Preskoči na glavno vsebino

Janez in "hojskači" na okopih

 


Zima je pred vrati in virus zmaguje na vseh frontah. Virus in vse povezano z njim se mi je tako priskutil, da se mi gabi zapisati njegovo ime. Vse kar nam je bilo nekoč normalno je danes prekršek ali kaznivo dejanje. Besnenje leve scene, podprto z večinskimi mediji ni obrodilo sadov. Vlada Janeza Janše ni padla in do rednih volitev boste lahko racali za Jenullom in levičarskimi aktivisti, ki se imajo za kulturnike. »Pada vlada«, se na žalost sliši kot ponesrečena šala. Če smo iskreni, protesti so propadli že na začetku poletja in se izrodili v maškarado privilegiranih sesalcev proračunskega denarja. Protesti so sicer uradno »zamrznjeni« zaradi pandemije, kar je svojevrsten paradoks. Protestniki so se požvižgali na virus in ukrepe, zdaj pa so zaradi njega kapitulirali? Naslednja faza poraza bo najbrž, ko se bo na vladni tiskovni konferenci pojavil Marko Potrč. Z masko seveda. In ni hudič, da bo Marko naslednji dan prodajal zaščitne maske. Kdo vse je v zadnjem času postal poslovnež in prodajalec zaščitnih mask? Samo bedaki in konji ne.

Janez je prvi na svetu vedel, da ne gre za navadno gripo. Pa ne samo to. Janez je prvi vedel, da bodo notoričnemu lažnivcu Donaldu komunisti ukradli volitve. Komunisti v Ameriki? Naš predsednik vlade, sicer zadnji aktiven komunist prebarvan v farške barve, se je osmešil, kot se že dolgo ni. Če ne bi obstajala družabna omrežja kot so Twitter in Facebook, najbrž nikoli ne bi vedeli, kakšni tepci in moteni osebki nam vladajo. Kje so stari dobri časi, ko si zjutraj ob kavi odprl časopis in z zanimanjem prebiral novice? Nobenih tvitov in bolnih objav na internetu, s katerimi se potem ukvarja vsa medijska krajina. Kaj je Janez tvital? Pa boli me kurac, kaj bolnik čivka. Blagor tistim, ki jim je čivkanje »half šiptarja« največja težava v življenju. Kdor ni v teh težkih časih povezan z vladajočo sekto in domačimi izdajalci, bo lačen in bos.

Leva scena je minuli teden sanjala reprizo izpred sedmih let. Najprej poročilo KPK, ki naj bi podžgalo proteste in potem skesanec v vlogi Viranta, ki pa ga ni bilo. Če ste mislili, da je Zdravko Počivalšek Gregor Virant, ste se zmotili. Zelo zmotili. Zdravko ne bo »špilferderber«, ker je tako obljubil Janezu in svoji četici, ki se pase na Šubičevi.

5.11. je bil promoviran kot dan, ko bo padla vlada. Kdo je to obljubljal, še danes ni najbolj jasno. Sova je dobila informacije iz tujine, da se pripravlja obračun s policijo. Iz katere tujine, bi bilo zanimivo vedeti? Rakova Jelša, Domžale in Brezovica niso neka tujina, Sova pa je očitno postala servis za konstrukte Trstenjakove. Po javno dostopnih posnetkih iz četrtkovih protestov je več ali manj jasno, da je bil v pogonu Janšev bataljon provokatorjev. Podporniki aktualne vlade, ki slišijo na ime  »rumeni jopiči«, so bili v prvih vrstah. Njihov »uradni govorec« Andrej Okorn naj bi bil tisti, ki je iz hrbta napadel policista in poškodoval fotografa. Policija pa nič. Očitno so imeli navodila, koga prijeti in koga tolerirati. Kaj so na četrtkovem protestu iskali agenti Sove in njihov šef? Uradno so iskali uvožene antifa borce, neuradno pa nadzirali scenarij, ki ga je spisal »half šiptar«.


Medtem, ko je Aleš Hojs paradiral po prestolnici v spremstvu specialne enote policije, so se v bližini njegovega doma na Jamnikarjevi 75, zbrali druge vrste specialci. Kakšen je bil njihov namen, mi ni znano, ker na koncu nihče ni pozvonil na vrata Hojskača. Kot zanimivost naj omenim, da je bil v spremstvu Hojsa Janšev "hit man" krvavi Oražem, ki ima na vesti Blaža Furjana. Kocke se same zlagajo.



sos tr: SI56 0310 0100 1155 142 🙏       

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je