Preskoči na glavno vsebino

UPS, is this KUL?

vstajenje pedofila

Cerkveni pedofil Tadej Strehovec je dobil svojih pet minut slave. Nikoli pa je ne bo dobil (takrat) 7 letni fant Andrej iz ljubljanske nadškofije. Danes je sicer star deset let, dogodek izpred treh let pa ga je zaznamoval za vse življenje. Andrej je junija pred tremi leti doma povedal, da mu je gospod župnik v rit porinil svinčnik. Za kazen, ker ni bil najbolj ubogljiv. Župnik sliši na ime Tadej. Tadej Strehovec!? 

Ne bi ponavljal, kako bolna in sprevržena je slovenska desnica, ker nima smisla. Predolgo ste se šli strpne demokrate, predolgo ste lizali jajca Pahorjevemu »uravnavanju« družbe in zgodovine, zato smo danes tam kjer smo. Identiteto Andreja pozna ljubljanska nadškofija, OŠ iz Most in pristojna PP. Andrej ni izmišljen, ni fake news kot posiljeni otroci na straneh Nova24TV in Demokracije. Je samo eden od tisočih otrok, ki so mu pedofilski farji uničili otroštvo. In ja, oče Andreja je včeraj povedal, da bo sin spisal domoljubno pravljico za Demokracijo. Pa naj si Marjanca potem porine prst v svojo pornografsko rit.

Desni fašisti (drugo desničarji niso) so včeraj zahtevali večjo sodno dvorano za svoje navijače. In sodstvo se je uklonilo. Sojenja desnim podganam so se sprevrgla v mitinge pravice, zato bi jim bi bilo v bodoče najbolje soditi kar v Stožicah.
nazi Norma


Polne tribune farških in SDS zastav, skandiranje, petarde in pesem. 

»Sudija lopove« bodo skandirale ovce iz Trstenjakove. Tista »kdor ne skače ni Slovenc« je pozabljena.

Ni upanja za to državo. Prav zaradi Janše, njegovih vazalov, fašizma in obujanja domobranstva, imamo na oblasti največje lopove leve scene. Naj bo, samo da niso fašisti in Janša.

Šarec je prezelen, da bi ga ocenjeval. Glede na prve poteze pa sem prepričan, da Serpentinšek ni samostojen kmet, saj so mu živino v hlev pripeljali agrarni komunisti. Od tu naprej so vse besede odveč. Nobena kozmetika in PR ne more zakriti smradu, gnoja in korupcije. Alenka Bratušek? Marko Bandelli? Dva izvorna DNK prašiča našega časa, samo spremljajte, vse bo jasno. Če še ni?

Tudi jaz sem Tadej? Kaj hočete s tem povedati? Da vsi otrokom rinete svinčnike v riti in onanirate na Normo Korošec? Bi kar verjel, ko sem si ogledal fotografije izpred Okrajnega sodišča. Isti stari obrazi spet na okopih njihove pravice! Kovačič, Zevnikova, Likovička in njen brdavs, pa Primc in zavaljena svinja Tasić. Ta še dan danes zlorablja leto 1988 in »četverico«. Tasić in Zavrl sta bila sodelavca režima, prvi KOS-a, drugi SDV-ja. Afera JBTZ je zlagana, kot je zlagana naša demokracija. Celo Janša se je včeraj privlekel pred sodišče, čeprav sam nerad dviguje pošto s pozivi taiste ustanove. Janezu ga zadnje čase dvigne samo Mojca Megušar, hišna kurba SDS.

Koprivnikar se danes najbrž ne počuti več fantastično. Prav mu je. Tudi Alenka se baje ne počuti najbolje, saj je odvetniku potožila, da ponoči ne spi, da se poti in trese, ko pomisli na Mikstone blog. Kaj pa ponoči misliš name, prasica umazana? Mokre sanje sicer niso kaznive, vseeno pa bi svoje fantazije lahko zadržala zase. Tako pa jih je namesto nje na papir izlil odvetnik Andrej Rauter in urgentno odnesel na Vrhovno sodišče. Kakšen privilegij. Jaz na Vrhovno in Ustavno sodišče čakam že nekaj let. Dokler mojih zadev ne bodo obravnavali, ne jebem nobene odredbe, začasne, stalne ali izredne.


P.S. Druga priložnost! Dokler jaz ne dobim druge priložnosti, jo bom drugim grenil do nezavesti.😏LoL



#Vsi smo Damir, OK!

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je