Preskoči na glavno vsebino

Summer of 2019


Poletje. Čas, ko naj bi bile na sporedu kisle kumare. V medijih in tudi sicer. Kdo pa se hoče obremenjevat s tujimi težavami v tem vremenu? Logično, če to ne bi bila Slovenija. Dežela na robu normalne Evrope, samostojna skoraj trideset let, v resnici pa še nikoli v svoji zgodovini ni bila tako hlapčevsko podrejena "svetu".

Zadnji teden sem malo spremljal s čim vas futrajo odvisni slovenski mediji. Tiskani in spletni, ker televizijskih poročil že dolgo ne gledam več. Kar se mene tiče, moraš imeti hude osebnostne motnje, če si sposoben vsak večer poslušati spakovanje Petre Kerčmar in njenih oblajhanih kolegic. Hude motnje morajo biti v igri, druge razlage ni. 

Mariborska kriminalna zgodba vas je najbolj zaposlovala. Uboga pokončna sodnica je bila napadena, pravosodje na udaru in bla bla bla. Teden dni kasneje ste obrnili ploščo. Pravosodje je pa res u kurcu, da si ne upa zapreti napadalca, ki ima ime in priimek, Andrej Horvat. 

Horvat je dlje časa pripravljal obračun z nezvesto partnerko Danielo Ružić. Sprva je za obračun želel najeti ekipo nasilnežev iz mariborskega podzemlja. Že dogovorjen posel je bil odpovedan, ker se z njim ni strinjala direktorica podjetja za izterjave. Njeno ime je znano, njej se Ružićeva lahko zahvali, da je še živa. Horvat ni obupal. Po nasvetu ne vem koga, se je obrnil na ekipo ljubljanskih kriminalcev, ki imajo svoj geto v naselju Cesta v Gorice na koncu Viča. Tam, kjer je nekoč končala nesrečna Zorica.

Iz Ceste v Gorice je Horvat odšel z dolgim nosom. Kriminalci srbskega porekla niso želeli imeti še ene ženske na vesti. Preden je Horvat zapustil Ljubljano, je v športni trgovini v BTC kupil mini alu palico za baseball. Najbrž je to iskan predmet mariborskih kriminalistov. Le kje je končal? 

Kriminalisti so najprej štartali na mariborskega fotografa Marjana Laznika. Od njega naj bi se usodne noči vračala Daniela Ružić. Podatek je pretresel bivšega župana Franca Kanglerja, ki je verjel, da je edini ljubimec Ružićeve. Saga se nadaljuje, iskanje palice pa tudi. 

Reporterju gre vse slabše. Drugače niti ne more biti, dokler Rado Pezdir objavlja popolne nebuloze in laži. Kršinar se je očitno obrnil proti bivši partiji SDS, zato letos ne bo čevapov v Lepeni za izdajalce. Mladino, to dežurno trobilo skrajne levice, financirano iz preplačanih žilnih opornic, pa ne jemlje resno nihče. Bosanci na SŽ jo imajo za podlago za malico. Čebula, kruh in posebna salama kraljujejo na platnicah Mladine. Bosno, prijatno.

Dost te Slo kloake. Prihajajoča sezona v NBA bo zanimiva, kot ni bila že desetletje. Dallas s trenutno ekipo nima možnosti za play off. Samo Luka ni dovolj za preboj v končnico. Žal mi je Dragića  ki zaenkrat ostaja v Miamiju na listi za odstrel. Škoda. Za finale veličastne kariere bi lahko igral v ekipi, ki se poteguje za naslov. Obe ekipi iz LA-ja sta šibki na mestu organizatorja igre. Ta trenutek ni prost noben branilec v NBA, ki bi bil boljši od Dragića. Mogoče bi moral on popustiti pri letni plači? To je stvar posameznika. Bo dal prednost športnemu uspehu ali večjemu zaslužku?

Pedri, migranti, domoljubci, dilerji, narkomani in deżurni lažnivci. Slovenija vas ma rada. Vaš Damir Črnčec.

Damir. Fašist ustaških korenin, bivši Janšev obritoglavec....

Vse o njem naslednjič. V formatu Alenke prasice 🤣🤣🤣



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je