Preskoči na glavno vsebino

Metelkova via ZDA

 


Danes se bo zgodilo. Karl Erjavec bo uradno postal kandidat za mandatarja razsute in sprte leve scene. Tresla se je gora in rodil se bo poraz. Danes je jasno vsem, ki spremljajo politično dogajanje, da iz te moke ne bo kruha. Erjavec ali kdorkoli drug ta trenutek ni sposoben zbrati več kot 42 glasov. Zdaj ne gre več za željo po prevzemu oblasti. Gre za ustvarjanje alibija, da niso sedeli križem rok, ko je Janša »obračunal« z državo in neposlušnimi državljani. Predčasne volitve, s katerimi opleta Šarec, se lahko zgodijo le, če jih sproži Janša. Predčasne volitve so pravzaprav grožnja s politično smrtjo poslancem SMC-ja. Ko bodo enkrat volitve, bo SMC umrla. Na pogreb bo šel Jeretič, da mrliču izpuli še zadnje evre.

Zdravko in kozarec vode? Dejstvo je, da je tisti, ki je organiziral srečanje v gostilni Taverna v Ivanjkovcih potrjen idiot. Četudi je bilo vse po predpisih, je bilo jasno kakšen halo bo nastal, če za srečanje izve javnost! Da javnost ne bo izvedela, pa je naivno razmišljanje. Počivalšek je glavna tarča leve scene in vseh medijev, ki niso pod kontrolo SDS. Torpedirajo ga na vsakem koraku, pri tem pa je treba priznati, da se Zdravc precej dobro drži in ne jebe žive sile. Na zadnjem koalicijskem sestanku je Janša odkrito napadel SMC in jim zagrozil s predčasnimi volitvami, če ne bodo pridni in poslušni. Janji Sluga, ki je bila pred poslansko kariero navadna tajnica in prodajalka kart v gledališču v Celju, se zatresejo kolena ob misli, da ne bo več poslanka z zaslužkom cca 5000 e neto. Nazaj za šalter za 780 e neto? Je ni ideologije na svetu, zaradi katere bi zajebala sebe.

Kulturniki, Rog in Metelkova! Praznik kulture je minil brez posebnosti. Ta izmišljen praznik mi gre posebej na kurac. Slovenci in Prešern. Ne vem, kdo si je to izmislil in od kdaj je 8. Februar dan kulture ampak to traja še iz časov Jugoslavije. Če bi Prešern danes živel, bi bil najbrž »Rogovec« ali pa odvisnik na Metelkovi. Zapit pedofil je za vas bog slovenske kulture? Smilite se mi. Prešernove nagrade se v nobenem primeru ne bi dotaknil, če bi bil umetnik. Poznam ogromno ljudi, ki dnevno prebirajo knjige. Ne poznam pa nikogar, ki bere Prešernove pesmice. Razen v osnovni šoli, kjer so nas posiljevali z njim, njegovih del kasneje ni v roke vzel nihče.

Rog in Metelkova! Rog je končno porušen. Metelkova pa je druga zgodba, čeprav se v osnovi ne razlikujeta. Ne vem o kakšni avtonomni coni in alternativni umetnosti je govor, ker gre za zbirališče odvisnikov in prodajalcev droge. Vidim, da vas je razburila informacija, da je posebna enota Policije prišla tja do zob oborožena. Če bi bil jaz policaj, bi pripeljal še oklepnike in vodni top. Z razlogom to pišem, ker poznam Metelkovo bolj kot vi. Dogajanja ob petkih zvečer so sicer simpatična, vse ostalo pa je povezano s kriminalom. Nekoč je bila Metelkova mesto »moj dom«. Ta nekoč sega v obdobje, ko sem bil del narkomanske scene v prestolnici. Metelkova je bila center za razpečevanje droge in tako je še danes. Zamenjali so se le igralci. Včasih smo Slovenci preprodajali drogo odvisnikom. Na vhodu iz Masarykove in vhodu iz Metelkove sta vedno stala dva izvidnika, ki sta dilerje opozarjala na kriminaliste v civilu in policijske patrulje. Včasih je do centra prišla konkurenca iz Fužin, zato je bilo na več mestih po Metelkovi skrito orožje. Danes trgovino z drogo na Metelkovi vodijo temnopolti migranti, ki sicer bivajo v domu na Kotnikovi. Lani poleti, ko sem obiskal Metelkovo, so odvisniki namignili migrantom, da sem nekoč jaz vodil omenjeno trgovino. In prišlo je do težav. Migranti so namreč mislili, da sem se vrnil in jih bom izrinil. Tega seveda nisem imel v načrtu, saj sem s to sceno končal pred več kot desetletjem. Migrante sem pomiril, da nisem konkurenca niti nimam nikakršnih načrtov na Metelkovi.

