Preskoči na glavno vsebino

RIP demokracija

 


Če ne bi bilo družabnih in socialnih omrežij, ne bi nikoli vedel, kdo v resnici ste. O precej ljudeh sem imel spodobno mnenje, dokler nisem njihovega razmišljanja in pogledov na svet našel na omenjenih omrežjih. Twitter je postal navadno leglo primitivcev, ki širijo sovraštvo in laži. Razen redkih medijev nihče več ne podaja informacij, ki bi me zanimale. Dan na Twitterju se začne in konča z nažiganjem po Janši in vladi. Druga stran pa do nezavesti nažiga po komunistih, Levici, Veselu, Veselinoviću, Čeferinu, Preglu …! Nažigajte naprej, mene vaši sovražne in lažnive objave ne bodo več dosegle.

Zakaj Janša demonizira Levico, mi ni najbolj jasno. Če bi morali prepovedati kakšno stranko, bi morali SDS, ki odkrito širi nacistično in fašistično ideologijo. Kakšen je namen in cilj te farse, najbrž ne vedo niti najbolj zagrizeni janšisti. Janša ima dolgo zgodovino s ponarejanjem dokumentov, zato kriminalisti me bi smeli imeti večjih težav z iskanjem ponarejevalca. Če ga sploh iščejo, je drugo vprašanje.

Sindikati pozivajo na protest? So what? Prepričan sem, da je večina protestnikov že zdaj v kakšnem sindikatu in ob petkih protestira po svoji volji. Kaj pričakujete od protestov, pa je druga zgodba. Lahko se zbere 100.000 protestnikov, pa Janša ne bo odstopil. Da bi protestniki vdrli v parlament in pometli s fašistično oblastjo (kot se je zgodilo v Srbiji 20 let nazaj), pa seveda ni pričakovati. Janši je že nekaj časa jasno, koliko je ura, zato se gre politiko »požgane zemlje«. Kaj bo prinesel kongres SDS in kaj bodo prinesle naslednje volitve, si ne upam napovedovati. Očitno pa je, da vse bolj izoliran fašist svoje vernike nagovarja na državljansko vojno. Levica za kaj takšnega nima pogojev niti želje. SDS jih na žalost in strah vseh nas, ima.

Včeraj je končno odstopila ministrica za pravosodje Kozlovičeva. Janša je odstop pozdravil in pospremil s komentarjem o Kanglerjevem vstajenju. Pričakovati je, da bo začasno Janša minister za pravosodje, ker koalicija nima 46 glasov, da potrdi novega ministra iz kvote SMC. Tole s kvoto SMC je bolj zajebancija, ker SMC so samo Počivalšek in njegova mala četica poslancev. Če bomo v tem sklicu dočakali novega ministra za pravosodje, ga bo izbral Janša in ne Počivalšek. Od nekoč velike in obetavne SMC, ki jo je ustanovil padli Miro Cerar, so ostali samo še ozki interesi posameznikov, ki so v prvotni stranki igrali tretjerazredne vloge. Ker ravno Cerarja omenjam! Nikjer nisem zasledil njegovega imena, ko je bil govor o spolnih nadlegovalcih na naših fakultetah. Pribac in oni iz AGRFT Cerarju ne sežeta do kolen v tem pogledu. Nekdanji študenti pravne fakultete pripovedujejo, da je Cerar položil daleč največ študentk. Ena prvih je bila Janja Sluga, ki kljub temu ni uspela dokončati fakultete. Da ne bom krivičen, Cerar velja za "jebača", ne nadlegovalca.

Okoli 25.6. bo izšla knjiga, posvečena slovenski osamosvojitvi, napisana na podlagi Special bloga. Ko sem vse skupaj še enkrat pisal in urejal, sem prišel do bednega spoznanja. Special blog je postal »viralen hit« po 15-ih delih. Šestnajsti del sem napisal vpričo takrat novinarja Žurnala Boruta Hočevarja. Potem, ko so se na blog in name spravili najbolj goreči privrženci Janše, so dobili svoje mesto v blogu, jaz pa množico pozivov na sodišče. Temu bi se lahko izognil, ker Vinko Vasle, Špela Predan in podobni, niso imeli nobene vloge v tistem času osamosvajanja in nastanka države, če odštejemo dejstvo, da so Janši najbolj zvesto lizali jajca. Nekateri(e) celo dobesedno.  

Jajo jr. je zašel v težave. Po informacijah iz Mladike so ga v Bruslju pridržali in zasliševali tamkajšnji preiskovalci, okrepljeni z ekipo Interpoola. In kaj naj bi zagrešil Jajo jr.? Opravljal naj bi kurirske storitve za ekipo, ki je znana kot Kavkaši klan. Po zadnjih neuradnih informacijah naj bi ga izkoristili »prijatelji«, sam pa ni imel pojma, da počne karkoli spornega. Bomo videli, uradni organi in mediji zaenkrat niso podali nobenih informacij. Najbrž bodo na koncu komunisti krivi.

Vreme je končno naklonjeno protestom. Zato danes vsi na protest proti fašistični vladi in njenim vazalom! 


 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je