Preskoči na glavno vsebino

Alkalmazottak


Mesec dni prisilne karantene je mimo. Tale #ostanidoma je totalen šok za normalne ljudi. Za tistih 20%, ki volijo Janšo, pa so trenutne razmere kot božji dar. Ker o zdravstvu in virusih ne vem nič, se raje nisem oglašal. Ukrepi so se mi od začetka zdeli pretirani, ampak kot sem zapisal. Če o nečem nimaš pojma, je bolje biti tiho. Še četo pajacev, ki tvitajo v kleti in za klet, sem začasno pustil pri miru. Po mesecu dni in znanih podatkih, pa postaja jasno, da Janša razmere izkorišča za svoje politične načrte. Da ekonomskih niti ne omenjam.

Verjamem, da bodo po koncu ukrepov sledile demonstracije proti Janši. Ker Janša je absolutna vlada v ednini. Vsi ministri in državni sekretarji so njegovi politični pajaci, ki slepo izvršujejo njegova navodila. Že dolga leta je v tej deželi jasno, da je minister ali državni sekretar lahko vsak tepec. Kaj Matej Tonin ve o vojski in obrambi? Popolnoma nič. Če bi bil hipotetično ta trenutek Tonin predsednik DZ, minister za Slovence po svetu ali sekretar na kulturi, kamorkoli bi ga pač Janez inštaliral, bi se obnašal popolnoma enako. Skakal bi okoli tajkunov in se slikal z vsako pošiljko mask. Ker to je Matej Tonin, farški cepec iz vasi. Kako je ta mali versko blazni Ostržek s slabimi zobmi lahko prevzel stranko krščanskih demokratov, je zgodba za neke druge čase.

Medijev zadnji mesec nisem spremljal, ker ne verjamem nikomur. Strokovnjaki nam prodajajo popolnoma različne zgodbe. Strokovnjaki? Zdravstveni delavec z izkaznico SDS trobi eno, tisti od SD trobi drugo. Tole vsakodnevno nabijanje, strašenje z zaostrovanjem in prihajajočo apokalipso je navadno sranje. Kot večina ukrepov, ki so ohromili državo in družbo. Raj za Janšo in njegovo skorumpirano leglo bevskačev. Nekoč, če se bo sploh kdaj delala revizija tega pompoznega nabavljanja mask, bomo spet priča starim zgodbam. Še nihče v tej državi ni odgovarjal za trgovino z orožjem in ostale afere, ki se mi jih niti ne da naštevati. Že napoved parlamentarne preiskovalne komisije je dovolj zgovorna. Ste pozabili, čemu se ustanavljajo komisije v DZ? Je kadarkoli v zgodovini te države katerakoli komisija karkoli dosegla? Ne. Razen medijskega prepucavanja in blatenja političnih nasprotnikov. Tako bo tudi z maskami. Če sploh kaj bo.

Ker sem v začetku omenil demonstracije. Bolj kot Janša in njegova vazalska vlada bi vas moralo skrbeti nekaj  drugega. Kaj je alternativa tej vladi? Opozicije zadnji mesec ni niti opaziti. Kdo sploh so opozicija? Luzerji, ki smo jih gledali zadnje desetletje, kako so vse zavozili in se »klali« med seboj za položaje in državne posle? Koga si želite namesto Janše in te vlade? Šarca in Črnčeca, pa Alenko z vso njeno navlako sumljivih poslovnežev tipa Bandelli? Nak. Ta država in narod sta pred ogromno težavo. Lokalni povzpetniki in luzerji, ki si za medijsko podobo svojih volivcev trikrat na leto nataknejo titovke in mahajo na partizanskih proslavah, proti organizirani kriminalni združbi, ki poveličuje fašizem, izdajo in izključevanje drugače mislečih!

Zato me ne čudi, da je pol države že videlo listo Aleksandra Čeferina na naslednjih volitvah, vključno s Trstenjakovo. Kaj je sledilo, ste spremljali in brali. Je pa žalostno, da se je treba strinjati z najbolj primitivnimi Janševimi pisuni. Leva scena res išče novega mesijo. Po Jankoviću, Cerarju in Šarcu, bi zdaj Čeferina? Naslednje volitve bodo res zanimive. SMC  ja sicer ne bo več, ampak takrat bo Počivavšek prestopil v SDS in ostal minister. Tak dogovor imata z Janšo, SMC bo pred volitvami ugasnil, peščica izdajalcev pa bo sprejeta v SDS. Desus bo prav tako izpadel iz parlamenta, le da s Pivčevo Janša nima nobenih dogovorov. Naivno kokoš je izkoristil, čez dve leti pa jo ne bo potreboval. Kot vse kaže, bo tudi LMŠ neslavno končal na smetišču zgodovine. Pravzaprav bo tam končal Šarec, ker drugih niti ne poznamo, razen Jerce. Jerca je sicer simpatična ampak več kot kozo ji ne bi dal v varstvo.   

Plakatna akcija SDS! Kdo je to plačal? Za to pa imajo denar, sem bral po twitterju! Najbrž tisti, ki so dobili posle z masko. Pri tem pa pozabljate, da se je Janša čez noč rešil finančnega bremena in sicer financiranja zvestih oprod iz vseh sfer. Zdaj vse te ljudi plačuje država in ne več Prijedor in Orbanova podjetja. Tako, da lahko Orbanov denar in Prijedorske prilive Janez zlahka zagoni za plakatno akcijo v času največje krize.

SOVA ima novega direktorja, klan Janševih podgan pa je posledično ostal brez hišnega odvetnika. V SOVI karierni agenti in obveščevalci nimajo nobene možnosti, da nekoč napredujejo do direktorskega položaja. Čez noč jim politika vsakič znova nastavi svojega pajaca.

Srečno Slovenija. Če kdaj, jo boš tokrat res potrebovala. Srečo namreč. Ker pamet te je zdavnaj zapustila.


direktor SOVE 😀


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je