Preskoči na glavno vsebino

La terra degli ipocriti e della merda

Ustaški klovn Leljak

Kako že gre tista? Gre lahko še nižje? Odgovor je pritrdilen. Ni podna na svetu, ki ga Slovenci ne bi mogli poglobiti. Da se ne slepimo. Ne gre za nevednost. Nihče me ne bo prepričal, da so ljudje zavedeni. Nak. Takšni ste. In vsake volitve so vaše ogledalo. Škoda vsake besede za Kanglerja, Ruparja in njima podobne. Od kje jim obraz in pogum, da se brezsramno vračajo na kraj »zločina«? V približno normalni državi, se kaj takšnega nikoli ne bi moglo zgoditi.

V Radencih so spremni. Za dom. Ustaški seveda. Tu se konča vsa pamet tega sveta. Večkrat obsojeni goljuf, adekvatni lažnivec, tat, odvisnik od alkohola, ponarejevalec arhivskih dokumentov in zgodovine in še bi lahko našteval. Da je mera polna, je Leljak z dušo in srcem ustaš in malikovalec Hitlerja, Mussolinija, Janše in Pavelića. Izbrana družba vojnih zločincev. Kapo dol, budale.

Iztok Purić. Če kdo, je on najbolj licenčen član skorumpirane združbe, ki se odziva na SAB. Kdo je Iztok Purić mi ni treba posebej razlagati. Prihaja iz umazanega bazena Alenke Bratušek. Da sta nekoč skupaj delala in po izjavah več zaposlenih, skupaj kradla in popivala ni neka skrivnost. Če sem iskren, okoli dogajanj v javnem zavodu Brdo je veliko znanega. Tako Iztok kot Alenka sta v svoja domova odnašala vse, kar ni bilo pritrjeno ali privarjeno. Pri Bratuškovih in Purićevih so si doma leta brisali riti s toaletnim papirjem, ki sta ga omenjena dva redno kradla na Brdu.

bivša ljubimca in SAB združba
Iztok Purić je samo eden od mnogih, ki je padel med Alenkine noge. Poleg padlega Trilarja in pol kranjske občinske uprave. Njuna afera oz. priložnostno fukanje na delovnem mestu ima že brado. Vseeno pa ima Purić nekaj, s čimer drži Alenko za fračo. Kdo pri zdravi pameti bi ponujal in se pajdašil s tako kompromitiranimi tipi, kot so Purić, Bandelli, Dragonja, Jakič, Vilfan in ostali? Nihče. Razen, kot sem že napisal, če te imajo v žepu. Glede na aktualno ustavo in situacijo je Šarec v nemogočem položaju. Če hoče ostati premier, SDS pa v večni opoziciji, mora sprejeti prav vsak drek, ki mu ga servira Alenka ali kdo od ostalih vladnih partnerjev.

Minuli teden je imel Karl Erjavec sestanek s svojo zvezo v hrvaški obveščevalni službi SOA. Srečanje je bilo na Erjavčevem vikendu na hrvaški obali, naš šofer varnostnik pa je tačas sprehajal Erjavčevega psa. Imam celo fotografije, ki sem jih dobil od vira, ampak koga to pravzaprav briga. O rabotah Erjavca je Šarec obveščen, pa ga kratko mali boli kurac, kaj počne Erjavec.

V Kopru bo še vroče. Boris Popović je del mednarodne tihotapske združbe, ki preko Kopra v Italijo tihotapi velike količine kokaina. Popović je za Italijane koristen samo dokler je župan in ima moč in vpliv, da zagotavlja nemoteno poslovanje italijanske mafije na naši obali. Če Matoz s pritožbo ne bo uspel in bo Popović spokal, ne bo dolgo živel. Najbrž ga bodo nekje januarja našli ustreljenega v kakšnem prtljažniku avtomobila.


Alenka in vrsta v SAB
Sovražni govor in migranti? Nič ni narobe, če se piše o migrantih. Konec koncev predstavljajo problem vsej Evropi. Nihče ni nikomur v tej državi ukazal ali namignil, naj ne piše o migrantih. Nihče jih ni vesel, ampak tukaj so. Čudi me, da so sovražni do njih ravno potomci naših argentinskih migrantov iz SDS? Čemu je potrebno dnevno zastrupljati klimo v državi z lažmi o posilstvih, vlomih, ropih in umorih, ki se nikoli niso zgodili? Najbrž gre za domoljubje, ki ga je opisala Svetlana Makarović. Slovenski domoljub iz vrst SDS ne ljubi svojega doma in svojih ljudi. On sovraži vse, kar je tuje in kar ne pozna.

Sklicevanje na boga odpade. Bog je tistim, ki zlorabljajo njegovo dobro ime in se oboroženi skupaj z župniki nastavljajo pred oltarji, zdavnaj obrnil hrbet. Tako, kot ga je Marija Toninu. Bedak je zaman pešačil na Brezje, če je potem poslušal Janšo.

Ajde, jebite se dalje, ovce moje   

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je