Preskoči na glavno vsebino

Playoff #volitve2018


Janez je po baje tehtnem premisleku Jelinčiću Plemenitemu kriminalcu sporočil, da nanj ne računa. Team SDS, ki je na delu, da ustvari koalicijo Janeza Janše ima točna in jasna navodila. SDS+NSi+SMC+DESUS. Štiri stranke = 46 glasov. Pri Cerarju Janša ni bil uspešen, je bil pa zato bolj uspešen pri Brglezu. Zadnja informacija iz štaba SMC pravi, da je stranka razdeljena. Cerarjeva struja zavrača Janševo ponudbo, Brglezova pa ji je naklonjena. Zakaj, presodite sami. Pri Erjavcu je nastala druga težava. Najprej mora preživeti glasovanje, potem bo kompetenten sogovornik Janeza Janše.

Kaj Janša ponuja Erjavcu? Zunanje ministrstvo, stolček Kopač Mrakove, podpredsednik DZ, štiri državne sekretarje in štiri mesta na veleposlaništvih. Ampak, kot sem že zapisal, Karl mora najprej preživeti petek. Če ga ne bo, tudi te koalicije ne bo, ker je morebitni naslednik Erjavca Gantar že napovedal, da se bo stranka umaknila v opozicijo.
Kaj pa NSi in Matej Tonin? Zanesljivi viri tako iz Trstenjakove kot ožjega vodstva NSi pravijo, da ni bilo ponudbe ampak dogovor, da NSi dobi, kar bo ostalo po pogajanjih na mizi. Drobtinice. Janša je pri tem apeliral na Tonina, naj to sprejme kot državotvorno dejanje, saj bo le tako lahko privabil SMC in Desus.

V javnosti so se oglasili samooklicani izobraženci z Ruplom na čelu. Pod dežnikom Zbora za Republiko javno pozivajo Šarca in vesoljno Slovenijo, da se prikloni zmagovalcu volitev Janši. Taisti Rupel je nekoč o Janši zapisal;

Janez Janša je demagog. 
V politiki nesramen in rad podtika. 
Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. 
Ne išče svetovalcev, ampak vernike. 
Ne išče sodelavcev, ampak služabnike. 
Janšev načrt je spraviti slovenske oblasti v težave, pa naj nas stane kar hoče. 
Njegov cilj je Sloveniji povzročiti čim več zmešnjav in sporov.


Skrajna Levica Luke Mesca pa ni v nobenih načrtih. Janša ima svoje satelite in si mimogrede s svojim imperijem podredi sorodne stranke. Levice še pes noče povohati, kar jim čisto odgovarja. Vpitje brez odgovornosti v opoziciji je najslajša služba na svetu, pravijo bivši poslanci. Kaj drugega iščejo pripadniki Levice, kot sladke državne službe brez odgovornosti? Nič, samo to. Socialistični raj na zemlji, pravzaprav v parlamentu za srečne izbrance.

SDSzate
SDS je zmagala. Kdor se okoli tega spreneveda, laže sam sebi. Janša, samooklicani veliki strateg, je naredil katastrofalno napako, ko je frontalno napadel vse četice na polju. Bitko je zato dobil, vojno pa zna izgubiti. Do svojega izoliranega otočka zla je Janša požgal vse mostove, SDS troli pa so nasuli v morje tono podvodnih min.

In zdaj Janša in verniki SDS pričakujejo, da bodo smrtno ranjeni poraženci plavali do njih? Jok. Poraženci si ližejo rane. Če pred bitko niso razumeli; Skupaj smo močnejši, razumejo sedaj. Ampak za nekatere je prepozno.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je