Preskoči na glavno vsebino

Ura resnice

 


Danes sledi ura resnice. Ura resnice bolj za tiste, ki se še naprej slepijo in upajo na povratek h koritu. Koalicija sovraštva je trdna, saj pri njih ni šibkih členov. Podobno vlogo kot jo je imela Levica pri Šarčevem poizkusu vladanja, ima SNS v Janševi koaliciji. Le da Jelinčič ne dela sivih las premierju. Pa ne zato, ker premier nima več las, ampak zato ker Janša pridno »plačuje« po Jelinčičevem ceniku. Potem sta tu še dva narodnjaka, ki sta oba prisegla zvestobo Janši in za to tudi prejela plačilo. Kakorkoli obračaš, ni računa za wanabe koalicijo KUL. Prepričan sem, da se tega zavedajo vsi poslanci in bo današnje dogajanje bolj predstava za javnost. Pa ne samo poslanci, realnega stanja se očitno zaveda vsa družba, zato so levi spin doktorji poraz koalicije KUL vnaprej označili za moralno zmago. Če mi je kaj bedno na tem svetu, mi je točno to. Ko se poraženci začnejo vesti kot »moralni zmagovalci«!

Včeraj Rog in Miha Drozg v Fokusu. Manjkalo ni dosti, da nisem potočil solzice ali dve. Kdo pri zdravi pameti je šel zrušit tako čudovito središče kulture, umetnosti in zatočišča humanitarcev? Priznam, če Roga ne bi poznal, bi verjel televizijskemu poročanju o čudežu na Trubarjevi. Tako pa, hvala Janković, da si končno zrušil nezakonit geto narkomanov , migrantov in kriminalcev. V prispevku je bilo rečeno, da so leta 2006 mladi arhitekti in študenti zasedli Rog. In takrat, da se je začelo? Leta 2007 sem bival v Rogu skupaj cca 50 narkomani in brezdomci. Lahko vam iz prve roke še enkrat povem, da je bil Rog beznica brez primere. Nobenih arhitektov in umetnikov nisem opazil za časa mojega bivanja v Rogu. Samo odvisniki, brezdomci in preprodajalci drog. Dobro, dopuščam možnost, da je bilo nekaj odvisnikov po poklicu arhitektov, ampak kdor je bil takrat tam, je bil zaradi drog ne poklica. V Rogu sem npr. spoznal odvisnika Kordiša, ki je leta kasneje postal poslanec Levice. Sukićeva prav tako izhaja iz tega okolja in jaz se še danes čudim, kaj počne Levica v parlamentu. Od kdo Levici glasovi, da se zajebavajo za sanjske plače in zastonj stanovanja? Od vas! Tu se neha vsa pamet in logika tega sveta.


Luka Mesec je lepo povedal, ima moj glas? Tako večina vas gleda na politiko. Kaj je kdo rekel! Ne želite si niti v najhujši nočni mori, da vas vodi Luka Mesec. Ko boste začeli ljudi ocenjevati po tem, kaj je kdo naredil in ne rekel, bomo na začetku poti v lepši jutri. Nakladati in leporečiti zna danes vsak bedak. Razen Zdravca. Zanj naklada Jeretič, kar je samo po sebi dovolj povedno. Kaj vi vidite v politiku, ki za pet smiselnih stavkov potrebuje dva svetovalca? Odgovora ne potrebujem, ker ga vem. Če je naš, bo dober, a ne. Če ni naš, pa po njem. Tako to gre. Če bi danes hipotetično uspela konstruktivna nezaupnica, bi vi takoj slavili izdajalce iz SMC. Izdaja je že good, če koristi tebi. Izdajalcev pa se izogibajte na daleč, ker vas bodo ob prvi priliki ali boljši ponudbi spet izdali.

Aleš Hojs je posebne sorte idiot. Nepreklicno odstopljeni je odpovedal varnostnike in jo z mamo mahnil na Hrvaško. Zdaj pa umetnost interpretacije. Hrvati so zavrnili vstop Hojsu in njegovi mami, ker nista izpolnjevala pogojev za vstop. Hojs pa pravi, da temu ni tako. Da je šel z mamo na obisk meje preverit, kako Hrvati izvajajo kontrolo in ukrepe v zvezi z epidemijo. In potem pride na vrsto Udba. Stara Udba še vedno dela v Policiji, sicer mediji ne bi izvedeli, da je bil Hojs z mamo zavrnjen na meji s Hrvaško. Stara Udba je v tem primeru kar mama Hojs, saj je ona naokoli razlagala, da so grdi Hrvati zavrnili vstop njenemu sinu.  Zakaj je šel Hojs v resnici na Hrvaško, kamor potem ni prispel? Mamo je peljal na rojstnodnevno zabavo k sorodnikom. Ker Udbo vidi tudi med policisti varnostniki, se jim je za vsak slučaj odrekel. Pozabil pa je naročiti mami, naj molči.

Temu, kar se dogaja zadnje leto, bi rekel »božja« kazen in opozorilo vsej družbi. Ker se na levi niso mogli sprijazniti, da je predsednik vlade bivši komedijant Šarec, so ga spotikali na vsakem koraku. Ta pa jih je hotel v maniri prekaljenega politika zajebati in sprožiti predčasne volitve. Ker je Šarec vse prej kot prekaljen politik, se drugače kot z Janševo ekstremno desno vlado ni moglo končati. Zdaj je kar je, za jok je prepozno. Če bomo imeli predčasne volitve, jih bo sprožil sam Janša. Sprožil jih bo, ko bo ocenil, da ima skupina strančic v režiji Kangler, Podobnik, Pivčeva in podobni dovolj javne podpore za uvrstitev v parlament. Brez tega ne bo nič, ker Janez ne bo imel s kom vladati v novem sklicu. Če se grem vedeževalca, potem napovedujem, da bodo v novem sklicu ostale samo tri leve stranke. Poleg SD, še Levica in LMŠ.

Za danes ob 17 uri so napovedani protesti pred parlamentom. Tisti, ki se ga boste udeležili, računajte na povečano aktivnost Policije. Kot je že običaj, bodo pisali globe. 800 evrov kazni, ker stojiš tam in nikomur nočeš nič žalega. Država je hitra, ko gre za njene koristi. Kazen 800 evrov se spremeni v 40 dni zapora. Trenutno nikogar ne pozivajo v zapor zaradi epidemije, a to se zna hitro spremeniti. Če nimate viška denarja, vam odsvetujem prihod na protest, ker vas bo globa skoraj zanesljivo doletela. Če niste del nekih levičarskih elit, potem niti ne vem zakaj bi protestirali. Dejstvo je, da še nobena vlada v zgodovini Slovenije ni razdelila toliko denarja ljudem kot trenutna. Meni sicer nič, vsi ki vas poznam, pa ste lahko samo tiho in se zahvalite Janši. Gledam javno dostopne podatke kdo vse je dobil denar in se samo čudim. Imenom in številkam. Država ti šenka 150.000 evrov, ti pa serješ po njej?

p.s. po mailu mi sporočite koliko je zanimanja za naročilo knjige (special blog), da se zmenim za naklado in cifro s tiskarjem. Donacije so seveda zaželjene 🙏💬😍 


TR & PayPal


      

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je