Preskoči na glavno vsebino

Nazi Time

fašist Janez Janša

Prejšnji ponedeljek sem spisal tekst. Potem pa se je zgodilo, kar se mi še ni. Zakaj bi sploh karkoli objavil, me je prešinilo? Za koga? V tej nori situaciji z virusom in novo vlado so vse besede odveč. Treba bo preživeti. Ne vem kaj je sicer huje, virus ali Janševa vlada fašistov in domačih izdajalcev? Če mene vprašate, vas bo na kolena spravila Janševa vlada in ne virus. Teksta potem nisem objavil. Ga bom, ko boš čas bolj primeren.

Pravi šok za državo so imenovanja nekaterih ljudi na mesta državnih sekretarjev. Vinko Gorenak, Žan Mahnič, Franc Kangler in ostali….! Parodija? Ko bi vsaj bila. Imenovanje odsluženega Gorenaka me je resnično presenetilo. O njem nimam kaj napisati, ker o njem je znano vse. Sem pa v čast njegovega imenovanja na tekstu »Vinko je peder« spremenil datum objave, da se je tekst vrnil na prvo stran. Ničesar novega nisem napisal, da bi me hlapec Janše lahko še enkrat tožil, kot laže »prijateljicam in prijateljem« na najbolj lažnivem madžarskem portalu v državi. Nikjer na svetu ti ne morejo za eno kaznivo dejanja dvakrat soditi, niti v zahojeni Sloveniji. Za tekst Vinko je peder sem bil res obsojen zaradi razžalitve, to pa je bilo vse. Ena kazenska tožba, ne tri, kot javno laže Gorenak. Ker je bila kazen smešna (1000 e), se niti pritožil nisem. Nihče pa ni teksta umaknil s spleta, tam je od svojega nastanka naprej in tam bo ostal. Nekaj si zapomnite dobro. Obsojen sem bil zaradi razžalitve, ker sem uporabil neprimerne besede in ne zaradi domnevnih neresnic. Vinko je peder je ogledalo Vinka Gorenaka. Tu ni kaj lagati. Lahko bi tekst posodobil z informacijami, ki sem jih pridobil kasneje, ampak za zdaj naj ostane kot je.

Te dni z veseljem spremljam jezo in razočaranje tistih Janševih hujskačev in predpražnikov, ki so ostali v čakalnici. Saj veste na katere mislim, Turka, Grimsa, Požarja in njegovo združbo lažnivcev in še bi jih lahko naštel. Koliko je v resnici vredna SOVA in koliko jo res potrebujemo, si odgovorite kar sami. Agencija za zaposlovanje sorodnikov, frendov in ljubic. To, kar počno zaposleni na SOVI, lahko vi počnete doma. Ta vikend sem videl pisna navodila (opis nalog in del) za nekaj agentov naše SOVE. Kot, če bi meni kdo pisno naročil, da brskam po spletu za nečim in spišem vse kar najdem. Kar bom spisal, sicer ne bo prebral nihče. Pisanje bo končalo v »arhivski mapi«, jaz pa bom za to dobil plačo. Smešno in neresno. SOVA bi se morala iz higienskih razlogov preimenovati v javno agencijo za zapravljanje časa in denarja davkoplačevalcev.

Ali Janša sploh rabi SOVO? Odgovor je ne. Vse, kar potrebuje iz tega naslova, mu uredi šef varnosti na Telekomu Sašo Korenjak. Res je, da je Janša Korenjaku prvemu ponudil vodenje SOVE, a ga je ta zavrnil in zavrnitev utemeljil z besedami, da je stranki in »stvari« bolj koristen na čelu Telekoma kot na čelu SOVE. Janša se je strinjal, kar je samo po sebi dovolj povedno. Najbrž vam je iz spomina že zdavnaj ušla nikoli pojasnjena afera WEBS. To so bili temelji novega delovanja SOVE.

Danes je SOVA prikrita lastnica več spletnih aplikacij in storitev. Kar v praksi pomeni, da vam lahko kadarkoli »vstopijo« v vaše življenje, če ste uporabili storitev ali aplikacijo, ki ima vgrajene »Sovine zlonamerne kode«. Najbrž se je komu od vas že zgodilo, da se mu je zaklenil telefon, zraven pa je dobil zahtevo po plačilu. Če ne plačate, bo objavljeno vaše početje doma (ponavadi gledanje porničev). Brez panike, to počno IT-jevci SOVE v svojem prostem času. Prej kot prijava policiji ali centru za spletne natege zadostuje, da pred stavbo SOVE prvemu debila razsujete gobec in zadeva bo urejena. Preverjeno prinese rezultat, ki ga želite. Če nikogar iz SOVE ne poznate, jih boste zagotovo našli v ljubljanskem McDonaldu v Šiški, kamor zahajajo na malico in brezskrbno otresajo, kaj počno.

Kdor te dni gleda informativne programe naših tv postaj, se mu je zagotovo poslabšalo. Mar ti ljudje na tv mislijo, da smo totalni bebci. Nasveti, kaj naj počnemo doma? Nimam besed za vse vas, ki to pranje možganov sploh gledate. Eni se mi smilite, drugim pa iz srca privoščim fašiste kot so Janša, Hojs, Mahnič, Gorenak, Kangler in Breznik.  In seveda izdajalce, ki jih poosebljajo Pivčeva, Zorčič in Počivavšek. Naj vam bo aktualna vlada in stanje v večen opomin, kakšno zlo lahko doleti državo, če ne hodite na volitve.

    

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je