Preskoči na glavno vsebino

Take a walk fascist

 

Domači fašisti imajo v soboto svoj kongres. Kim Janez bo ponovno izvoljen za predsednika. Si predstavljate, da bi nekoč v NSDP nekdo izzval Hitlerja na volitvah? Plinska celica bi sledila brez dvoma. V SDS te zagate nimajo. Na polno pljuvajo po maršalu Titu in ga imenujejo diktator, čeprav ga svet priznava kot heroja svojega časa. Edini diktator v sodobnem svetu moderne Evrope je on. Puklast, plešast in grd kot smrt, za vernice fašizma edini sex simbol, Janez Janša.

Odkar je Janša v svojem pamfletu 2021 Levico označil za nazadnjaško in neustavno stranko, se vrstijo napadi na njo. Janša očitno potrebuje svojega juda in notranjega sovražnika, da futra svoje vernike z nevarnostjo državljanske vojne. Škoda, da Levica ni, kar ji Janša pripisuje. Potem bi se najbrž res bliskalo. Dejstvo pa je, da je Levica povsem nenevarna združba osebkov, ki otresa neumne preživete parole. Vse za poslanske plače. Mesec in njegova druščina v življenju ni vodila več kot študentskega krožka, zato brez skrbi. Mescu in njegovim je največja grožnja, da bi morali kdaj prevzeti odgovornost. Lepo je v opoziciji grmeti. Ko je bilo treba leta 2018 prevzeti odgovornost in sesti v vlado, pa veste kako je bilo. Levico je treba zradirat iz parlamenta. Pa ne zato, ker bi bili neustavni po Janši ali nevarni. Enostavno zato, ker so nesposobni prevaranti, ki se svaljkajo v parlamentu zaradi plač. Koga npr. zastopa poslanec Levice Koražija? Po njegovih besedah je predstavnik vseh pedrov v deželi. Torej Koražija zastopa državnega sekretarja Gorenaka, blejskega mrtvaka Vasleta in podobno golazen! Za tovrstna zastopstva so imeli v bolj normalnih časih izpostavo na Kersnikovi 4. Danes, v nenormalnih časih, pa kar v parlamentu.

Večkrat sem že zapisal, da je minister v slovenski vladi lahko tudi opica, če to vodi Janez Janša. Kaj je Matej Tonin drugega, kot neuravnovešena farška opica, ki ji Janša pusti, da se igra z orožjem? Novoizvoljeni minister za pravosodje Dikaučič je posebna zgodba.  Nekoč bo zaradi nje Zdravko Počivalšek sedel na zatožni klopi. Če bo seveda ta država kdaj postala približno normalna in pravna.

Davorin, take a walk. In potem se je zganila svetohlinska Slovenija. Davorin je invalid, incapable to walk, so vreščali desničarji. Torej? Fašist v invalidskem vozičku ne more hoditi. So what? Lahko pa brez posledic grozi levim politikom, da bodo v prihodnosti pobiti. Težko se postavim v kožo invalida, da bi razumel ves gnev in sovraštvo, ki ga dnevno producira omenjeni invalid. Se pa strinjam, naj bednik odjebe. In v slengu »take a walk« pomeni dobesedno to. Odjebi!

Potem, ko je minuli teden Jelko Kacin odkonzerviral bazen na Krku, je postalo jasno, da bo epidemije uradno konec. Ni pa konec epidemije norosti in demence za Dimitrija Rupla. Dimitrij je hlapec na vrvici Janeza Janša. Ko je bil še zunanji minister v vladavini LDS, se je pripravljal za prestop v Janšev tabor, ki je potem zmagal na volitvah leta 2004. Če kdo misli ali verjame, da je Dimitrij spregledal ali karkoli že, se krepko moti. Dimitrij je bil v prestop prisiljen, sicer bi Meta Rupel iz Komenskega bataljona (takrat sedež SDS) dobila paket, ki bi uničil zakon in življenje osamosvojitelja Rupla. Rupel se je odločil, da je boljša kolaboracija kot pa ponižanje in zakonski brodolom. V podobni vlogi je danes tudi Zdravko Počivalšek, saj ga Janez konkretno drži za jajca. In če si bo Janez zaželel, da se Zdravko vrne v poslanko klop, se bo to tudi zgodilo. Luksuz in napuh z varnostniki in službenimi vozili je postala zanka, v katero se je Zdravko ujel. Varnostniki so izbranci Janeza Janše, ki so Počivalška večkrat posneli in gradivo dostavili premierju. Posledično se je v sranje z izsiljevanjem ujel še Počivalškov trener Jeretič. In zdaj sta oba v službi SDS. 


Ker je politični aktivist Janeza Janše Bojan Požar objavil vprašanja novinarjev, ki so se nanašala na obrambnega ministra farške črede Tonina in to označil za organiziran kartelski napad, bodimo dosledni. Aleš Sila, tiskovni predstavnik na MORS je tisti, ki je posnel zaslon z vprašanji in vse skupaj poslal izvrševalcu volje SDS Požarju. Kdo bi si mislil, da je Požar takšna copata? Nagrada je polurna oddaja na državni televiziji, ki je nihče ne gleda. Ura moči je isti kurac kot Faktor na TV3. Razlika je v tem, da je na TV3 Požar plačeval za oddajo. Na državni televiziji Planet pa je on plačan, da v istem formatu oddaje kot je Faktor, navija za fašiste. Daleč je zate Ljubljana, hlapec Bojan, predaleč!


SI56 0310 0100 1155 142 SKB



        

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je