Preskoči na glavno vsebino

Sekta


Smrt  Janšizmu in smrt fašizmu je prosto povedano isti kurac. Janšizem je zblojena ideologija sejanja sovraštva, izključevanja in verskega primitivizma pod krinko domoljubja. Vzporednice med Hitlerjem in Janšo se rišejo same, tudi slepim. Demokratično državo Slovenijo je 13.3. 2020 vzel hudič. Dobesedno. In potem še Šiško in njegova pivska banda vpade na policijsko postajo. In »nikome ništa«? Ste vsi skupaj še normalni? 

Koga vse zaposluje Policija in kakšni osebki delajo na odročnih policijskih postajah po državi, da se je to sploh lahko zgodilo? V nekaj sem prepričan. Če bi Šiškova banda na ta način vdrla na katerokoli ljubljansko policijsko postajo, bi se zgodba precej drugače končala. Tako pa je Šiško, opogumljen z maligani in maskirano druščino, korakal po prostorih slovensko bistriške policije in vpil na policiste kot na šolarje. Mene Šiško s svojo bando spominja na rjavosrajčnike in Rhoma. Dokler je Adolfu (danes Janezu) odgovarjalo, da rjave srajce počnejo, kar so pač takrat počeli, jih je podpiral in dal »legitimnost« terorju. Kako je Rohm na koncu končal najbrž veste iz zgodovine. Šiško, ki očitno pozna samo zgodovino NK Maribora, do tega poglavja nikoli ne bo prišel.

Janša nikoli ne bi prišel na oblast, če mu tega ne bi omogočila Aleksandra Pivec in Zdravko Počivavšek. Kako je Počivavšek v resnici odvisen od Janše, se bo pokazalo do prvega junija. Če pade vlada, se Zdravcu slabo piše. Pa ne zaradi poslov z maskami in krajo proračunskih sredstev ampak zaradi vseh vzporednih poslov, ki bodo zaradi padca Počivavška propadli. Podobno kot se zdaj dogaja na infrastrukturnem ministrstvu, kjer je večne »izvajalce« Alenke Bratušek novi minister preprosto odrezal. Zdravko pravi, da ima trdo kožo in jeklene živce? O trdi koži ne bom nič rekel, jeklenih živcev pa Zdravko zagotovo nima. Najkasneje junija se bo Zdravko preselil med poslance in takrat bodo njegovi jekleni živci na resni preizkušnji.

Intervju Janše na njegovi strankarski televiziji sem pa pogledal. Več kot dve leti je od tega, kar sem nazadnje gledal njihov program. Najprej sem moral sploh poiskati SDS kanal, ker se mi valja okoli 300 mesta med porniči in vaškimi tv postajami. Torej! Kaj je Janez nabijal, niti ni pomembno, ker je bilo vse povedano od njega tudi pričakovano. Gledal sem tega tipa, za katerega mnogi trdijo, da ga imajo čez dan v kleti in ga zvečer Hojs spusti v studio, Aleksandra Ranta. Če niste tega videli, si poglejte posnetek. Tudi psihiatrična stroka bi se lahko oglasila v zvezi s tem. Rant je bil tako sluzast, da je bilo še Janezu nerodno. Meni je bilo dobesedno slabo ob gledanju Ranta in njegovega spakovanja. Samo na roko si ga ni vrgel pred Janšo, če sem previdno korekten. Produkcija Nove 24TV je še vedno katastrofa. Vsaka vaška tv postaja ima boljšo produkcijo in zvok. Razen Faktorja seveda. Požarjev Faktor je posebna zgodba političnih luzerjev in hlapcev Janše. Škoda besed in časa.




Kaj sledi, če samo kihneš proti ukrepom vlade in sanjaš »normalne« čase, ste se lahko sami prepričali. Gale, Medak, Roš, Magnifico in mnogi drugi, Janez vas gleda 24/7. Kdo bi si mislil, da ima Janez, ki po svojih besedah dela 16 ur na dan, ostali čas pa se igra z Urško in otrokoma, čas za čivkanje in grožnje posameznikom in zasebnim družbam? Najbrž mu je navdih Donald Trump, ki je še bolj nor kot naš Janez.

Petek ob 19 uri je rezerviran za protest proti Janševi vladi in »Janšizmu«. Dokler ne pade ta izdajalska vlada, je protest dolžnost vseh nas. Smrt Janšizmu, primitivizmu in verski blaznosti. Janez se bo v zgodovino vpisal kot premier, ki so ga odnesli kolesarji. Če ga prej Tonin ne bo izdal? Mali verski blaznež in njegova sekta, ki je spodnesla Ljudmilo, se spogleduje s predčasnimi volitvami. Poteza v stilu Šarca, ki je popolnoma zavozil in nas prepustil v milost in nemilost sekti iz Trstenjakove? Kdo bi vedel? Politiki se v Sloveniji lahko zanašajo edino na dejstvo, da ima večina volivcev spomin zlate ribice. Mnogi so politično preživeli zaradi te hibe naroda.

Afera odrezana roka? Kje je tu afera? Gre za propadel poskus bizarne zavarovalniške goljufije, nič drugega. Očitno mediji ne ločijo med bizarnostjo in afero. Zame je afera to, da tožilstvo po osmih letih vloži obtožnice za TEŠ6. Vsem je jasno, da iz vsega skupaj ne bo nič. Kot nikoli ni bilo nič in ne bo z Jankovićem in podobnimi. Osem let? Moja cela osnovna šola za pisanje ene obtožnice. Pravljice za budale in cepljene »paragrafarje«, po Galetu.

Ko se bo družba enkrat prekužila Janšizma in podobnih norosti, bo mogoče spet posijalo svobodno sonce. Mogoče!

Kje si bil, ko se je narod uprl Janšizmu? Na kolesu, bo pravilen odgovor.

         

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je