Preskoči na glavno vsebino

33°

Nisem še pisal z virtualno tipkovnico, zato ne vem, če se mi bo dalo s tem zajebavat. Poletje je tu. Z vso navlako, ki gre zraven. Vidim, da so Ljubljano okupirali turisti. Do konca septembra mirno odmislite center Ljubljane z bližnjo okolico. Vsak meter je popedenan za dnevne turiste, kulinarična ponudba je raznovrstna, ampak v glavnem zanič in predrago. Zoki je uspel ubiti dušo mesta. Ljubljana ne ponuja drugega kot gnečo in slabo voljo.

Parada ponosa. Na kaj so ponosni pedri in lezbače, ne vem najbolj natančno. Vem pa zagotovo, da bi se vdrl od sramu, če bi med temi pustnimi šemami zagledal kakšnega od svojih otrok. Po moje mora biti nekaj hudo narobe z ljudmi, ki se oblačijo kot opice in po cesti vpijejo, kakšna je njihova spolna usmeritev. Če bi po cesti hodilo sto tipov s pornografskimi plakati in vpili, da radi fukajo babe, bi izpadlo čudno. Ali pa ne, danes so čudni časi.

Gogi kamp, Boki kamp, šola Perice Vilfana in podobni tedenski aranžmaji so navaden nateg, če se milo izrazim. 530 evrov po glavi. Zakaj že? Za tiste starše, ki še zmorejo ustreči željem svojih otrok. Za druženje z Dragići in za nekaj Adidasovih sponzorskih cunj? V prvi vrsti so vsi poletni kampi namenjeni za eksistenčno preživetje čete brezposelnih prijateljev. Kje se poleti svaljkajo bivši košarkaši brez zaposlitve? Po kampih Gogija, Bokija, Perota in ostalih. Starši pa to plačujejo. Peščica njih. Tisoči pa ostajajo doma. 

Povsem drugačna zgodba je s poletnimi kampi v ZDA. Tam igralci organizirajo brezplačne kampe za šole, ki so jih nekoč obiskovali. Vse kvazi dobrodelne akcije, kjer naši slavni športniki darujejo sponzorske drese, so sponzorski nateg. Dobesedno. V Sloveniji nihče od znanih športnikov ni doniral konkretnega zneska za karkoli. Razen Dragića, ampak njegova donacija je šla za predvolilno kampanjo vojnega zločinca Milorada Dodika. Ne zastonj. Dragića sta si s tem kupila naziv. Oba sta častna državljana Republike Srbske 🤣🤣.

Janezu je spet uspelo. Naše s politiko in kretenizmom zlizano pravosodje ga ne uspe obsodit niti za tako kristalno jasno žalitev, kot so "prostitutke"  iz RTV? Če ne drugače, se zatakne proceduralno. Za kozlat. Desni bebci pa vzhičeni. Svoboda govora je za njih brezmejna, ko gre za njih. V preteklosti pa se je zgodilo, da sem bil za zapis; Vinko Vasle je peder, obsojen na pol leta zapora. Ta pravega, ne pogojnih jajc. Ker je Vasle res peder, ni šlo niti za obrekovanje, kaj šele žalitev. Saj ja vpijejo, da so ponosni, da so pedri. In celo paradirajo. Ko mu rečeš peder, je pa kraval. 

Okoli tega pedra in prestani pol letni kazni se zdaj ukvarja naše vrlo US. Možnosti ni veliko. V vsakem primeru pa me na koncu čaka odškodnina. Ker je ESČP sodbo iz leta 2013 v svojem zborniku predstavilo kot eklatanten primer kršenja pravic iz naslova svobode govora in izražanja, se našim političnim nastavljencem na US zatika. Če ne razveljavijo oni, bo to storilo ESČP. 

Norostim v Sloveniji ni videti konca. Migranti, Varda se uri, pedri paradirajo, klubi umirajo, bogati zvezdniki lupijo starše s socialno podporo, predsednik je pa potrjen kreten. Kateri že? 

Vsi trije! 🤫

P.S. Gogi bo uredil dve igrišči? Kaj bolj bednega in poceni niti ni za pričakovati. Propadlo idejo Babačića in Kranjca, Verjemi v svoj koš, je enostavno spizdil. Dve igrišči? Štiri sponzorske table in nekaj mrežic? Včasih je bolje biti tiho, a ne, Gogi iz Kosez 😤🤫.

Tole moram še napisat. Solze mi tečejo od smeha, ko prebiram pravljice, ki jih producira športni portal Ekipa. Norci!

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je