Preskoči na glavno vsebino

Pussies

 


Do konca leta je še par dni. Tako zavoženega in katastrofalnega leta ne pomnim, odkar sem na tem svetu. Naj že mine in gre v pozabo. Zadnje leto je internet postal zasičen z budalami vseh vrst na družabnih omrežjih. Večja budala, večja zvezda! Tako nekako gre. Nisem si mislil, da so intelektualci obeh strani v resnici navadni prodajalci buč. Izraz bitka za interpretacijo vam najbrž ni tuj. Bitka za interpretacijo? Gre za to, kdo bo koga nategnil na suho, nič drugega. Jaz ne potrebujem nikogar, da mi razlaga, kaj je povedal Janez ali Zdravko. Razumem slovensko in vem kaj je bilo izrečeno. Za vse ostale ovce pa je tu Jeretič in njemu podobni kalibri, ki za denar spreobračajo izrečene besede. Najbrž vam je znano, da je po propadlem spinanju o reševanju življenj, Zdravko najel Jeretiča, ki je zanj obrnil ploščo. Politik s hrbtenico ne rabi nobenih spin doktorjev, ker govori razumljivo in jasno. Za vse ostale nategune pa so tu PR agencije in podobni lažnivci tipa Jeretič.

Kaj je rekla Jadranka Juras!? Vsak, ki je šel pogledat ta sramotni odlomek kokošjega sejma, je razumel, kaj je babura izrekla. Da jo vojska toži, je druge vrste blamaža. Ampak o tem kdaj drugič. Levi spin doktorji so šli celo reševat to kozo Jadranko in razlagat, kaj je v resnici rekla! Še enkrat vas vprašam! Ste res tako »down«, da vam mora nekdo razlagati, kar ste slišali in videli? Če bi posiljevalec Amar Ličina najel npr. Jeretiča za obrambo, bi brali, da je šlo za sporazumen seks. Najbrž bi se celo prijelo in ni hudič, da bi celo Iztok fucking Gartner na Tik toku obrnil ploščo. In tako naprej…! Celo najbolj znan bloger v državi, ki zase trdi, da ni influencer niti vojak politične levice, je šel branit zmešano baburo Jadranko. Tebe gledam Roni, car mitološkega podzemlja. Jadranka Juras? Pojej kaj mesnega, da prideš k sebi stari.

Globoko veren premier Janez Janša, se je zapisalo eni od kletnih prostitutk Trstenjakove. Globoko veren? Zadnji še aktivni komunist, poleg zadrogiranega Pahorja, je po prepričanju sekte fašistov globoko veren. Janša ni veren in nikoli ni bil. Spomnim se leta 1995, ko se je vpričo sodelavcev, takrat še na Komenskega bataljona, norčeval iz vernikov na božič. Farška golazen, je takrat izjavil in vsi smo posvojili ta izraz, ki je v uporabi še danes. Farška golazen. I like it! Danes, ko je sam že nekaj časa farška golazen, prepisuje stihe iz Biblije in drka na Urško v Jaslicah.

Prejšnji teden sem spisal tri tekste, pa nobenega objavil. Potem , ko sem prebral kar sem napisal, se mi je vse skupaj zdelo brez veze. Aktualne dogodke opisujejo in komentirajo vsi, ki imajo pet minut časa. Še en pogled več na to zavoženo družbo ne bo spremenil ničesar. Twitter je postal navadno gnojišče. Podajanje informacij je passe. Aktualno je pljuvanje po vladi, na drugi strani pa vlada občutek, da je Jezus vstal od mrtvih. Ne zajebavam se, ker desna farška scena Janšo res dojema kot Jezusa. Pa ga dajmo še mi in ga zabijmo na križ, prasca fašističnega. Naj crkne in zgnije na križu sredi Lepene

Ko se Karl Erjavec pojavi kot rešitelj, je heca konec. Še največji Hollywoodski režiserji ne bi znali spisati tega scenarija. Vstal od mrtvih, da pokoplje, kar je ostalo od kruhoborcev Desus-a. Ni besed za to igro levega pola razen sramota in kapitulacija. Še Kučan je iz obupa ukinil svoj F21. Šarec, Mesec, Alenka in voditeljica Tanja? Iskreno, vam ne gre na smeh? Če vam ne gre, potem spadate med tiste, ki imate od leve scene sanjske koristi. Tole z Veselom je prava novoletna bomba za farške. Če bi gorela fovšija, bi bila Slovenija pogorišče. Mimo tega me zanima še nekaj? Ali tujim glasbenim zvezdnikom države plačujejo prispevke ali je to samo naša posebnost? Če ti mora država plačevati prispevke, si revež-klošar, ne pa zvezdnik. Koga gledam, ne bom pojasnjeval. 


Začela se je nova sezona NBA lige. Tekme brez gledalcev so brez naboja. Vse skupaj izgleda kot trening zajebancija. Če rečem, da je naš Wonder v Texasu predebel in počasen, si bom nakopal nove sovražnike. Predebel in počasen je res, pa klub temu predober za ta cirkus, kjer se obrambe ne igra, dokler se ne začne končnica.

 Ne da se mi več. Odprite Twitter in onanirajte na svoje idole, dokler vas Janez ne zapre v gulage.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je