Preskoči na glavno vsebino

TW svet

 


Evo nas v letu 2021. Sranja iz minuleta leta so še vedno tu, obeti za letos pa so slabi. Virus je še vedno tu in do včeraj je pomoril več kot 3000 Slovenk in Slovencev. Vlada Janeza Janše je še vedno tu in nič ne kaže, da se bo razpadla pred koncem mandata. Leto, ki je za nami, je prineslo vsaj eno dobro stvar. Maske so padle. Kriza in aktualna vlada sta prinesla spoznanje, kdo je kdo pri nas. Janševa sekta svojih vernikov ni razočarala. Domača oblika fašizma, ki mu rečemo Janšizem, je preplavil deželo po dolgem in po čez. Odkrito se »krade« javni denar in obračunava z vsemi, ki niso na liniji novodobnega fašizma. Jaz sem verjel, da me ne more nič več presenetiti, pa sem se na žalost motil.

Ne bi komentiral dogajanja v ZDA, ker to počnete vsi. Nič novega ne bi napisal, kar še ne veste oz. niste že kje prebrali. Pred novim letom sem na Twitterju opazil objavo Boštjana M. Zupančiča (BMZ). Na kanalu Youtube je komentiral ameriške volitve. Stari senilni ata, ki se izgublja v demenci in se med govorjenjem grdo slini, je ogledalo »intelektualcev« na desnici. In to je bil nekoč evropski sodnik. Ukradene in potvorjene volitve? Na oko je okoli 90 sodišč v ZDA zavrnilo abotne tožbe Trumpa in njegove ekipe. Celo Vrhovno sodišče, kamor je Trump nastavil svoje ultra konzervativne sodnice in sodnike, ni hotelo odločati o lažnivih trditvah predsednika. Komunisti, globoka država in Soros so Trumpu ukradli volitve, trdi zmešani BMZ.

Žiga Turk ni bil pri frizerju, kar je njegov problem. Da ni bil pri psihiatru, pa postaja problem desnice. Grozljiv napad na svobodo govora, ker so noremu Trumpu ukinili Twitter in Facebook račun? Edini grozljiv napad na svobodo govora je bila odstranitev Mikstone special bloga, kar se mene tiče. Twitter in Facebook sta zasebni korporaciji. Imajo pravila obnašanja in kdor jih krši, poziva k nasilju in širi sovraštvo, je sankcioniran. Prej ali slej bo to doletelo tudi našega fašista Janeza. Puklasti se resnično trudi, da bi ga to doletelo. Da bi potem igral žrtev svetovne komunistične zarote, ker vloga žrtve je edino, kar mu je pisano na kožo.

Janša ima ta trenutek največje skrbi in preglavice zaradi davčnega goljufa in bosanskega kriminalca Roka Snežića. Ko sta se v zaporu spoznala, je bil Janša po Snežičevih besedah dobesedno na tleh. Sanjal je o svojem medijskem imperiju, kako to finančno izpeljati, pa ni imel pojma. In tu je nastopil Rok Snežić. Zmotno je javno mišljenje, da Noro 24 poganja madžarski denar. Poganja jo denar, ki ga sproti priskrbi Snežić. Znano je, da Nora 24 dela minus in da so delnice ničvredne. Sami so priznali, da ne obstajajo zaradi profita ampak širjenja laži in sovraštva. Nekdo pa mora to financirati, saj dobička Nora nima nobenega. Ko se je vse skupaj začelo, Janša ni verjel, da bo še kdaj predsednik vlade in da mu bo škodovalo pajdašenje s kriminalci. Pa se je zgodilo. Kot aktualnemu PV Janši ne odgovarja, da se Snežić izpostavlja in hvalisa, da je njegov prijatelj in davčni svetovalec. Snežić pa ni vodljiva ovca iz kleti in se požvižga na skrbi in težave predsednika vlade, ki mu jih povzroča s svojim delovanjem in javnimi izjavami. Zato je Janša  sredi Decembra sklical sestanek, na katerem so sklenili prizemljiti Snežića. Direktor Sove je dobil navodila, da naveže stike z obveščevalno službo republike Srbske  in jim posreduje podatke v zvezi s poslovanjem Snežića v njihovem kantonu. Rezultat te poteze je bil izgon Snežića iz Bosne. Snežić zdaj kuha trmo, Janši se ne oglaša na klice in snuje maščevanje.

