Preskoči na glavno vsebino

IT-group SDS

 

Ponedeljek in deževno vreme. Ubijalska kombinacija za psiho. Pandemija se umirja in pred vrati je upam normalno poletje. Natovih letal letos še ni bilo v »zmagoslavnem« preletu, ker je lanski prelet še vedno predmet posmeha. Vir na Trstenjakovi pravi, da se premier Janša z vrhom Nata dogovarja za prelet na dan, ko bo imela stranka SDS svoj kongres. Vir je še dodal, da ni najbolj jasno ali se pripravljajo na volitve ali državljansko vojno? Najbrž na oboje.

Opozicija še kar spi, čeprav se trudijo dati drugačen videz. Ko je bil Šarec premier, ga je opozicija spotikala vsak dan, kjer se je le dalo. Še bivše ljubice Nataše mu ni uspelo zaposliti na Sovi, da to ne bi prišlo na ušesa Trstenjakovi. V zadnjem letu je nekaj članov stranke SDS dobilo službe na Sovi, opozicija pa o tem ne ve nič. Nekoč v bivši državi je imela služba državne varnosti (SDV) specialen oddelek, ki se je ukvarjal izključno s produkcijo dezinformacij, laži po domače. Ostali represivni organi pa so na podlagi teh dezinformacij ukrepali in zapirali ljudi. Sova po mojih podatkih dandanes takšnega oddelka nima. Ima pa ga stranka SDS. Sestavljajo ga pretežno izbrani člani SDM, vodi pa jih Žan Mahnič, ki sicer dobiva plačo za funkcijo sekretarja za nacionalno varnost. Mahnič svojo skupino organiziranih lažnivcev v zasebnih pogovorih imenuje IT-Group. Njihov najnovejši izdelek je ponarejen pamflet Levice, s katerim skuša Janša zanetiti državljansko vojno. Zdaj je Mahničeva skupina prvič dobila nalogo, da se loti uničevanja lastnega člana. Na jedilnik jim je Mahnič dal Branka Grimsa. Tako so nekoč delovali nacisti. Zgodovina se ponavlja v najgrših podobah.

Prejšnji teden sem izvedel šokanten podatek. Vsi, ki sem jih nekoč poznal iz ljubljanske narko scene, so pokojni. Največ jih je umrlo v zadnjem letu, nekateri dobesedno na cesti. Če se pred dvanajstimi leti ne bi umaknil iz te scene, tudi mene danes najbrž ne bi bilo več. Policija je v zadnjem času izpeljala več uspešnih akcij in zaplenila precej drog, ki so bile najbrž v tranzitu in hrambi, ne pa namenjena domačemu trgu. Novih drog ne poznam, zato ne vem kaj se sploh dogaja med uživalci. Dejstvo pa je, da heroinske scene v Ljubljani že dolgo ni več. Novih uživalcev in odvisnikov ni, stara garda pa je več ali manj pomrla. Čez nekaj let ne bo več tako zanikrnih krajev, kot jih je pred kratkim kazala POP TV na 24 inšpektorju. Ker ne bo več nikogar med živimi.

Športni navdušenci so bili včeraj razočarani. Luka Dončić se z Dallasom ni uspel uvrstiti v drugi krog končnice. Bosta pa z Dragićem lahko na voljo reprezentanci, če si bo slednji premislil in še enkrat oblekel reprezentančni dres. Čez lužo s tekmovanjem nadaljuje Zlatko Čančar v Denverju, ampak za to se najbrž zanima samo njegova družina in prijatelji. Tekme Dallasa je za Areno sport so-komentiral Sašo Dončić in spravljal v smeh gledalce. Kot bi dva za šankom komentirala tekmo, ne pa v studiu. Malo se mi zdi krivično, da se mama Mirjam sonči v sinovi slavi in milijonih v Ameriki, Sašo pa odrinjen ždi v Ljubljani. Brez Saše ne bi bilo te sanjske zgodbe o Luki.

Cepljenje? A to še poteka ali je vse skupaj nateg? Moja partnerka se je prijavila in bila cepljena pred dvema tednoma. Jaz sem se prijavil dan za njo in me še vedno nihče ni poklical. Saj ne, da si želim biti cepljen, ampak časi so takšni, da ne moreš nikamor brez potrdila o cepljenju ali testa. Na spletu sem opazil, da je trgovina s ponarejenimi potrdili v polnem zamahu. Kar niti ne čudi glede na nesposobnost države, da vsem zagotovi cepljenje. 


Nekje aprila sem slišal napoved, da bo čez slab mesec začel delovati nov medij, ki se bo konkretno lotil politike in politikov. Dva meseca kasneje ne duha ne sluha o tem projektu. Mislim, da nekateri preveč optimistično gledajo na politiko in družbo nasploh. Če si uspešen na svojem področju in te imajo ljudje radi, ne vidim razloga zakaj bi rinil v politiko? Da boš nekaj dobrega storil za državo in ljudi je privlečeno za lase. Kdor rine v politiko, najbrž ni tako uspešen na svojem področju, kot je videti. Pri nas se grejo politiko izključno zaradi dobrih služb in z njim povezanih poslov. Vse ostalo je balast in laganje. Kaj npr. Gregor Židan ve o politiki in zakaj se je nekoč pridružil SMC? Če beseda ne teče o nogometu, Židan ni sposoben povedati smiselnega stavka. Če Goran Dragić hipotetično zdaj konča kariero in gre kandidirat na naslednjih volitvah, bo zagotovo izvoljen za poslanca. Kaj on ve o politiki in kaj bi, pa je druga zgodba. Zaradi množice takšnih zgodb je leva politična scena v totalnem kurcu, vladajo pa fašisti v pravem pomenu besede.

Če ne boste na dan kongresa SDS vsi protestirali proti temu, kar predstavlja ta stranka, si jo zaslužite na oblasti naslednjih 30 let. 



           

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je