Preskoči na glavno vsebino

Danes je nov dan. Spet, LoL

SAB ma novo precednico. Ne morem, da ne bi.....! Iztok ma Alenko rad, je reku nažgan pred publiko v soboto. Mašo ma najbrž tud, Marko pa je užaljen ostal doma. On Alenke ne mara več. Tud dnarja ji ne bo dal več. Ampak zdaj ga Alenka ne rabi. Veliki met ji je uspel, infrastrukturni stolček je postal simbol korupcije in drugega tira. Mimogrede, niti lopate še niso nikjer zasadili, pa so za drugi tir že zagonili cca 500 milijonov evrov (referendum, družba 2TDK, da ne naštevam.....). 

p.s. Ko bo konec tega vladnega mandata, bo ostala samo LMŠ. Očka Miro in skrbnica upokojencev bosta lahko personalni strančici ugasnila in se pridružila LMŠ. Za Alenko to ne bo težava, saj je zamenjala več strank kot jih zna našteti. Miro pa je sam zase parodija. Brez očal pa še zgleda kot bebček. 

Pridemo kmalu.

Aja, zato sem sploh prižigal ta jajca. Prasica album, ker ste težili, naj vrnem tekst. Tu je;

("Glede na vse vložene tožbe, začasne odredbe in ostale grožnje, bi moral tekst o Alenki Bratušek zdavnaj umakniti. Pa ga ne bom. Vse zapisano je resnica, podprta z dokazi in pričami"). 

you are bitch
Alenko Bratušek rodijo v Celju. Pisalo se je trdo socialistično leto 1970. Datum 20. Marec pa je zaslovel 24 let kasneje. Ko je 20. Marca zvečer Alenka nazdravljala v čast svojega rojstnega dne, se je policijski ovaduh Milan Smolnikar zaletel v znamenito hruško v še bolj znameniti Depali vasi.

O osnovnošolskih dnevih Alenke Bratušek nisem izvedel nič, kar bi bilo omembe vredno. Da je že takrat na odru prepevala »Šivala je deklica zvezdo«, ji ne gre vzeti za slabo. Takrat je bila Sev. Koreja za vse. Srednješolske čase na celjski naravoslovno matematični gimnaziji je naša Alenka preživela burno. Rada je imela alkohol, travo in fante. Zaradi alkohola se pri sedemnajstih prvič sreča z organi pregona, vendar se Alenka znajde in svoje noge ovije okoli vratu mladega miličnika. Seks je imel posledice in Alenka še ne polnoletna spozna prostore ljubljanske porodnišnice, miličnik pa Zavod za zaposlovanje. Za splav je bila socialistični ureditvi tako hvaležna, da danes iz srca sovraži in prezira Normo Korošec in Primčevo kler združbo, ki zganja kraval pred omenjeno stavbo. Sovraštvo je aktivno še danes.

Alenka se leta 1989 vpiše na fakulteto za Naravoslovje in Tehnologijo v Ljubljani. Pet let kasneje diplomira. Njena diplomska naloga nosi naslov;  »Vpliv poroznosti konfekcijskih medvlog na hitrost izhlapevanja znoja«.

O temi diplomske naloge še danes kroži anekdota. Alenka je med študijem v Ljubljani nosila poceni konfekcijska oblačila. Ker je bila živahna in poskočna, se je precej potila. Njena sintetična oblačila tega niso prepuščala in vpijala, zato je Alenka oddajala vonj goneče se psice. Njen nick name »Prasica« je bil bolj »ljubkovalne« narave kot pa žaljivka. Zamer med njo in fanti okoli tega ni bilo.

hot legs
Prvo službo dobi na Ministrstvu za finance, kjer se ukvarja s proračunom. Kaj to pomeni, ne bi vedel. Tako je o sebi zapisala v Wikipediji. Bolj kot po proračunskih dejavnostih, jo na MF pomnijo po kratkih krilih in nešteto aferah. Alenka je kmalu dojela, da pred napačnimi tiči razteguje svoje noge, saj poslovnih (kariernih) rezultatov ni in ni bilo. Alenki prišepnejo, da bo treba s kratkim krilom in telovadbo v politiko.

