Preskoči na glavno vsebino

They will know your name

NBA 2K liga

Igra usode ali kako se je začelo. Bil je zadnji november leta 2014, ko je revija Reporter prva objavila, da je Višje sodišče zavrnilo pritožbo v zvezi z Vasletom. Kunstelj gre v zapor, so natisnili z debelimi črkami. Zraven so v podporo Vasletu natrosili znane pridevnike, ki jih ne bom ponavljal. V tistem obdobju nisem rabil spraševati odvetnika ničesar, ker imajo omenjeni pisuni dostop do sodb pred strankami v postopku in so me »pridno« obveščali o mojem »stanju« v palači resnice.

Kaj bom počel pol leta v zaporu? Dolgčas na kvadrat. Šest let sem preživel v naših zaporih, zato sem vedel kaj me čaka. Leta 2007 sem bil na Povšetovi in fantje v sobi so imeli PlayStation. Odlična zabava za zabijanje časa, če ni drugega. Omenjenih jajc nikoli prej nisem imel, niti nisem znal igrati ničesar. Torej, decembra 2014 sem si kupil nov PS4 in nekaj iger. Med njimi NBA2K15. Ker nisem ravno navdušen nad videoigrami, je PS4 več ali manj sameval in čakal, da me ujame poziv za zapor.

Vse skupaj se je zavleklo do poletja 2015. Niti nisem dobil poziva, ampak so me policisti iz PP Centra ustavili zaradi prometnega prekrška in med postopkom ugotovili, da bi moral že biti za rešetkami. Od tam so me odpeljali na Povšetovo, kjer pa nisem ostal dolgo. Iz zajebancije sem napisal raport za vzgojno službo, naslovil sem ga na Gordano Korže, podpisal pa sem se kot »Dejan Milić«, izmišljen lik iz Prison bloga. Kaj sem napisal, se ne spomnim več. Najbrž kakšno svinjarijo, saj sem bil takrat precej razpizden na cel svet. Gordana je bila baje tako prestrašena, da ni mogla več opravljati svojega dela, dokler sem jaz v zaporu. Vsaj tako je trdila upravniku zapora. Posledično so me premestili v mini zapor v Solkan pri Novi Gorici. Tam sem preživel pet mesecev. Brez PlayStationa, ker ni bil dovoljen.

Brez heca, niso mi dovolili, da mi prinesejo PS4, ker ima možnost internetne povezave, jaz pa sem imel prepovedan dostop do interneta. Vse skupaj bi ostalo pozabljeno in zaprašeno, če ne bi Slovenska reprezentanca osvojila naslov Evropskega prvaka v košarki 2017. Bilo je prvič po dveh desetletjih, da sem spremljal prvenstvo in našo reprezentanco. Zamer iz otroštva in rane mladosti v zavezi s košarko in KK Olimpijo ne bom obujal, je bil pa to glaven razlog, da sem dal basket na ignor. Do septembra 2017. Takrat sem navdušen vklopil PS4 in naložil NBA2K15.

NBA 2K draft 2018
My Career. Naredil sem igralca in do nezavesti drkal igro s Sunsi, ker je bil takrat Dragić njihov point guard. Po treh mesecih sem mislil, da obvladam vse. Motilo me je le, da ne morem igrati on-line, ker je bila verzija 15 že preteklost. Zato sem si kupil takrat novo verzijo NBA2K18 in jo začel igrati. Tokrat zares in s ciljem. Lani je namreč prvič startala virtualna NBA liga v New Yorku. Po napornih kvalifikacijah sem se uvrstil med 250 izmed 78.000 registriranih igralcev. Dlje pa nisem prišel. Obstaja še cel kup tekmovanj na drugih ravneh, ampak moj cilj je bil, da se uvrstim na naslednji draft za NBA2K ligo. Letos se je pridružilo še pet franšiz, zato bo liga še bolj zanimiva. Letošnji prvaki so postali Knicks Gaming (franšiza New York Knicks), ki so v finalu premagali Heat Check Gaming (franšiza Miami Heat).

Letošnje kvalifikacije sem predčasno uspešno zaključil. Čakajo me še decembrska NBA kvalifikacijska okna, potem bom na cilju. Za dosego cilja sem res vložil veliko. Zadnjih 14 mesecev igram oziroma treniram vsak dan med 10 in 12 ur. Vbil sem si v glavo, da bom najboljši strelec na svetu, če vsak dan na »my courtu« zadenem 2000 košev. 2000 ponovitev vsak dan. In to počnem zadnjih 14 mesecev. Rezultati niso izostali. Danes lahko zadanem miže po občutku kadarkoli. In še marsikaj, pa vam ne bi razlagal, ker bi vam bilo nerazumljivo.

V prvi sezoni so igralci zaslužili cca 1.5 milijona dolarjev. Skratka, če mi bo uspelo, se bom v življenju očitno spet ukvarjal s košarko. Tokrat profesionalno v virtualni simulaciji. Če mi ne bo uspelo? O tem ne razmišljam. Verjamem vase.

Adam Silver & Dimez 1st pick 2018
Dallas Mavericks, klub Luke Dončića v tej ligi nastopa s franšizo Mavs Gaming. Lani so imeli prvi pravico izbora na draftu in vnaprej rezerviral »Dimeza«, ki velja za najboljšega playa v NBA«K ligi. Kdor spremlja Dallas mu najbrž ni ušlo, da so Luko povabili v igralni studio, kjer jim je on demonstriral bogato znanje in sveta video iger. Luka velja za najboljšega igralca spletne igre Fortnite med NBA igralci. Kadar ni zaposlen s košarko, ga lahko najdete na spletu v živo pri omenjeni igri, če ga boste seveda taggirali. Njegov player tagg boste našli na Instagramu, kjer deli svoje dosežke v Fortnitu.

Hecno tole. Če me ne bi Vasle s pomočjo našega nad poštenega pravosodja spravil v zapor, nikoli ne bi kupil PS4. In ja, če naši ne bi postali šampioni, jaz nikoli ne bi začel igrati te igre. Na dveh Sonny PS+ računih sem ustvaril štiri različne tipe igralcev in z njimi do »nezavesti« preizkušal poteze, driblinge, podaje, mete …..! V 18 ki Meek Stone in v aktualni verziji King Money. Rezultat mukotrpnega dela je elita v svetu spletne košarke. Shooting guard King Money (pure shot creator). 


Yeah, you will



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je