Preskoči na glavno vsebino

Samo golobi in psi


 

Prvi šolski dan? Nekateri otroci so danes dočakali, da se odpre njihova šola. Premier Janša je še včeraj stopnjeval napetost v zvezi z odprtjem šol rekoč, da čakajo mnenje strokovnih skupin! Kot, da bi bilo kdaj v zadnjem letu ukrepanje vlade odvisno od priporočil stroke. Janša ne da nič na stroko in njeno mnenje, ker po njegovem državo vodi politika in ne zdravstveni delavci. Čemu potem vse strokovne skupine, če se Janez odloča sam? Zdaj, ko je še zdravstveni minister, je v bistvu on stroka. Kar se vodenja zdravstvenega ministrstva tiče, bi se lahko nehali igrati skrivalnice. Komunist in obramboslovec iz nekih drugih časov, pač nima pojma o zdravstvu. Ima pa ga njegova soproga Urška Bačovnik Janša. Iz celjske bolnišnice prihajajo informacije, da je prav Urška ministrica za zdravje. Ona za Janeza načrtuje in mu svetuje kako in kaj. Monarhija Janša nam kroji življenje, to je dejstvo.

Sosedje Janeza in Urške pravijo, da ju nikoli ni doma. Janez prihaja pozno ponoči in odhaja zgodaj. Ker ne mara sedeti doma, si ob nedeljah izmišljuje izredne tiskovne konference, sinova pa medtem spoznavata pornografijo na internetu. Verjamem, da je stiska, ko morata od računalnika, kot se je pohvalil Janez na Twitterju. Še najbolj ju stiska okoli jajčk.

Včeraj je imel Janez ponovno izpad. Poslanca Kordiša je pošiljal na kliniko za norce, ki naj bi jo imel v Avstraliji. Poslanec Kordiš ga je vprašal o sodelovanju s kriminalnimi združbami in Rokom Snežićem. Ne pozabimo, Snežić  je cimer Janše iz zapora na Dobu. Tam sta stkala pristne vezi, saj je bil Janša navdušen nad podjetnim Snežićem, ki mu je prvi predlagal naj ustanovi svoj medij in obljubil financiranje le tega. Snežič je obljubo držal. S soprogo sta največja lastnika Nore24TV in levji delež financiranja le te je še vedno na njegovih plečih. Po napaki s »posojilom« Dijane Đuđić je Snežić uvedel drug model financiranja. Plačevanje z gotovino in slamnatimi podjetji.

Iz Janševega kroga prihaja preverjena informacija, da se Janez in Rok slišita večkrat tedensko. Ko se je formirala Lahovnikova skupina za proti koronske ukrepe, je Janez v njo vključil Snežića. Ker Snežić ni bil pripravljen prihajati v Ljubljano, sta Lahovnik in Simić od Janše dobila ukaz, da ukrepe pred sprejetjem »uskladita« s svetovalno službo iz Banje Luke. Zapletlo se je, ko je Snežiću v republiki Srbski zrasel greben. Od Janše je zahteval, da uredi njegov status. Kaj je s tem mislil, se je pokazalo, ko je Snežić postal registrirani agent SOVE. S tem statusom James Bonda je Snežić verjel, da je nedotakljiv. Agenti SOVE se ne hvalijo naokrog, da so agenti tajne obveščevalne službe. Razen Snežića. Ta je v Bosni na veliki zvon obešal, da je agent SOVE in osebni svetovalec premierja za finančne zadeve. Ker se Snežić ukvarja s pranjem denarja in trgovino z drogo, so mu bosanski organi stopili na prste. Trenutno se dve ekipi na SOVI ukvarjata s tem, kaj je v Bosni počel Snežić in kako zaščititi Janšo, da ga bosanski organi pregona ne povežejo z njegovimi posli. Na drugi strani pa Snežić zdaj izsiljuje Janšo. Zaščiti me, ali pa bom govoril, je bilo zadnje konkretno sporočilo obupanega Snežića. 