Alenka se vpiše v LDS. Na njeno žalost je LDS samo še lupina nekoč mogočne stranke, kjer ji tudi za fuk nihče več ne more omogočiti tako želenega preboja v prvo ligo. Med razpadanjem se odloči za Zares in Golobiča, saj v njem vidi prvega operativca levih stricev. V Zaresu ne najde svoje priložnosti, zato se pridruži Hermini Krt na listi v Kranju. Lista kmalu propade, Alenka pa se na valu histerije Zoran za PV, pridruži Pozitivni Sloveniji.

Zoran jo sprejme za svojo. Nekaj časa Alenka celo greje županova jajca, brez stanovanjskih in farmacevtskih zahtev. Kot poslanka je neopazna, dokler KPK ne nasadi Jankovića in Janšo. Alenka takrat prevzame stranko, pravzaprav ji jo je Janković zaupal. Od nje zahteva, da na dnevni red uvrsti vsaj dva velika gradbena projekta, saj je to edini način, da Janković reši potapljajočo dinastijo. Javna skrivnost je, da je Janković bankrotiran in svoje dolgove financira iz podkupnin, ki jih izsili pri vsakem projektu. Projektov pa v zadnjih 12 letih Ljubljani ni zmanjkalo.

Alenko zapeljejo oblast in vplivna omrežja. Na svojega botra Jankovića je pozabila. Potem, ko mu niti poročati ni hotela več, ji je na znamenitem kongresu izdajalcev stranko vzel nazaj. Alenka udarca ni prebolela. Ustanovi svojo stranko, katero v štirih letih večkrat preimenuje.
Bandelli, new Pig in town

Za časa razpada PS sem spoznal glavne akterje, saj me je skupina Alenka Bratušek najela, da pred kongresom nekaj podtaknem županu. Naročilo in plačilo je prinesel Jani Moderndorfer, meni pa se ni šlo zajebat Jankovića, ker mi je nekoč pomagal. Zato sem jih »zatožil« in Jankovića opozoril, kaj mu pripravljajo. Sporočilo mu je prenesla Tina Komel (17.04 2014), jaz pa sem zaman čakal na »hvaležnost« župana. Pizda nehvaležna. Moderndorferju nazaj vržem 5K in ga pošljem u kurac, čeprav bi mi 5K zelo lepo sedlo v žep. Janković mi pa še hvala ne reče. Čeprav sem računal na dvojno kuverto od njega. Zahvaljuje naj se Katarini in Miji, če ga še poslušata.

Razpad PS je tudi konec kariere predsednice vlade. Alenka padec težko sprejme. Zato stori vse, da pride do službe v Bruslju. Na zadnjem obisku v Bruslju se pozno v noč zadrži v pisarni Junckerja. Oba se spremstvu pokažeta vidno okajena, Juncker pa po tej noči začne slepo podpirati Alenko za komisarko. Tako goreče, kot jo je on podpiral, tako goreče so doma nasprotovali njenemu imenovanju.

Alenka se na zaslišanju osmeši, ponižanje pa Slovenija spremlja pred tv ekrani bolj zavzeto kot Američani Super Bowl. Osramočena odstopi in se na skrivaj vrne domov.


AB 2021
Potem, ko si je zlizala rane in zakrpala osramočen ponos, si je omislila novega porivača, ki je hkrati postal generalni sekretar njene stranke. Sliši na ime Jernej Pavlič. Alenka v svoji stranki zbere odpadnike in koristolovce, ki so drugje pogoreli. V gospodarskih krogih se jo oprime vzdevek »korupcija v mini krilu«. Alenko to ne gane. Njeni načrt so megalomanski, zato v stranko pritegne najbolj korupcijskim tveganjem nagnjene osebe (Bandellija, Kociperco, Vilfana in druge).

Alenka postane predsednica vlade. Potem, ko je sprejela ponujeno vlogo in spečemu Jankoviću zarila nož v hrbet, so stvari stekle same. Na predvečer imenovanja si je privoščila razvratno zabavo z neznanim ljubimcem (receptor ga je prvič in zadnjič videl, zato ne vem za koga je šlo), zjutraj pa se je še poslednjič kot navadna poslanka oglasila doma. Alenka ima tudi dom, ampak moža in otroka se ne spodobi omenjati. Družino je v javnosti vedno varovala, pa ne zaradi kakšnega posebnega čuta za karkoli. Pri njej je najbrž še danes prisoten strah pred maščevanjem. Prav ona je med najbolj odgovornimi (beri krivimi), da so ljudje izgubili premoženje v državljanskem nategu, ki je slišal na ime NKBM. O tej temi morda kdaj drugič.



