Preskoči na glavno vsebino

Everyone on the bike (rebellion against JJ government)


Na predvečer dneva zmage nad fašizmom, se aktualnim fašistom v Sloveniji tresejo hlače. Danes ob 19 uri je napovedan veliki »kolesarski« upor proti skorumpirani in nedemokratični vladi. Vreme je lepo, ljudje pa besni, kar pomeni, da bo nocoj v Ljubljani vroče. Janša se dobro spomni protestov, ki so bili začetek konca njegove prejšnje vlade, zato bo tokrat bolje pripravljen. Pred osmimi leti je imel težave v vladi z Virantom in Erjavcem, tokrat teh težav nima. Počivavšek in Pivčeva sta mu povsem podrejena in odvisna od njega. Samo kimata lahko in zagovarjata vse, kar vlada počne.

Zanimivo, da k današnjemu protestu pozivajo vse opozicijske stranke. Abotno. Bogato plačani poslance imamo zato, da se jih sliši v parlamentu, ne na ulici. Ne vem, kaj se Levica oglaša in poziva na ulice. Taista Levica je imela možnost biti v vladi, pa so raje drkali Šarca do nezavesti. Oni so tisti, ki so pomagali Janši in njegovi sekti do oblasti. Poleg vseh tistih, ki so zaradi svoje koristi raje pozabili, kdo je Janez Janša.

Medijskih vojnam in dnevnim dozam laži za blatenje posameznikov že dolgo ne sledim več. Ker je večina totalno pljuvanje, fake ali propaganda. Pred kratkim mi je eden od idiotov, ki služijo Janševi valilnici laži in sovraštva predlagal »premirje«, če namočim Kršinarja ali pa jim posredujem o njem karkoli pikantnega. Očitno jim gre Kršinar iz Reporteja zelo na kurac. Pa še z ničemer ga očitno ne morejo držati za jajca, če okoli fehtajo informacije. O omenjenem vem to, kar je javno, nič drugega. Zmotno je mnenje v Kleti, da sem se nekoč »ukvarjal« z omenjeno revijo in da imam o "njih" zbirko.  Nič nimam. Kolikor je bila revija vpletena v moje pisanje, je bila zaradi dveh njihovih bivših družbenopolitičnih delavcev, ki se od nastanka Nove24 zvesto udinjata gospodarju teme. Od takrat dalje jih niti omenjal nisem. 

Vsi, ki imate kolo, pojdite zvečer kolesarit. Domovina in demokracija vam bosta hvaležni. Ste zadnji branik pred poplavo desnega klerofašizma in edini, ki lahko ustavite ropanje javnega denarja. Kdor nima kolesa, naj se sprehodi do centra mesta. Opozicijski politiki ne sodijo med vas. Tudi oni so tisti, ki samo vrtijo gobec. Zato pa je danes, po vseh pizdarijah z orožjem, pranju denarja, Patrii, nategov na sodiščih, Prijedoru, Orbanu,  ……., Janša spet predsednik vlade. Če danes na kolesu vidite Šarca, Črnčeca, Mesca, Židana, Fajonko, Kordiša, Tomićko, Nemca ali kogarkoli iz njihovih vrst, oni ne sodijo med nas. Oni so isti kot tisti, proti katerim  se bomo zvečer zbrali in kolesarili. Naj vas ne zlorabijo tisti, ki so do včeraj sedeli pri vladnem koritu. Njih boli samo to, da oni niso bili udeleženi pri največji kraji javnega denarja.

Podporniki Janše in njegove vlade so prav tako napovedali prihod v Ljubljano. Oni morajo priti v Ljubljano, ker v prestolnici težko najdeš podpornika, ki bi se izpostavil za to pokvarjeno vlado. Precej znanih Janševih cviležev iz družbenih omrežij je obljubilo prihod in nagajanje kolesarjem. Ljubljančani vas bodo toplo 'sprejeli", v to sem prepričan.

Predvečer dneva zmage je priložnost, da počastimo spomin na tiste, ki so nekoč žrtvovali svoja življenja v boju proti fašizmu. Počastimo tako, da se zvečer udeležimo kolesarskega upora proti vladi, ki je skorumpirana, nedemokratična in vazalska.

Se vidimo 

    
    

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je