V sredo je napovedan protest v organizaciji štajerskih kriminalcev, norcev in ostalih motenih oseb na sceni. Aktivnosti, ki jih izvaja »klet« nam sporočajo, da bodo nasilje spet izvajali Janševi plačanci. Janša je ves moker in tresoč spremljal dogajanje v ZDA in takoj povezal kolesarje s Trumpovimi teroristi. Ker kolesarji nasilja ne zganjajo, niti ne kolesarijo več (protesti so grdo propadli zaradi levičarskih elit, ki se tresejo za nezaslužen javni denar). Zato je takoj sledila organizacija protesta v sredo, kjer vnaprej vemo kaj se bo zgodilo in kako bo interpretirano. Po Jeretiču se je bitka za interpretacijo že začela. Na tistem protestu, kjer je eskaliralo plačano nasilje, je Janša prehitel dogodke, a to ni nikogar zmotilo. Še preden se je karkoli zgodilo, je protestnica Nina C. fotografirala Ivana Galeta pred Maxijem. Fotko je objavila na Facebooku, kjer jo je takoj snela Sova in poslala svojemu direktorju. Ta je fotko poslal Janši, ki jo je objavil na Twitterju s pripisom »razbijač in njegova tolpa«. Janša je to objavil, ko ni bilo nobenega razbijanja in nasilja. To je prišlo kasneje, ko so policisti na tla zbili neko žensko. Ker je Janša sam naročil nasilne izgrede, je vedel kaj se bo zgodilo in komu bo pripisal sodelovanje. Da se je prenaglil z objavo o Galetu, ni opazil nihče.

KUL  ni kul. Je navaden poraz opozicije in iz te moke nikoli ne bo kruha. Razni Perići in Sluge niso v politiki, da bi kaj dobrega storili za državo. Tam so, da poskrbijo za sebe in svoje bližnje. In zdaj pričakujete, da bodo zajebali sebe in svoje? Ste res tako naivni? Skoraj neverjetno se zdi, da pri tej komediji sodeluje SD. Najbolj organizirana in finančno podprta stranka na levi, se je udinjala Šarcu in vaški listi Kamnika, potem  Damijanu in zdaj Erjavcu? Od samooklicane voditeljice Fajonove bi pričakoval, da bo prevzela iniciativo in štartala na premierski položaj. Ne pa, da držijo štango v komediji Karla Erjavca. SD je s Tanjo Fajon na poti v propad. Kot nekoč mogočna LDS, ki je na koncu dobila pogrebnico Kresalovo in šla v pogubo. Enako se zdaj dogaja z SD. 

Twitter je postal ogledalo ljudi. Dokler tega ni bilo, nismo vedeli kakšni so in kaj mislijo. Brez Twitterja bi najbrž še vedno verjel, da obstajajo intelektualci, novinarji  in zgledni politiki. Pa da so poslanke in poslanci kultivirani ljudje, ne pa navadni kmetavzarji in kimavci. Če bi imel jaz kaj besede, ne bi nikomur zapiral računa. Brez Twitterja večina državljank in državljanov nikoli ne bi vedela, kako hudo moten in bolan fašist je Janša in njegove oprode. Hvala za Twitter. 

Letos bo minilo 30 let od osamosvojitve. Kako sem jo jaz doživel v vlogi specialca Morisa in kaj se je naprej dogajalo do afere Depala vas leta 1994, sem opisal v Special blogu. Special je bil pred devetimi leti spletni hit, blog je obiskalo več ljudi, kot imajo danes obiskovalcev največji spletni  mediji v državi. Ker sem dodobra razgalil dogajanje v letih 1991-1994, je Janša dobesedno ponorel. Pomiril se je šele, ko so dosegli umik bloga s spleta. Dvakrat sem že hotel ponovno objaviti Special, pa sem si premislil. Na 30 obletnico osamosvojitve bo izšla knjiga, Mikstone special v izvirni obliki. Da ne bo pozabljeno. Da se tisti, ki so se v usodnih dneh skrivali v kleti Cankarjevega doma, ne bodo preveč brezsramno trkali po prsih. Zadnji mesec se ukvarjam s tekstom in ostalimi jajci, zato ni bilo časa za pisanje bloga.

p.s. need your help; TRR & PayPal 🙏🙏🙏  

 


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je