Dan imenovanja predsednice vlade. Napetost je bila na vrhuncu. Ozračje okoli Alenke pa naelektreno in nič kaj slavnostno. V obračunu z Jankovićem je mnogim obljubila položaje, da so stopili na njeno stran. Zdaj so jo obkrožali in opominjali na obljube. Ker je isti položaj obljubljala več ljudem, je bila večina prisotnih v poslanskem klubu slabe volje.



»Kako sploh dela PV«, je ušlo Alenki. V prostoru je nastala mučna tišina, saj se je večina zavedala, da to ni šala, kot je kasneje njen spodrsljaj opravičeval bodoči generalni sekretar vlade. Če je bil že takrat njen porivač? Pravijo, da ne. Zadnji iz kroga njene bivše politične skupine, ki jo je položil, je bil Jani Moderndorfer. Ta je kasneje pripovedoval veljakom sive oblasti v Tivoliju, da je bilo v tistih časih edino pomembno, da si sovražnik Janše. Kdor ni veljal za sovražnika Janše, mu niso odprli dvornih vrat do nove kraljice. Je danes kaj drugače? Po moje ne.


Da bo izvoljena, je bilo jasno. Šlo je za formalnost, saj so njeni strici tokrat znali seštevati. Ali so se pri Jankoviću ušteli ali pa so spoznali, da ni iz pravega testa (poslušnega), ne bomo nikoli vedeli. Alenka je sedela v poslanski klopi in čakala svoj trenutek. Čestitke dobro obveščenih so na njen mobilni aparat deževale vnaprej. Eno je uspel slikati fotograf Jani Božič. Slikal je zaslon njenega aparata in sporočilo na njem. Neverjeten dosežek, ki ni bil nikoli priznan. Lahko tajne službe prestrezajo elektronska sporočila, to ni nobena umetnost. Kar je storil Božič, pa v obveščevalnih krogih velja za podvig s črtico.

Nova premierka je ponorela, ko je v medijih videla »dosežek« Janija Božiča. Isti dan je sklicala ožji kabinet in zahtevala njegovo glavo. Ne vem kako, ampak jaz sem predsednica. Pankrt me ne bo jebal, mene že ne, se je drla v kabinetu. Od notranjega ministra je zahtevala, da nad Božiča pošlje policijo. Ta jo je opomnil, da nima te pristojnosti. Po teh besedah je šel notranji minister lahko domov.

Kaj pa SOVA, zakaj imamo SOVO, ni odnehala Alenka. Naslednji dan se je na vladi oglasil namestnik direktorja SOVE. Direktor ni vedel kakšna usoda ga čaka, zato je poslal namestnika. Nekaj ur kasneje je namestnik razlagal direktorju, da je PV besna. Fotografa Janija Božiča moramo obravnavati kot protidržavni element. Vse skupaj nima smisla, ampak baba misli resno, je bil odkrit namestnik.

Na SOVI je izbrana skupina začela z lovom na čarovnice. Božiču so vdrli v računalnik, sproti so mu snemali elektronsko pošto in za PV Alenko pisali sporočila. Poleg tega je proti njemu sprožila sodne postopke. Jani Božič ni vztrajal v Sloveniji, odselil se je v London. Ko je urejal papirje za pot in selitev na otok, je bila Alenka obveščena o njegovem vsakem koraku. Britansko veleposlaništvo je v tistem času prejelo varnostno depešo, ki se je nanašala na selitev Janija Božiča. Ker za kaj takšnega niso zaprosili slovenske strani, so z začudenjem terjali pojasnila okoli te depeše. Šele Karel je pomiril nejevoljnega predstavnika Mi-6 na Mladiki, da gre za nekakšno pomoto in zmoto premierke.

PV vs fotograf
Zmota gor ali dol. Štirje zaposleni na SOVI so se nezakonito ukvarjali z Božičem več kot leto dni, Alenka pa je to agencijo zlorabila za obračunavanje s fotografom. Pa se ženska, pijana od oblasti ni ustavila pri tem. Ko je primer po sodni poti dobil sodnika, je Alenka stopila v akcijo. Najprej je v svojem kabinetu doživela hladen tuš. Minister za pravosodje ne bo vplival na sodnika. Torej bo moral kdo drug. Jernej Pavlič je postal Alenkin sel med Gregorčičevo in palačo na Tavčarjevi.

