Preskoči na glavno vsebino

V pasti večnega kandidata

 


Koliko časa traja ponovno zaprtje družbe in ustavitev vseh ne nujnih dejavnosti, ne štejem več. Številke o okuženih in umrlih nam vsak dan kričijo, da ukrepi ne delujejo. In spet bo naslednjih štirinajst dni ključnih. Že slišano, potem pa se politika, zainteresirana tviter sfera in mediji ukvarjajo s tviti in pisanjem predsednika vlade. Ljudje pa umirajo. Za 40 okuženih in dva v kritičnem stanju je Janša zahteval ustavno obtožbo za Šarca. Da kazenskega pregona in lari fari preiskovalnih komisij ne omenjam. Pri današnjih številkah, cca 50 umrlih na dan, bi Šarec najbrž upravičeno zahteval strelski vod na Gregorčičevi. Desno sceno je Janša tako radikaliziral in zastrupil, da jim je zmerjanje in žaljenje levičarjev, dnevna doza duševne hrane. Če pomotoma ali namerno pogledate spletno stran Nore24TV, so vsi članki posvečeni blatenju posameznikov, ki protestirajo proti aktualni vladi in tistim, ki snujejo KUL koalicijo, ki naj bi zamenjala Janševo vlado.

Pri vsej gnojnici, ki jo vsi skupaj zlivate na Zlatka in vpijete, vsi smo Milan Krek, je očitek, da ste hinavci še najmanjši. Zlatko bo ovaden za nezakonito snemanje? Ker je s telefonom snemal Kreka in mu težil na cesti? Od kdaj je to nezakonito? V mestu na protestih domala vsi udeleženci snemajo vsepovprek in vsakogar, pa nikoli ni bilo govora o nezakonitem snemanju. Opažam, da snemate policiste med uradnim postopkom, zraven jih provocirate, pa še nikoli ni nihče od organov pregona zahteval, da se snemanje prekine, ker bi bilo nezakonito. Zdaj, ko je Zlatko snemal javno osebo na teoretično eni najbolj izpostavljenih funkcij v tej krizi, pa je to kaznivo? Tej vsesplošni gonji je lonček pristavil celo Goran Vojnović in v kolumni tovarniškega glasila firme Kolektor obračunal z Zlatkom. Bedno in pritlehno. Tako se rojevajo izdajalci. Teoretično na najbolj izpostavljeni funkciji? Krek je direktor NIJZ postal, ker je prvovrsten kimavec. V glavnem ne dela nič, iz tiskovk pa ga je Janša umaknil, ker je neuk javnih nastopov in se je večkrat osmešil. 

Janez je spesnil pesmico za svoje ovčice. Največji pesnik in pisatelj v samostojni Sloveniji, se jim je zapisalo. Pa največji državnik, najboljši predsednik vlade ever, najboljši obrambni minister in več kot 200 krat je na sodiščih dokazoval svojo nedolžnost. Vedno z odliko. Rešilni jopiči v obliki Ustavnega sodišča, premajhnih rež v nabiralnikih in podkupljenih strank v raznih postopkih, so za vernike dokaz, da je njihov Janez sposoben krizni menedžer. Takšne vrste menedžer je bil npr. John Gotti. V sodnih dvoranah je bolj od Gottija teflonski samo Janez Janša. Pa morda Zoran Janković, ki ima v ljubljanski kotlini podoben status kot Toni Soprano iz znamenite serije Sopranovi v Newarku. Nedotakljivi botri organiziranega kriminala.

Slovenska policija je ena od institucij, ki ji državljani najbolj zaupamo. Pri incidentu, ki se je zgodil na nasilnih protestih v Ljubljani, pa napadalca na policista in fotografa še do danes niso odkrili. Pri vseh posnetkih, ki obstajajo o storilcu, se sliši neverjetno, da ga policija še ni prijela. Po mojem skromnem mnenju sta samo dve možnosti. Ali je domnevni napadalec pripadnik Rumenih Jopičev Andrej Okorn in ga policija ne sme prijeti, ker ga je v pizdarijo osebno poslal državni sekretar za nacionalno varnost Žan Mahnič. Znano je, da je Rumene Jopiče v preteklosti organiziral in poslal na cesto prav Mahnič. Ko se mu še ni sanjalo, da bodo njegovi postali oblast, on pa sekretar za nacionalno varnost, je vneto zbiral neonaciste in pripadnike GI v skupino, ki je delovala proti aktualni oblasti Cerarja in za njim Šarca. Mahnič je glavni organizator skupine, ki v kletnih prostorih začela zastrupljati internet z lažnimi trolli in deljenjem serijskih  lažnih novic. Poleg blatenja pripadnikov leve scene je to njihova prednostna naloga. Odkar so postali oblast, so zadevo prenesli na višji nivo. Ker imajo v rokah SOVO, Policijo, NPU in Telekom, imajo dostop do vsega, kar si izmislijo. Na ta način pridobljene podatke pa naprej transformirajo v članke, ki jih objavlja hiša laži in sovraštva Nova24TV. Druga možnost je uvožen navijač iz ene od bivših republik Juge, zaradi katerih je SOVA sploh lahko imela zakonsko podlago za nadzor. Bolj se nagibam k prvi.

Da postaneš del tima kleti ali Nore24TV, moraš biti v osnovi sovražen do vsega, kar je bilo pred letom 1991. Janšo moraš dojemati kot vero in Jezusa, obvezna je dnevna doza sovraštva proti komunistom, zelo čaščeno pa je malikovanje s fašizmom, zanikanje holokavsta in sveto priseganje na Donalda Trumpa. Če ste se v tem prepoznali, ste samo še korak od zaposlitve v kleti ali na Nori24TV. Za finalni izbor moraš pokazati talent, da si za Janeza pripravljen goniti laž in sovraštvo do konca svojih dni. Z dozo norosti, zagrenjenosti in pristnim videzom SDS kmetavza, je zadnjo izborno komisijo v sestavi Vinko Gorenak, Boris Tomašič in Jože Biščak, prepričal Aleš Ernecl. Bojan in Aljuš pa ne? Pa tako se trudita že leta. Firer ni pozabil izkušnje z Voduškom in njegovim izletom na Trojane naslednji dan, zato se te združbe izogiba kot hudič križa. 


Jutri pride veseli December. Letos ne bo prav nič vesel. Stojnice s hrano in pijačo? Kako to izvedeš, da nisi v kršitvi? Maske ne smeš sneti, kaj ti bo torej stojnica z medico in kuhanim vinom? Pa obveza varnostna razdalja, ukrepi so podaljšani za 14 dni…, vse skupaj nima smisla in logike. Če bodo ostale odprte samo trgovine z nujnim blagom, kje bodo nabavljali Miklavž, Božiček in Dedek Mraz? Za poslanke in poslance SMC je dedek mraz že prišel. Zrihtal ga je Zdravko Počivalšek. Turizem bo njihov, ekipo iz SMC pa po letu 2022 čakajo lepe službe v turističnem holdingu, ki ga bo nekoč vodil Počivalšek. Pri aktualnih številkah okuženih in umrlih bi pričakoval, da bo Zdravko reševal življenja. Jok, to je počel spomladi, ko je barantal z Golfi in Mrecedezi. Zdaj barantuje za prihodnost svoje ekipe SMC, ki po volitvah 2022 ne bo več obstajala. Glede na trenutno situacijo, marsikdo od nas ne bo več obstajal v letu 2022. Ostanite zdravi in poslušni.





          

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je