Preskoči na glavno vsebino

J2020


Dober dan Slovenija. Po moje sicer ni kaj pozdravljati, se pa spodobi po dolgem času začeti prijazno. Odkar sem se zadnjič oglasil, se ni kaj dosti spremenilo. Šarec je še vedno premier, torej klet na Trstenjakovi ni sila, ki bi kogarkoli zrušila s širjenjem laži in sovraštva. Je pa dejstvo, da v Sloveniji z resnico in poštenjem ne prideš nikamor. Niti do prvih vrat občinskega urada.

Za nekatere presenečenje, za druge olajšanje, za peščico s Karlom na čelu pa hudo ponižanje. Era Karla Erjavca, večnega ministra v vseh vladah je končana. In zdaj napovedujejo  tektonske premike v Slovenski politiki? Samo en umik s položaja  je potreben, pa bodo takoj tektonski premiki. Prav smešno je poslušati sds-ovce, kako žalijo komuniste in S. Korejo, pri tem pa jim ni nerodno zamolčati, da je Janez predsednik stranke že 27 let.

Sem nekoč naivno verjel, da politika ljudi združuje. V Sloveniji pa imamo tipe politikov, ki načrtno širijo laži, spodbujajo k sovraštvu in obračunu z drugače mislečimi. In kot sami vidite, ni sile v državi, ki bi temu naredila konec. So pa desni zagovorniki totalne svobode govora v konstantni vojni z vsemi, ki ne trolajo njihovih laži. Imajo se za edine, ki jim je dovoljeno lagati na in strašiti na polno brez posledic.

V zadnjih desetih letih so se družabna omrežja korenito spremenila. Na Twitter in Facebook so se usuli politiki in njihovi podporniki. Od tega trenutka so na Twitterju umrle vse simpatične zgodbice, domislice in komentarji. Zdaj tam kraljujejo politične stranke in njihovi trolli. Laži, sovraštvo, podtikanje in poniževanje. To je danes Twitter. Nekoč  je skoraj kdorkoli odgovoril oz. se odzval, če si komentiral njegov tvit. Danes se debate odvijajo izključno v političnih ali interesnih balončkih. Potem pa mediji (ki to seveda niso) dobesedno prepisujejo tvite, kdo jo komu kaj rekel. Je to sploh še novinarstvo ali totalno rumenilo?


Ne morem mimo Jezera, Dončiča in para, ki letuje v Los Angelesu. Najprej Jezero. Gre za res vrhunsko sranje od serije. Že roman Tadeja Goloba je brezvezen (odsvetujem branje), serija pa je naravna katastrofa. Očitno je Sebastjanu Cavazzi namenjena vloga grobarja domačega filma in serij. Tip dobiva vse vloge, ki so na voljo, dejstvo je pa, da je zanič igralec. Zasebno sem Cavazze nekoč poznal. Z dvojčkoma sem skupaj igral košarko na Ježici, skupaj smo bili na morju s klubom v Premanturi, mulca sta bila krasna. Navihana, polna življenja in večnih štosov. Potem so se naše poti razšle. L. 96 sem v babiški šoli na tečaju pred porodom srečal enega od njiju, pa nisem vedel katerega. Zato sem ga tam klical kar po priimku. Potem je nekdo umrl, pa niti nisem vedel kdo?

Ker smo l.2020, Twitter  pa je postal nacionalno trobilo, so se ustvarjalci Jezera potrudili, da so aktivirali navijače in vzdihačice na tem omrežju. Erotično, orgazmično, seksi Seba, dober kos mesa ….., nepoznavalcu bi se hitro lahko zazdelo, da je Sebo res utelešenje Erosa in Amorja. Pretiravanja je bilo toliko, da sem vprašal vse ženske, ki jih poznam, če resnično tako vidijo Cavazzo. Odgovori približno 50 ih žensk so si bili zelo podobni. Star, zavaljen, dvakrat žgan, nagravžno siv in zaraščen, obupen glas in totalen antitalent za igro. Teh 50 vprašanih nikoli ne bi leglo pod Cavazzo, dve bi pogojno, če bi se Sebo prej obril, shujšal in ves čas molčal. Ostala igralska zasedba je tipična katastrofa, dialogi so mučni, jezik katastrofalen, pa še nihče ne zna igrat. Sram naj vas bo vse, ki to sramotno serijo Jezero propagirate na najbolj bedne načine. Eden je celo pozival, da v nedeljo zvečer vsi oblečete rdeče spodnje perilo. Tam res preveč piha. Ko ti odpihne vse iz glave, si pa župan na twitterju.

Luka Dončić +10. Luka je kralj na igrišču. To, kar se dogaja ob igrišču in v Slovenskih medijih, pa je naravna katastrofa. Ekipa24 si dobesedno vsak dan izmisli dogodek v zvezi z Dončićem in ga objavi s kakšnim res svinjskim naslovom. Pa ne samo Ekipa, kjer je uredništvo  mala združba kretenov. Dnevnik, Delo, Slo Novice, Večer, POPTV , TVS1, TVS2 …! Takšnega množičnega onaniranja, pretiravanja in nakladanja novejša zgodovina še ni doživela. Naj vam povem, da vsak igralec v NBA, ki ima pogodbo s proizvajalcem športnih copat, pred vsako tekmo dobi pet novih različic istega modela copata. Luka se ponavadi med polčasom preobuje, da pokaže več izdelkov znamke, ki ga plačuje. Po vsaki tekmi agenti med publiko poiščejo otroke, ki jim bodo na koncu igralci razdelili copate. Nič posebnega, del posla. V Sloveniji pa iz tega nastajajo top človekoljubne zgodbe. Luka Jezus! Luka je kralj, zaradi tega, kar počne na igrišču z žogo. Ne zaradi tega, kar mu na vsakem koraku vsiljujejo mediji in podebiljeni N1 feni iz domačih vasi.

Pa smo pri malem borcu. Lepo se sliši, borec, junak.., le da on ne ve, da se s čim ali kom bori, še manj, da je junak. Je samo hudo bolan otrok. Zbiralo se je za zdravilo cca 2.MIO evrov plus drobiž. Na koncu je v LA grattis odletela vsa družina. Tam so še danes in pred poletjem jih ni pričakovati v Sloveniji. Malemu bolniku vse dobro  (tudi sam sem nakazal konkretno številko, ne jeben sms). Me je pa zanimalo, kako so uredili, da gredo vsi trije, kako sta uredila s službo (če ju imata) oz. socialno pomoč, vizume in še kaj. In glavno, kar me je zanimalo. Kdo plačuje lajf za dva odrasla v LA, če je šlo za malčka kup keša poleg zdravila, ki je že plačano in prejeto? To se ne sprašuje kreten, sem dobil odgovor. Po kolk je kokain te dni v LA-ju? Vprašajte ju! Ah ne, to se ne sprašuje kreteni, za junaka gre.

O.P. Če slučajno kdo sreča vardista, naj ga pusti pri miru. Atiji so slabega zdravja in pod vplivom mamil.

General izdajalec Rupnik? Nimam besed, fuck off bolniki na Vrhovnem sodišču



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je