Preskoči na glavno vsebino

Fašizem na pohodu

 


Obrazi fašizma. Norma Brščič, bolj znana kot versko blazna aktivistka Norma Korošec je v obskurno oddaji Faktor na TV3 povedala sledeče; »Črnci so neumni in leni, židovska zarota obvladuje svet, o holokavstu in ravni zemlji bi bile dobrodošle javne razprave   in podobne. Kdaj se je versko blazna Norma radikalizirala? Odgovor je na dlani. Ko je bila baje še devica in je Primca samo oralno zadovoljevala, je organizirala molitve za nerojene pred ljubljansko porodnišnico in nadlegovala ženske, ki so šle na splav. Bila je glavna govornica sekte Iskreni, ki nasprotujejo spolnim odnosom pred poroko. Njeni nasveti, ne seksajte pred poroko, so skoraj ponarodeli na skrajni desnici. Potem so prišle evropske volitve. Lucija Ušaj je prijateljico Normo povabila v novo nastajajočo stranko domačih fašistov DOM. Tam je Norma spoznala Bernarda Brščiča, ki bi ji po letih lahko bil oče. Ker je Norma odraščala brez očeta, je bil Bernard kot naročen. Gobezdav fašist je položil Normo, seks pred poroko pa ni nekaj, na kar bi bila Norma ponosna. S trebuhom vred jo je Brščič po manjši drami odpeljal na administrativno poroko, da je bil greh v farških očeh manjši.

Praznoglava Norma zdaj živi v zakonu s fašistom Brščičem. Po temeljitem pranju glave je postala nova Norma. Nazi Norma. Migranti, temnopolti in judi so za njo podljudje. Mrčes, ki bi ga moral Hitler zdavnaj uničiti, pravita Bernard in Norma. Da so volitve v ZDA ukradene, Trump upanje za belo raso, novoizvoljeni predsednik Biden pa dementni pedofil in satanist, tudi to razglašata, skupaj z ostalimi skrajnimi desničarji v deželi. Kdo je ukradel volitve v ZDA? Komunisti in globoka država, trdijo desničarji. Kje so naši fašisti našli komuniste v ZDA, ve samo Janez. Za radovedne je Janez Janša sporočil, da je čestital predsedniku Bidnu. Čestitke na Twitterju nismo videli, ker jo ni bilo. Janša si ne upa Bidnu čestitati na Twitterju, ker bi postal svetovna tarča posmeha.

Svetlana Makarovič bo vrnila naziv častne meščanke. Zaradi deložacije v Rogu. Svetlana je za javnost povedala, da bo vrnila naziv zato, ker so bile v času deložacije v Rogu tudi mačke. Leva scena je potezo Makarovičeve seveda pozdravila in pri tem povsem spregledala, kaj je ženska v resnici povedala. Jebe se njej za migrante narkomane in ostale »uporabnike« Roga. Njo je prizadelo, da je Janković dom vzel nekaj potepuškim mucam. Na tem mestu me zanima, če bo vrnila oskrbovano luksuzno stanovanje v Trnovskem domu, ki ga je dobila izključno zaradi naziva častna meščanka?

Janja Sluga, izdajalski obraz izdajalske stranke SMC je postala tarča Janševih medijev in spletnih trolov. Osumljena je, da bo podprla konstruktivno nezaupnico, če do nje pride. Zakaj je osumljena? Ne zaradi svaljkanja po Studio City ampak, ker se je pustila zapeljevati Alenki Bratušek. Kakšne vrste prasica je Alenka Bratušek, sem nekoč že napisal. V čigavem imenu je Alenka obljubljala nagrade in postlano prihodnost Janji, če sama ni v parlamentu, SAB pa je minorna stranka brez perspektive? Najbrž v imenu t.i. globoke države. Upam, da bo bolezen naredila svoje, je Alenka v ponedeljek pred oddajo rekla Janji. Mislila je na svojega hudo bolnega poslanca Kramarja, ki ji noče prepustiti poslansko mesto. Če umre, bo nadomestna poslanka postala prav Alenka.

 
Na tem mestu bom še enkrat ponovil. Na nagovarjajte izdajalcev, da izdajo novega gospodarja in se vrnejo. Izdajalci so najslabše vrste ljudje. Četici iz SMC in DESUS sta izdali lastne državljane in državo. Za lastne koristi so postali kolaboranti fašističnega režima, ki ga je uvedla SDS. Ne bratite se z izdajalci, niti zavoljo lastnih interesov.

Zavod Iskreni in državna donacija 130.000 evrov je sporna, ker jo je uredil minister Cigler Kralj. Odrekati jim državno pomoč, ker na svet gledajo s farškimi očmi, je nevaren precedens, to se morate strinjati. To, kar je napovedal Janša, da bo državna pomoč za Iskreni.net odprla Pandorino skrinjo milijonskih nakazil levičarskim NVO, pa še kako drži. Za Mlade+ npr. je morala nekoč asistentka v Bruslju, danes pa prvi obraz tega NVO, početi isto kar je nekoč počela Monika Lewinsky. Samo, da je namesto Clintona pred njo stal Vajgl. Teh zgodb poznam toliko, da bi jih lahko prodal Mileni Miklavčič za kakšno opravljivo knjigo. Lahko mirne vesti priznate vsi skupaj, da za NVO aktiviste, ki so v resnici mali levičarski bogataši, slišimo samo, ko na oblast pride Janša in ogrozi njihove interese (beri javni denar).

Politični aktivist Janeza Janše, mr. 0.88% Bojan Požar, vodi zasebno vojno s profesorjem na FF, ki sliši na ime Igor Pribac. Obtožbe so hude. Spolno nadlegovanje študentk in šlatanje mednožja. Požar je napovedoval bombastične dokumente, na koncu pa se je izkazalo, da Pribac ni šlatal študentk. V najslabšem primeru je z nekaj jih govoril na neprimeren način, ki bi ga lahko označili za opolzko. Požar precej laže in piše bombastične naslove, da bi zavedel kakšno žrtev, da mu plača evro za mesečno dozo laži. To je propad novinarstva povsod. Plačljivi članki. Ko sem imel blog dostopen vsem, sem beležil rekordne obiske. Ko sem ga naredil plačljivega, sem omejil občinstvo. Namesto 40.000 na dan, jih je bila samo cca 1500. Finančno sprva ugodno, doseg mojih objav pa je ostal v mehurčku podobno mislečih. Plačljive vsebine so propad medija, čeprav nimam pravega odgovora, kako financirati vse skupaj. S plačljivimi vsebinami zagotovo ne. Za zdaj bom ostal pri tem, da z zanimivimi vsebinami upam na dobroto tistih, ki so pripravljeni kaj donirati spletnim »borcem«.

Baje je Teršek nov kandidat za mandatarja KUL? Dolgčas nam ni!



      

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je