Preskoči na glavno vsebino

Journalist, you know your debt


Če je morda še obstajalo drobceno upanje za desno sceno, je po tem vikendu ni več. Zdaj ni več dvoma, da desnica naslednjih sto let ne bo prišla na oblast. Največji trot in škodljivec se je vrnil na kraj zločina. O Marjanu Podobniku je govor. Lahko bi na tem mestu spisal knjigo njegovih »felerjev«, pa vam ne bi povedal nič novega. Minuli kongres SLS nam je povedal nekaj drugega. Janša je oživil svoj stari satelit. Potem, ko je uspešno zjebal NSi, Novakovo in na vrh stranke ustoličil vodljivega Tonina, se je lotil še prenove SLS.

Kako patetično je bilo v dvorani gledati stare obraze, ki se imajo za slovensko pomlad. Bila je pomlad leta 1991, zdaj pa smo v letu 2018 in kao pomladniki so danes zimski dinozavri s prtljago, ki jo za vernike lahko opere edino NOVA24TV. Janša je v svojem slogu obtožil vladni 5+1 za satelite brez planeta, ker je nekaj moral ziniti na to temo. Vsem v dvorani je bilo namreč jasno, da je Janša prišel oživljat mrtvi satelit, ki se mu pod Zidanškom ni uklonil, niti za ceno vstopa v parlament. »Raje smo izven parlamentarna stranka kot satelit, je Zidanšek izjavil 5.6. 2018 in si pri Janši podpisal smrtno obsodbo.

Na smrt je obsojena tudi revija Reporter. Obsodil jo je seveda Janez Janša, razlog pa znan. Reporter se ni pridružil Imperiju laži na Linhartovi. Preden je Janša z Orbanovim in Prijedorskim denarjem ustanovil Imperij laži, mu je bil Reporter najbližje srcu. V spominu mi je ostal intervju z Janšo v omenjenem tedniku, kjer se je glavnemu uredniku zahvaljeval za pokončno držo in pisanje, ki ustreza resnici. Šurla je takrat njemu na dušo pihal, da ga občuduje, da vztraja, Janša pa je vrnil občudovanje, da je Reporter pošten tednik, ki se ni prodal nikomur. Bilo je nekoč.

Reporter sta zapustili največji podgani Janeza Janše in sicer Jože Biščak in upokojeni peder in zoofil (via kužki) Vinko Vasle. Maja Sunčič je v zadnjih  letih povsem obrnila ploščo. Iz velike občudovalke Janeza Janše je postala velika strupenjača za stranko SDS in njenega predsednika. Podoben preobrat je opaziti pri Igorju Kršinarju. Nekoč veliki vernik SDS in malikovalec lika in dela JJ, je danes njegov veliki kritik. Resnici na ljubo, so zadnja dela Kršinarja precej verodostojna ocena stanja na desnem polu pod škornjem JJ.

lepa Lucija
Ker Reporter ne laže skupaj z Imperijem SDS, je zdaj tarča strupenih izlivov ranjenih podgan, ki so jim spet (že četrtič) ukradli volitve( Ketne Janša še ni kupil). Izstopa seveda alkoholizirana Lucija Ušaj, ki ne more preboleti, da ne sedi v parlamentu. Mi pa smo med tem obračunavanjem med desnimi akterji izvedeli, da je Lucija za en kurac odvetnica, klienta Turka je sama potopila s svojim odnosom do dela. Lucija na sodišču igra na karto SDS in na stare pijanske veze, kar pa se v primeru Taufer-Turk ni izšlo. Da se res ni moglo dobro končati, je garant še ena odvetniška nula, Radovan Cerjak. Pri tem sem se vprašal, kaj je narobe s Turkom, da si ni najel resnega odvetnika?

Tako so vsi pametni in informirani, potem pa taka šlamastika. Kdor je aboniran na sodišče, ta ve, da je za senat oz. sodnico (sodnikov je za vzorec) najbolj »pomembno«, kdo te zastopa. Če na sodišče prideš z odvetniki tipa »Čeferin«, te bodo jemali skrajno resno in postopek bo šel po vseh črkah zakona. Če prideš z odvetniki po uradni dolžnosti ali s kakšno podrtijo tipa Ušaj, ti ni pomoči. Vsaj to bi Boštjan M. Turk lahko vedel.

Mi pa smo izvedeli, da je Lucija Ušaj v devetdesetih hodila v zapor na Dob k ljubimcu, ki je bil sicer paznik. Hodila je tudi k morilcu Primožu Koširju. Pazniki danes pravijo, da se je zapletla tudi z njim. Za njegovo izpustitev je bila celo pripravljena zastaviti stanovanje. LucijaFirst!

Da Janša ne razume politike in Ljubljane, je spet dokazal izborom kandidata za župana Ljubljane. Anže Logar! WTF? Logar je fejst fant, plešast in rahitičen, idealen za mamce iz SDSa. Za Ljubljano pa? Ne ga srat Janez. Za začetek se preseli v Ljubljano, da boš razumel utrip mesta in njene prebivalce. Zoki je lopov prve klase, južnjak in odkriti prevarant, Ljubljana ga pa ljubi.

Janez, ti to kaj pove? Prej bi na županskih volitvah v Ljubljani uspel Darko Njavro, kot pa Anže Logar!
ona že ve

LMŠ kadruje! Sin Branka Masleše, Samo Masleša je postal direktor nekega mestnega direktoriata za šport. Sin odvetnika Zakonjška je postal …..! Saj nočete slišati, ker bo bolelo. To so novi obrazi nove politike iz Kamnika. 


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je