Preskoči na glavno vsebino

Christian hypocrites

 


Ustavno sodišče se je izneverilo Janši. Je to sploh mogoče? Gre za institucijo, ki je v preteklosti grobo poseglo v demokracijo in rehabilitiralo obsojenega kriminalca, sicer večnega predsednika SDS. Ustavno sodišče je politična ustanova, ki nima zveze s pravosodjem. Tisti, ki jih je imenovala leva politika, vedno odločajo v prid levim. Za tiste,ki jih je izbral in tja instaliral Janša, pa velja enako. Namišljeni dvojni doktor Klemen Jaklič je eklatanten primer izvrševalca politične volje svojega gospodarja. Najbrž ta trenutek že piše ločeno mnenje, da za silo pomiri pobesnelega fašista. Na Gregorčičevi pa preučujejo možnosti, kako kaznovati US. Bo vlada ustavila financiranje ustavnega sodišča, dokler se vsi ne strinjajo, da je Jakličevo mnenje edino veljavno. Naslednji mesec bo minilo pet let, odkar je ustavno sodišče v obravnavo sprejelo pritožbo na sodbo 6 mesecev zapora zaradi razžalitve Vasleta. 5 let in še danes nič. Smrdljiva politična ustanova, ki služi interesom politike. Navadni državljani smo pa kurac od ovce.

Madžarska si še ni opomogla od škandala, ki jim ga je zakuhal Orbanov in Zverov prijatelj Szajer. Naši desničarji o tem ne govorijo, madžarska trobila, ki skrbijo za duševno hrano janšistov, pa o škandalu molčijo. Kako tesen prijatelj Zvera je v resnici Szajer? Glede na trenutne aktivnosti SOVE v povezavi z evro poslancem SDS Milanom Zverom, bi si upal staviti, da je ta še kako vpleten v Szajerjevo zasebno življenje. Predstavniki tradicionalnih krščanskih vrednot? Kaj sploh so te krščanske vrednote? Pedofilija, homoseksualnost, rasizem, nacionalizem, hinavščina in dolgi prsti. Poglejte našega predsednika vlade, kakšne ima vrednote? Ko je bil prvič poročen, je skakal čez plot in v glavnem fukal novinarke. Janša ima z Rosvito Pesek nezakonskega Filipa Peska. Špela Predan bi na začetku devetdesetih rodila trikrat na leto, če ne bi bila jalova. Jalovost je takrat skrivala in okolico zavajala z lažmi o splavih. Po njenih besedah naj bi jo napumpal Marko Crnković, Zmago Jelinčič pa izsiljeval s tem podatkom. Kasneje je se izkazalo, da je Predanova patološka lažnivka, zato jo danes niti pes ne povoha več.

Janša ni noben klen Slovenec ampak pol šiptar. Očetov priimek Janeza Janše je Rushiti. Domoljubcev očitno ne moti, da je njihov nacionalistični bog v resnici half šiptar. Število otrok, ki jih ima Janša, pa nima nobene zveze s krščanskimi vrednotami ampak so posledica težave, ki jo ima Janša. Reče si ji prehiter izliv. Da je za štirimi stenami nasilni kolerik, pa je potrdilo več žensk, ki so imele opravka z njim. Že zdravstveni karton Urške Bačovnik je dokaz, da jo Janez disciplinira po krščansko. Z batinami. 


Vojna z mediji se nadaljuje. Janša je po večkratnih prošnjah dočakal, da je novi lastnik POP TV, sicer najbogatejši Čeh Peter Kellner prišel v Slovenijo. Kupili ste največjo opozicijsko stranko, so bile prve besede Janše Kellnerju. Glede na slabo voljo premierja po kratkem sestanku, se ta najbrž ni končal po njegovih pričakovanjih. POP TV ne bo nova greznica domačih fašistov.

Slikar Arjan Pregl je zakonito posnel policijsko komunikacijo. Zlatko je nezakonito snemal Kreka? Je vse ok z vami? Upor proti diktaturi fašizma se nadaljuje.



       

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je