Preskoči na glavno vsebino

Intelligence disaster

SOA

Jutranja megla je tu. Šole so odprle svoja vrata in življenje se je vrnilo v ustaljene tire. Vlade še nimamo, imamo pa zato predsednika vlade, ki je še ni. Bo pa kmalu, zagotovo. Ekipa največjih škodljivcev tega naroda je kljub "pušioni" na volitvah uspela. Z eno razliko. Nov šerif je v mestu norcev. Kako bo komedijantu, uspešnemu šefu občine in skoraj uspešnemu predsedniškemu kandidatu uspelo krmariti jahto Korupcija, bomo videli kmalu.

Slovenijo je vrglo iz tečajev, ko so včeraj zaokrožile fotografije oborožene Šiškove bande! Takoj so se oglasili dežurni kvazi strokovnjaki za varnost (Lobnikar & co.) in trosili neumnosti. Pravilno vprašanje tem cepcem bi bilo;

»Kje je zatajil varnostno obveščevalni aparat, da se lahko formira in uri oborožena skupina (nekaj 100 oseb)? Kje je zatajil? Ga sploh imamo

Ivan Mintas
Treba je vedeti, da se je ta skupina zbirala leto dni! Med seboj komunicirajo po mobilnih aparatih, elektronskih poštah, družbenih omrežjih, varnostni aparat pa nič? Tu ni izgovorov in opravičil. Nekaj sto ljudi se leto dni oboroženih sprehaja po štajerskih gozdovih, prevažajo orožje in uniforme, pri tem pa se niti eden ni ujel v »mreže« obveščevalno varnostnega aparata? Kako je to mogoče? Odgovor je samo eden! Varnostno obveščevalne službe so proračunski strošek, delajo pa nič. Kolikor vem, niti niso usposobljeni za nove izzive na področju pridobivanja verodostojnih obveščevalnih podatkov. Navadna žalost in ponižanje brez primere. Šarec bi moral odstaviti vrh SOVE in OVS takoj.

Da je stanje res katastrofalno, dnevno dokazuje izpostava hrvaške varnostno obveščevalne službe SOA v Sloveniji. Hrvaški veleposlanik(ca) vsako jutro dobi na mizo poročilo šefa SOA »postaje«. Agentura je na Grubarjevem nabrežju 6 v Ljubljani, šef »postaje« je Ivan Mintas, ki je uradno na veleposlaništvu zaposlen kot svetovalec veleposlanika(ce). Njegova desna roka in hkrati šef operativcev po vsej Sloveniji je Krešimir Mahečić, zaposlen kot pooblaščenec veleposlanika(ce). Mahečić pošilja dnevna poročila na centralo v Zagreb, kjer jih analitiki pripravijo za šefa agencije Daniela Markića.

Da je hrvaška agentura na naših tleh tako uspešna, smo v največji meri krivi sami. Da naš aparat ne deluje, ne bom več ponavljal. Njihov domet je, da so se zjutraj s Škodo karavan parkirali pod moje okno in izginili v sosednji blok? Ovce!
Krešimir Mahečić

Pri vsem cirkusu v državi, migrantih, čakalnih vrstah, krivosodju in popolnoma zgrešenem volilnem sistemu, se nikomur ne ljubi ukvarjati z varnostjo države in njenih institucij. Šarec se je obdal z istimi obrazi kot njegovi predhodniki, zato bo stanje nespremenjeno. Meja, žice in migranti, s tem jih bodo jahali mediji v prihodnosti. Združbe po vzoru štajerske Varde pa bodo še naprej nastajale po državi.

Hrvaški obveščevalci se hvalijo, da sta naš predsednik Pahor in bivši zunanji minister Erjavec pri njih zavedena kot »vira« obveščevalnih informacij. Erjavec bo zdaj obrambni minister, OVS pa bo še naprej slep in gluh, saj bo zato hote ali nehote poskrbel sam. Kdo so pravi viri SOE in slovenski državljani na njihovi plačilni listi?

Za kaj več informacij, boste morali pa VIP naročnino plačat 





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je