Preskoči na glavno vsebino

Croatia

hrvat Črnčec (bravo Marjan)

Slovenija je smešna država, če vam je do smeha. V resnici je hudo žalostna in zavrta, ampak ostanimo raje na smešni strani dežele. Imamo policijo, ki stavka. Kljub stavki pa so vsi na delovnim mestih, policisti pridno težijo ljudem na cestah in mejah, kriminalisti pa zavzeto preganjajo meglo v zdravstvu in iščejo zlate palice iz naslova žilnih opornic. Aja, neki kamion s petimi zaboji streliva je šel na pot, pa niso vsi zaboji prišli na cilj. Eni vemo zakaj je šlo, oni drugi pa so sklicali parlamentarno komisijo, ki jo vodi versko blazen kmet Matej Tonin. Smešno na kvadrat.

Najbrž ste slišali »strokovne« ugotovitve KNOVS in priporočila, da se to več ne zgodi. LoL. Da se več ne zgodi. Kaj se je sploh zgodilo, je pravo vprašanje? Zgodilo se ni nič nenavadnega, saj vojaki na ta način izboljšujejo svoje katastrofalno finančno stanje. Zaboj streliva, ki je bil ukraden, na črnem trgu doseže vrednost 2000 e max. Če kupec patron plača po 1 e, kar je high prize na črnem trgu. V preteklosti (od l. 1991) so naši vojaki preprodali nekaj ton streliva in nekaj sto kosov pehotnega orožja. Pa ne govorim o kakšni organizirani mafiji tipa ParaVomo. Vojska je od nastanka v tako bednem stanju, da so kraje orožja, streliva in opreme sprejeli kot nujno zlo za preživetje. Ni dolgo tega, ko sta dva pripadnika VP iz Most v Bounty baru v Fužinah prodala 50 škatlic 9 mm streliva. Robo sta prinesla naravnost in vojašnice, pripeljala pa sta se v službenem terencu. Kaj sta še prinesla v prodajo ne bom razlagal.

Janez Bedanc SOVA
Stanje je tako bedno, da agenti obeh služb (SOVA, OVS) iščejo dodaten vir zaslužka, še raje pa drugo službo. Nekaj znancev iz obeh služb me je v preteklosti spraševalo, če jim jaz lahko kje »zrihtam« dobro plačano delo? Jaz? Ne morem ga niti zase v Sloveniji, kar je bilo v Afg in Irq, sem si uredil sam preko agencije. Slovenija oz. naše službe niso imele nič z mojimi izleti v tujini. Če koga vleče, zato ne rabi mene, da kaj uredim. Tam so veseli vsakega cepca, ki je pripravljen za njihovo črno zlato, crknit za prgišče dolarjev.

Trenutno najboljša ponudba za revne slovenske agente prihaja iz Prul, kjer domuje Hrvaška ambasada. SOA v Sloveniji je dejavna precej bolj, kot si lahko predstavljate. Nekatera znana imena, poleg množice javno neznanih, so na plačilni listi hrvaške obveščevalne agencije. Celo eden od ribičev iz Izole, dobro ga poznate iz TV ekranov, ko razlaga stanje med ribiči, je agent SOE.

Ni skrivnost, da so se kockasti spotaknili ob mene. Iz mojih zapisov so razbrali, da naj bi bil jezen in razočaran nad državo, pa so me povabili, da se pridružim njihovim vrstam. SOVA seveda o tem nič ne ve. Ve pa PV Marjan Šarec, saj sem mu o kontaktih z agenti SOA povedal in mu ponudil, da jih vse skupaj »navlečemo« in razkrinkamo. Skupaj s slovenskimi izdajalci iz vrst MORS (OVS) in SOVE, ki jih plačuje Hrvaška država. PV se mi po imenovanju Črnčeca ni več oglasil.

Črnčec je hrvat. Hrvat je hinavec. Hinavec je izdajalec. SOVA je sekret od obveščevalne službe. Marjan to ve. Kdo je sploh ta Marjan?
Marjan


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je