Zgodba s prihodom posebne enote je v resnici naravnost bizarna, zato resnica ne ustreza levim spin doktorjem tipa Roni Kordiš. Posebna enota je bila vpoklicana zaradi napovedanih protestov »Rogovcev«. Medtem, ko se ni nič dogajalo, je zadeta mladenka na Metelkovi zamenjala delavce snage za Rumene Jopiče in prestrašena poklicala 113. Dežurni policist je po tem klicu posebno enoto preusmeril na Metelkovo, kjer se prav tako ni dogajalo nič. Na javno dostopnem posnetku iz tega dne je videti par odvisnikov, ki stojijo pred »Katrco« in dva dilerja, ki sta jo ucvrla v notranjost prostorov. Nikjer pa Antife in kulturnikov? Kam so se poskrili? Nikjer jih ni bilo niti dan prej, ko so Rumeni Jopiči prišli izzivati s transparentom o rušenju Metelkove. Kaj tako sramotnega ne vidiš vsak dan. Metelkova je naša, se derete. Ko pa pridejo Janševi jurišniki aka Rumeni Jopiči, pa spizdite? Če bi se to zgodilo, ko sem si jaz »lastil« Metelkovo, bi rumenjake odvažali z rešilci in mrtvaškimi vozovi. Svoj teren in svoje braniš, tu ni umika. Razen, če si pička. Danes se po Metelkovi potikajo izključno pičke, zato so lahko migranti prevzeli trgovino z drogo, rumenjaki pa se sprehajajo in izzivajo prav vsakič, ko se Urbanu dvigne kurac. 

Berem na družbenih omrežjih, da bi levi in desni sklenili nekakšno premirje. Premirje kje? V vojni nismo, sicer pa je sovraštvo tako zakoreninjeno, da škoda besed o kakšnem premirju! Norost, ki je obsedla desničarje, je Janšizem. Janša je poveličeval Trumpa in ovce so sledile. WeAreTrump, si popajo na Twitter profile. Zakaj raje ne napišete, jaz sem bedak? Trumpu so komunisti ukradli volitve? Kot, da bi bil Trump vaški tepec ne pa predsednik ZDA v času volitev. Z najmočnejše pozicije na svetu in z vsemi agencijami, ki jih premorejo ZDA in jim ukazuje predsednik, je samo Trump tisti, ki bi lahko ukradel volitve. Najbrž jih je tudi poskušal, pa mu je spodletelo. Kar se mene tiče, bi raje videl Trumpa na čelu ZDA. Bil je zabaven in kontroverzen, populist in showman. Biden je star ata in najbrž bo Kamila Hariss končala njegov mandat. Trump je storil dve kapitalni napaki, ki sta ga stali ponovne izvolitve. Če bi svoje pristaše pozval, naj glasujejo po pošti, bi bil rezultat drugačen. Dejstvo je, da množice Trumpovih privržencev ni uspela oddati glasu, ker so se volišča prej zaprla. Kriv pa je Trump, ker jih je pozival, naj pridejo na volišča. Druga napaka pa je ignoriranje epidemije korona virusa, ki je v ZDA pomoril daleč največ ljudi. Sploh pa ne razumem te obsedenosti naših desnjakov s Trumpov in Melanijo. Za Trumpa Slovenija ne obstaja in je nikoli ni omenil. Melanija pa je v redkih omembah Slovenije izpostavljala komunistično diktaturo, ki je nikoli ni spoznala. Melanija je bila v začetku devetdesetih ljubljanska lajdra, tiste vrste, ki so jih Kopše in podobni ob štirih zjutraj pobirali pri šanku. Najraje v Turistu.


🙏 donate TR & PayPal



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je