Kako se je zgodba končala, vam je znano. Kako je začela z novo, pa najbrž malo manj. Izbrani svetovalci so pravilno ugotovili, da ženska ni priljubljena, da bo težko izvoljena. Zato so izdelali odlično predvolilno strategijo. Upokojenci in  zdravstvo. Upokojence je Erjavec prevečkrat nategnil, ne bo mu pomagal niti Janković, niti Dragić in vsa zlata istanbulska smetana. Zdravstvo pa je večna tema. To bo to, so sklenili.

Kdor Alenko pozna, ji ne bo dal glasu. Zato v svojem okraju ne bo izvoljena, so napovedali njeni svetovalci. Kdor jo ne pozna, ga bo pa morda prepričala, če bo konstantno ponavljala »upokojenci, zdravstvo«. Ti bodo morda glasovali za njo. Ker pa zaradi volilnega sistema ne morejo, bodo dali glas kandidatu SAB. Na Alenki je, da se pridruži zmagovalcu, če hoče biti ministrica, ker izvoljena ne bo (tako njeni svetovalci pred kampanjo).

Vse kar so predvideli, se je zgodilo. Alenka je prepričala peščico tistih, ki je ne poznajo oz. imajo spomin zlate ribice. Zaradi teh glasov so v parlamentu Bandelli in podobni lopovi, ona pa ministrica.

War bitch
Kako je vse skupaj potekalo! Alenka je igrala na dve karti. Druga je bila seveda koalicija z SDS. Najbrž ni skrivnost, da se Alenka in Židan ne prenašata. Pravijo, da si je Židan v preteklosti dovolil preveč. Ampak Alenka ni iz testa, da bi lahko vpila »MeeToo, čeprav je aktualni predsednik DZ res svinja.

Prolog;

Prasica je zasula Okrajno sodišče z zahtevki po umiku, plačilu silnih cifer in bla bla bla. Ko jo jebe, Prasico. Nekoč bo na sodišču primorana razložiti, zakaj je kot PV mene angažirala, da zajebem Jankovića in mu podtaknem, kar mi je bilo naročeno. Zoki je rekel, naj ne delam scene pred nedeljo, za vsak slučaj. Volitve so mimo, Zoki je spet župan, zato lahko mirne vesti nadaljujem. Redko kdaj se veselim sodišča, pravzaprav nikoli. Sodne kokoši valijo sodna jajca, vse skupaj pa nima veze s pravico, resnico.....! Tokrat bom šel "sa osmejškom na licu". Zoki, Moderndorfer, Vilfan, Dragonja, Šarec, Pavlič1, Pavlič2, NK Triglav, SOVA.., vsi ti bodo našli svoje mesto in dobili svojih pet minut na Okrajnem sodišču. #priče #oškodovanci

Prašiči so mi povedali 😈
Alenka Bratušek je v posmeh večini države. Kvačka svoje mutne posle na Infrastrukturi, zraven pa vpije; Upokojenci, Zdravstvo.. (avša). Po fijasku z mafijskim kandidatom Purićem se ji je zgodil še Bandelli. Da je omenjeni debeluhar navadna primitivna seljačina, je Alenka vedela že od začetka. Ampak!! Treba je vedeti, da brez Bandeliija ne bi bilo strančice pogoltne Alenke. Bandelli je glavni financer, v zameno pa je zahteval, da gre SAB v katerokoli vlado in seveda ministrsko mesto zase. 

Deca plakajo v Parizu, tata ne bo prišel z lučkami za vikend. Sramota pa njegovi kvazi šefici ne pride do živega. Namesto, da bi javno okarala primitivno svinjo, ga je vzela v bran. Kot najbolj podmazani sodniki na Tavčarjevi. Postopek je bil kršen, ker Šarec ni sklical tra la la in tratil časa državljanom s predstavami za bebce in medije. Prasico je v nedeljo zvečer poklical na dom in ji povedal, kar ji je šlo. Bandelli je zaman vadil govor, ki naj bi ga zdrdral pri Šarcu. PV ga je napizdil kot zadnjega klošarja in vrgel iz pisarne.+ za Šarca v dolgi vrsti minusov.

Kako zadovoljiti prašiča Bandellija, da ne bo zaprl pipice za SAB? S tem si razbija votlo glavo aktualna ministrica za penzije in čakalne vrste.

Najbrž tole ni zadnje, kar sem napisal v zvezi s Prasico 😍

(res ne)
   
😈😈😆😆

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je