niso krivi sodniki, še manj FIBA. Sreča nas je na koncu zapustila, a vseeno vsaka čast fantom. Na tem mestu najbrž ni primerno komentirati prihodnosti, ki so jo fantje vzneseno napovedovali, a bom vseeno požrl manj všečkov na družbenih omrežjih in nalil pelina.

Vse je še pred nami, naš čas prihaja? Razen za Dončića in Čančarja, bi drugi težko kaj takšnega izjavljali. Ko je bil Gogi star toliko, kot je danes Zoki, je končal reprezentančno kariero. Murić in Blažič bosta kmalu dopolnila 30 let, vegetirata v propadlem hrvaškem klubu Cedevita Olimpija , kjer se jima je v zadnjem letu pridružil še Dimec. Če bodo reprezentančne akcije potekale v obdobju, ko bo imel Dončić obveznosti v NBA in ne bo del reprezentance, bo sledilo isto, kot smo gledali po EP 2017, ko je reprezentanca ostala brez Gorana Dragića in Dončića. Poraz za porazom. Kaj je torej pred vami?Rado Trifunović, ki je stopil v zlate škornje Kokoškova, ni imel šans s hudo povprečno reprezentanco brez vodje. Perota pa vseeno pobarajte, koliko je zdaj vredno četrto mesto. Lepo prosim. 

Janez je novemu šefu nacionalne televizije ukazal, naj odreže direktorico in ugasne za desnico najbolj sporno oddajo Studio City. Namesto Štefančiča bodo gledalci nacionalne televizije poslušali govejo glasbo. Kako se vse spreminja. Studio City je bila nekoč edina oddaja, ki je bila naklonjena Janši. Poleg prispevkov pokojnega Jermana v Tedniku. Pred časom je bivši urednik oddaje ob njeni obletnici Bojan Kranjc izjavil, da so mu v oddajo hodili neki »Krkoviči«. Treba je biti iskren in povedati, da je te »Krkoviče« Kranjc sam vabil v oddajo in after žural z njimi, ker je bil to pogoj, da je lahko »flodral« Špelo Predan, ki je bila takrat poklicna bataljonka za MORS in MNZ.

Na MORS in v NSi se te dni trudijo prikriti afero, ki bi zamajala že tako trhlo in slabo stoječo stranko. Tonin se je zapletel v ljubezensko afero z eno od tajnic kabineta na MORS-u. Potem, ko se je vmešala Toninova žena in je bil Matej primoran prekiniti romanco v kabinetu, ga je pozabljena tajnica pričela izsiljevati. Zagrozila mu je z objavo ljubezenske korespondence med njima. Poklicala bom Bojana Požarja, je bilo eno od zadnjih sporočil iz njenega telefona. Tonin je odreagiral in vpregel OVS (obveščevalno varnostno službo) na MORS-u. Vir iz OVS trdi, da zdaj nadzirajo tajnico in Bojana Požarja, kar bo nekoč v prihodnosti zagotovo na mizi KNOVS-a.


Trditve, da ima NTA dokumente SOVE, ki dokazujejo, da je nekoč Damir Črnčec v vlogi direktorja le te posredoval dokumente o nadzoru neonacistov, so iz trte izvite. Bolj verjetno je, da je Črnčec v službi Janše takrat, ustno posredoval informacije skrajno desničarskim skupinam, ki jih je SOVA nadzirala. Ker Črnčec je bil dolgoletni član neonacistične skupine, ki jo je SOVA med njegovim direktorovanjem nadzirala. Potem, ko ga je odrezal Janša, so neonacisti odrezali Črnčeca. Ker smo ravno pri »nacionalni varnosti«, naj omenim, da aktualni državni sekretar za to področje, Žan Mahnič, ljubljanskim preprodajalcem kokaina dolguje več kot 10.000 evrov. Kako to vpliva na nacionalno varnost? Dva mišičnjaka iz Štepanjskega naselja ga čakata pred vrati na Kotnikovi, državni sekretar pa ne upa domov brez spremstva policije.

Delta različica virusa je na pohodu, četrti val je praktično tu, Kacin pa mirno uživa na Krku. Še deset dni, potem bom pospravil bazen, je sporočil v Ljubljano na Gregorčičevo. Sporočilo je bilo poslano naprej v Lepeno, da je dohitelo naslovnika. Zdravko pa nič. Ve, da je njegov politični pogreb naročen in potrjen. Zato je minule dni obiskal Kordeža, ki ga je poučil kako in kaj na Dobu. Zima prihaja za domače fašiste in klerokomuniste iz Trstenjakove.




i need your help 

       

PayPal

PayPal

mikstone70@gmail.com

DONIRAJ

SI56 0310 0100 1155 142 SKB 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je