Preskoči na glavno vsebino

Jenulli

Do konca Avgusta je še teden dni. Vlada še ni padla, Jaša Jenull pa bo očitno požrl svojo besedo. No, upanje umre zadnje, mogoče pa se le pobere od tod. Vlada je na našo žalost trdna, izdajalske poslanke in poslance ima Janša v žepu in zato brezskrbno žali, ponižuje, razdvaja in krade. Kaj bi bilo drugače, če bi vladal kdo drug? Nič, kradli bi drugi. Tisti, ki so za vas bolj sprejemljivi. Če mahaš z rdečo zvezdo, zagovarjaš vrednote NOB in preziraš SDS + RKC, si na pravi poti, da se boš nekoč prebil do korita.

Name je letel očitek s strani mulca Jenulla, da pljuvam po njegovih starših, čeprav jih sploh ne poznam? Pa ju res ne poznam? Na mojo žalost, sem oba spoznal v najslabši luči. Mama Jožka Hegler je kot šefica stanovanjskega sklada od mene zahtevala podkupnino, da ostanem na seznamu za stanovanje. Pisalo se je leto 2005, ko sem se končno uvrstil na seznam prejemnikov stanovanj (neprofitna +  mlade družine). Moja takratna partnerka s katero sem imel v tistem času tri majhne otroke, se je prijavljala za vse možne razpise. Jaz nisem verjel, da bom kdaj karkoli dobil od te države, zato se s tem nisem ukvarjal. Potem pa čudež. V sobotnem Delu je bil objavljen seznam prejemnikom in moje ime je bilo med njimi. Vendar je bilo za veselje prezgodaj. Uvrstil sem se bolj na rep, vendar je bilo za mano še 37 družin, ki naj bi dobile stanovanje. Sledil je pritožbeni postopek in takrat sem spoznal Jožko Hegler v vsej njeni pokvarjeni veličini.

Nekega dne me je poklical bivši sodelavec, ki je bil takrat receptor (varnostnik) na stanovanjskem skladu. Povedal mi je, da je pri njih vsak dan kolona tistih, ki se niso uvrstili na seznam prejemnikov. V glavnem »južnjaki«, Romi in Albanci. So fuckin what, sem si mislil. Ni ravno »so fuckin what«, me je podučil bivši sodelavec. Pritožniki romajo v pisarno Joške Hegler z darili (beri podkupninami). Če hočeš ostati na seznamu, bi bilo dobro, da jo obiščeš tudi ti. Čeprav nerad, sem se nekega dopoldneva prikazal na stanovanjskem skladu in želel govoriti z njo. Nenajavljen, sem čakal debelo uro, da me je sprejela. Ko sem končno sedel v njeni pisarni in povedal, kaj me muči, ni nič ovinkarila. Vi ste tisti iz Depale vasi, mi je pribila na prvo žogo! Iz Depale vasi? Ne, jaz sem iz Ljubljane, sem ustrelil nazaj. Že že, ampak  vi ste tisti od Janše, je nadaljevala. Od afere Depala vas je takrat minilo deset let in več, zato nisem vedel, kam meri.

Bolj se boste morali odrezati, če hočete ostati na seznamu, mi je rekla Heglerjeva. Odrezati kako? Naj navrtam luknje v strop, naselim pet ciganov in zagradim eno sobo, da dobim dodatne točke, sem vprašal? Sledil je prisiljeni smeh, potem pa mučna tišina. Vi boste že vedeli, kako se odrezati, mi je zabrusila in pomahala s kuverto. Jožki sem pokazal sredinec in zapustil njeno pisarno. S tem sem zapustil tudi seznam izbrancev za neprofitno stanovanje. Po koncu pritožbenega postopka me je po novem točkovanju Jožke Hegler prehitelo več kot petdeset »južnjakov, Romov in Albancev. Hvala Jožka. Stanovanje smo kasneje dobili z udeležbo lastnih sredstev, ceneje pa bi bilo, če bi Jožki nesel kuverto z orli.

Ata Hinko Jenull (ime mu paše kot ata na mamo) je kot državni tožilec spisal popolnoma abotno in lažnivo obtožnico, zaradi katere sem končal v zaporu. Spet je bilo bistvo vsega, da sem tisti Janšev agent, ki je zakuhal afero Depala vas. Če si Janšev, si avtomatično kriv, sem takrat slišal. Boleče in krivično, ker takrat z Janšo nisem imel nič. Nasprotno. Njegovo kriminalno jato sem zdavnaj zapustil in postal njegov »sovražnik«, v očeh »domoljupcev« pa izdajalec. Da bo mera z Jenulli polna, tudi njegova mačeha, ki se odziva na ime Zima (sodnica ljubljanskega sodišča), je bila udeležena v pregonu zoper mene pred leti. Zato bom vedno in povsod oznanjal, da so Jenulli pokvarjena družina do obisti.

Če kdo misli, da Janša mirno gleda, kako se mu dogajajo protesti v režiji Jaše Jenulla, naj se čimprej zbudi. Na teren je poslal kopico agentov pod krinko, ki se vrtijo in slinijo okoli Jaše in njegovih organizatorjev. Da ne bi bilo kakšnega neprijetnega presenečenja, snemajo vse, kar Jaša in njegovi kameradi zinejo in načrtujejo. Tako je nastal tri minutni filmček z izjavami Jaše. Iz njega je razvidno, da gre za montažo izjav iz različnih obdobij (februar-julij 2020), ki bodo prej ali slej Jašo kompromitirali. Ena od izjav na filmčku je tista o selitvi, če vlada zaradi protestov ne pade do septembra. Jaz sem posnetek dobil potem, ko sem obljubil, da ga ne bom objavil, da bo samo za moj arhiv. 


Ker podpiram proteste in ker je očitno, da je krog Jenulla prestreljen z Janševimi agenti, sem mu želel posnetek pokazati. Da se mulc zbudi in sam vidi, kdo ga snema v različnih okoljih (tudi zasebnih) in posnetke posreduje Trstenjakovi. Moj dolgoletni Facebook prijatelj, sicer mestni svetnik Janez Stariha mi je pisal, da se motim o Jenulli. Da je Jenull njegov sosed in prijatelj in da on zagotovo ve, da Jaša nima takšnih načrtov, kot sem jih omenjal na blogu. Če je tako, mu daj mojo številko, naj me pokliče in pokazal mu bom posnet venček njegovih spornih izjav. Stariha se je strinjal. Od tu naprej se ni zgodilo nič. Jaša me ni poklical, posnetek ga ne zanima, raje me je napadel in označil za gravž, ki spodkopava njegove proteste! Za gravž in njegove izjave sem mu obljubil, da mu bom izstavil račun. In Jaša je zaradi tega tekel na policijo. Dobesedno. Minulo sredo so me pri »Prešercu« obstopili policaji in mi začasno odvzeli prostost. Najprej sem mislil, da gre za zajebancijo. V nadaljevanju postopka pa sem videl, da so policisti oboroženi s »screen printi«, ki jim jih je prinesel Jenull. In kaj zdaj. Me boste zaprli, če gnidi stisnem en vzgojni »šamar«. Odgovor je bil pritrdilen. Pol ure po tem dogodku me je poklical znanec, kriminalist iz Prešernove. Ne zajebavaj se z našimi TPS-ji, ker se ne bo zate dobro končalo, mi je svetoval. Hvala za opozorilo. Je Jaša tajni policijski sodelavec, sem vprašal? Odgovora nisem dobil, zveza je bila prekinjena.  

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je