Preskoči na glavno vsebino

Milka z lešniki


Pod Alpami se komedije pišejo same. Kako razumeti, ko zavaljena svinja z desne (Mrevlje) zmerja svojo zrcalno podobo na levi Štromajerja? Z zavaljeno svinjo seveda. Težka, a ne! Jernej Štromajer nima kaj kolesariti v znak protesta, to je dejstvo. Zaradi njega in njemu podobnih so kolesarski protesti na dobri poti, da propadejo. Politična elita, ki je orožje položila v parlamentu, nima kaj iskati na ulicah! Protesti l.2012 so v parlament naplavili združbo Luke Mesca. Po 7 letih sedenja v poslanskih klopeh, se Mesec upa pojaviti na kolesu in protestirati? On je samo eden od mnogih, ki nima več te pravice. Na petkovih protestih je preveč »kaviar socialistov« in večnih prejemnikov proračunskega denarja. Izguba privilegijev in denarja iz neba poganjata te ljudi na ulice. Ste pozabili, kdo je npr. Damir Črnčec?  22 let je bil zvest fašistični ideologiji Janeza Janše, še več. Bil je njegov najzvestejši izvajalec svinjarij. Ko je Janša zakonito in upravičeno pristal v zaporu zaradi afere Patria, je Črnčec ocenil, da je prišel njegov čas za prevzem SDS-a. Napačna ocena, ki ga je stala položaja in statusa v krdelu na Trstenjakovi. Nič ni Črnčec spregledal Janšo in SDS, ampak je Janša spregledal njega in ga nagnal. Kot mnoge pred njim.  

In zdaj je ta dirty Črnčec, ki se na Twitterju skriva za profilom Svoboda Govora, organizator protestov proti Janši? Črnčec je isti fašist kot Janša. Kaj je torej Šarec? Ovca iz Kamnika, kot se je izkazalo. Ne me o Šarcu spraševat, on ni iz Kamnika. On je seljačina iz Šmarce, mi je zatrdil kleni Kamničan. Črnčeca pa je našel na prostem trgu, kot Marjan sam zatrjuje. »Prosti trg« je bil najbrž zasebna fakulteta brez vrednosti, kjer so si diplome podelili med seboj razni natakarji iz Morsa in eden drugemu igrali mentorje.

Če se vrnemo v zgodovino, fašizem je zlo. Britanci in svet z njim so pred slabim stoletjem mižali pred Hitlerjem in se zanašali na mirovno pogodbo, ki jo je s hudičem sklenil britanski premier. Nekaj mesecev kasneje je bil svet v vojni. Koalicijski partnerji domačega fašista Janše so isti naivneži. Navkljub korona krizi in vse splošni stiski je Janša napadel vse, ki ne dihajo z njim. Namesto, da bi krizo izkoristil za izboljšanje svoje javne podobe, jo je izkoristil za vojno napoved bivšim bratom komunistom. Ker so edini še živeči aktivni komunisti samo še trije (Janša, Pahor, Gorenak) je nastala zmeda v krdelu. Gorenak je šel preventivno klečat na koruzo, Pahor pa je ekspresno sprejel povabilo v franšizo Greznice, Faktor. Ups, Požar je tudi komunist. Aktiven komunist z zavidljivo podporo 0.88%!

Žan Mahnič in čokolade 😂
Državni sekretar za nacionalno sramoto oz. varnost Žan Mahnič, ima rad čokolado. Razvedelo se je, da ga je minuli teden v Tabor Marketu na Kotnikovi posnela varnostna kamera, ko je sunil čokolado Milko z lešniki. Prodajalka je o tatvini obvestila lastnika, ta pa je menda dejal, naj ima to čokolado, saj jo ni ukradel prvič. Zaradi čokolade nas ne bodo valjali po cajtngih, je bil odločen lastnik. Če bi market naznanil tatvino, se ne bi zgodilo nič pretresljivega. V najslabšem primeru bi bil Mahnič spet  poslanec, ker čokolada ni sendvič, še manj čebula oz. banana. SDS razume, vi pa najbrž tudi.

Aleksandra Pivec je primerek pristne ovce. Naj pristojne institucije ugotovijo, če je bilo kaj narobe, je njen odgovor na večino vprašanj. Pa ji pokažejo posnetek napada Varde na PP Slovenska Bistrica. Odgovor je enak prejšnjemu! Če bi ji pokazali posnetek posilstva ali umora, bi Aleksandra izstrelila; "Naj pristojne institucije ugotovijo", če je šlo za kršitev zakona? 

Zdravko Runkl pa naučeno ponavlja, reševali smo življenja. No Zdravko, pa pokaži enega, ki ste ga rešili. Javno znano je, da niti en ventilator, ki jih je nabavil Zdravko za reševanje življenj, ni bil uporabljen v praksi. Noben nabavljen ventilator ni rešil življenja nikomur. Je pa marsikomu zagotovil finančno eksistenco do smrti, a ne Trče in podobni! Vsi ventilatorji do zadnjega stojijo v skladiščih po bolnicah širom države. Maske pa? Škoda besed, saj niste ovce. Tiste preplačane iz navadnega sekret papirja, zdaj po znižani ceni prodajajo v Sparu. Najbrž jih je Janša zato napičil z Magnificom. Sicer pa je tole reklamiranje navadno talanje denarja med frendi. Kdo izmed vas gre v Spar zato, ker je na plakatu en čefur, ki se gre občasno Slovenca? Najbrž nihče. Zaradi mene je lahko na plakatih Marjan Podobnik ali Aleš Primc, pa me to ne bo odgnalo od trgovine ali obratno. Še večja legalizirana kraja je oglaševanje Petrola. Tja zavijete vsi, levi, desni in normalni, ko potrebujete gorivo. Tja bi zavili tudi, če Petrol ne bi razdelil nekaj deset milijonov evrov za reklamne akcije. Ali pa Elektro Ljubljana in podobne družbe? Reklame imajo kvečjemu nasprotni učinek. Tuna Calvo je bil tak primer. Ljudem je šlo na bruhanje od te reklame, tune pa so ostajale na policah.

Janšizem je tu, zbudi se! Smrt Janšizmu, svoboda narodu!  

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je