Uspešni mladi podjetniki so nam prihranili milijon evrov, beremo na straneh Nore24TV. Uspešni mladi podjetniki so seveda kripto prevaranti, ki so pred šestimi meseci kupili podjetje v mirovanju Majbert Pharm, ki je bilo registrirano za dejavnost, ki so jo potrebovali. Podjetje so kupili, ker jim  je bil vnaprej obljubljen posel z maskami. Sredi poletja so s tem poslom zamudili, saj se je epidemija umirila, mask pa je bilo na pretek. Potem je prišla nova priložnost. Hitri antigenski testi. Mladi nateguni iz vrst podmladka SDS so bili navdušeni. Pa kaj potem, če se mladi in uspešni malo pohvalijo, jih branijo njihovi iz kleti. Za milijonski prihranek pa so našli razlago, da bi sicer teste uvozilo uspešno podjetje Mikro-Polo . Njegovega lastnika in direktorja Marka Podgornika so v svojem slogu osvinjali in prikazali kot posvečenega kriminalca iz Zemljaričevega kroga. Čeprav je resnica popolnoma drugačna. Mikro-Polo je eno najbolj uspešnih razvojnih podjetij v državi. Zaposleni v Mikro-Polo imajo sanjske pogoje za delo, lastnik Podgornik pa se je izkazal v številnih humanitarnih projektih. Mladi nateguni iz vrst SDS pa so sodelovali v številnih goljufijah na svetovnem spletu. In kdo je avtor teh umazanih lažnivih zapisov o Podgorniku? Mojca Vočko! To je tista bivša novinarka, ki se ji je do konca odpeljalo že pred leti. V najeto stanovanje v Trnovem je naselila golobe in popolnoma uničila tuje stanovanje. Sodišče jo je napotilo na obvezno psihiatrično zdravljenje. Moja Vočko je ena od tistih, za katere smo nekoč rekli, da ima rumeno izkaznico. Nekoč je veljalo, da so najtežjim primerkom na psihiatriji izdali potrdilo, da so nori in niso odgovorni za svoja dejanja. Potrdila so izdajali na porumenelem listu, od tod izraz rumena izkaznica. Mojca je zagotovo premaknjena, o tem ni dvoma. Če pogledamo tisti znan izrek, povej s kom se družiš in ti povem, kdo si. Mojca Vočko se na Twitterrju najbolj ujame z Vinkom Vasletom. Zanimivo, obema je skupna zloraba živali. Golobi in psi. 

Boštjan Turk je postal nov član Požareporta. Potem, ko mu je v.d odgovornega urednika Medvešček zavrnil objavo kolumne v zadnjem Reporterju, je Turk užaljeno odšel k Požarju. Niže najbrž ne gre, to se morate strinjati. Edino tisti Crnkovičev »hokus pokus« je večji poden od Požarjeve strani za razširjanje SDS ovih laži. In kaj je napisal Turk, da mu Medvešček ni hotel objaviti kolumne? Norma, fašisti, Trump, židi in svetovna zarota. Absolutna svoboda govora za naše, je stališče Turka. Za vse ostale pa cenzura, bojkot in pregon.

Medtem, ko se zainteresirana javnost ukvarja z opozicijskimi luzerji, KUL in Erjavcem, Janša ni spal. Za naslednje volitve, redne ali izredne, nima več partnerjev za koalicijo. SMC in DESUS bosta končali na smetišču politične zgodovine, ko pride do volitev. NSi bo najbrž prišla v parlament, več kot 5 poslancev pa ne bodo imeli, ker so pod Toninom postali eklatanten Janšev satelit. S kom bo torej naslednji zmagovalec sestavil prihodnjo koalicijo? Kangler, Podobnik, Pivčeva, Čuš in še nekaj njih! Če vam ne gre na smeh, bo nekaj narobe z vami. Janša je zbral luzerje domače politike pod dežnikom »Prebudimo Slovenijo«! V ekipi luzerjev manjka mister 0.88%, a to se zna še spremeniti. Požar ni Jelinčič, ki ima na ceniku milijonske cifre. Požarja po njegovih lastnih besedah lahko kupiš za 100 evrov na teden, to si pa Janez komot privošči. Vprašanje je le, če Požarja v tem cirkusu sploh potrebuje?

RTV SLO ima novega direktorja. Prva navodila metli na Kolodvorski je dal Janez kje drugje kot na Twitterju. Slovenija, prebudi se. Fašisti z Janšo na čelu so nam ukradli državo in dostojanstvo. Jebeš ukrepe, treba bo na ulice. Iz njih pa je treba prej odstraniti SD Jenullovce, ki so nam ukradli proteste.

Slovenija, zdaj ali nikoli!


🙏 TR ali PayPal 


  

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je