Preskoči na glavno vsebino

MVP lopovi 🏆😎

Pred vrati je poletje. To je najbrž ena od redkih verodostojnih novic, ki jih boste danes prebrali. Da je tako, pa ste v veliki meri krivi sami. Dandanes redko kdo sploh še govori resnico. Lažem, ki jih dnevno sproducirajo odvisni mediji, pa težko rečeš laž, če oni verjamejo v svoje bogove.

Družbena omrežja, Facebook, Twitter in še kakšno bi lahko omenil, so se v zadnjih letih korenito spremenila. Spremenila do te mere, da so mi postala nadležna. Včasih se je dalo z znanci, neznanci, sledilci in naključnimi padalci debatirati o marsičem. Priznam, bilo je zanimivo in zabavno, celo ljubezen življenja sem spoznal preko omrežja Facebook. Preko ostalih pa sem postal najbolj znan in bran bloger v državi. Bilo je nekoč, ko se še niste po defaultu svojih bogov izolirali v bebave mehurje. Zdaj ste pobebljeni in srečni.

Baje v Sloveniji ustanavljate spletno Policijo 😯? Dvomim, da bi kaj takšnega delovalo. V drźavi, kjer vsak zablokira vsakogar, ki ni na pravi "liniji", je spletna policija odveč. Deźela bebcev in wanabe influencerjev. Slednji so posebna zgodba v našem prostoru. Luzerji, ki bi bili radi všečni. O politiki in kar sodi zraven, škoda besed. Zmotno je mišljenje, da kdo česa ne ve. Dostikrat slišim, da so ljudje nevedni, zavedeni in podobna jajca. To je laž. Imejte vedno v vidu in mislih, da so ljudem stvari jasne. In iz tega izhajajte, ko imate opravka z drugimi. Lahko so dobri ali slabi, pošteni ali nepošteni, nikakor pa nevedni.

Cedevita Olimpija? Da ne bo pomote. Olimpija je propadla, razpadla in izpadla celo iz povprečne in negledane ABA lige. Potem je prišel Emil iz Zagreba in prevzel ime propadlega kluba. Kot nekoč oni junci, ko so skozi NK Bežigrad obudili mrtvo hladno Olimpijo. Gre seveda za odlično poslovno potezo šefa Atlantic skupine, na drugi strani pa se Berločnik in tovarišija lahko ugreznejo od sramu, da so zafurali Olimpijo. Vsak pravi navijač Olimipje bo pljunil na to oranžno zeleno svinjarijo. Kakšna združitev in pogled naprej? Poimenujte projekt s pravimi besedami. Ne gre, a ne Janezi! Minuli teden sem bil na delovnem sestanku v zvezi z video igro NBA 2K20. V novi različici bodo premierno predstavili evropske klube. Ustanovljena bo 2K evro tekmovanje po vzoru NBA2K lige, ki letos navdušuje v svoji drugi sezoni. NBA 2K liga ima sedež in tekmovalno areno v New Yorku na Manhattanu, center 2K evro lige pa bo, kot za zdaj kaže v Berlinu. Nam najbližji klub, kateremu bo ponujena franšiza za 2K ligo je zagrebška Cibona. In potem oba beograjska velikana Partizan in Crvena Zvezda. Union Olimipja na košarkarskem zemljevidu ne obstaja več. Moj predlog, da se k sodelovanju povabi Olimpijo ali vsaj enoten slovenski klub, je bil zavrnjen. Iz praktičnega razloga. V Sloveniji se proda premalo izvodov igre, da bi bila zanimiv trg. To sicer drži, ampak s prihodom Luke Dončiča v NBA je enormno naraslo zanimanje za vse, kar je povezano z NBA. Če bi bil Dončić "Cover athlete", bi prodaja skočila do neba. Zaradi naslovnice, ne same igre, ki se skozi leta ne spreminja  ker gre za simulacijo, ne ZFX sceno. V Grčiji so lani prodali 800.000 izvodov več kot sezono prej, ker je bil cover athlete njihov Antetokounmpo.

Daleč daleč je za Ljubljano pomlad, bi bil lahko zloben. Cedevita Olimpija, Olimpija Cedevita? Stožice so očitno mrtev projekt. Nogomet je sramotno zabredel, nižje od Mandarića najbrž ne gre? Ali pač, pustimo se presenetiti.

S čim?




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je