Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 04. junij 2018

Losers Cry at NightPo včerajšnjem jutru so maske padle. Vsaj večini, enim pa še bodo. Predvolilni medijski imperij SDS je svoje odslužil. Zdaj so na vrsti likvidacije in klestenje stroškov. Marjanca Š., katere poslanstvo je od nekdaj prostitucija, je svoje »odradila«. Janez je Škandal24 ukinil. Lokalni »mediji« SDS(e-portali) so včeraj dopoldan dobili nova navodila. Do konstituiranja Janševe vlade delamo (lažemo, strašimo) naprej!

Mediji vas kot bebčke futrajo z novičkami, kdo vse čaka telefonski klic Janeza Janše. Nihče ga ne čaka, ker tega klica ne bo. Janša do danes zjutraj ni klical nikogar iz levega bloka združenih luzerjev, niti Šarca. Je pa klical Tonina in zahteval zagotovilo, da gre pri ponujenem odstopu za piar potezo. Zadnje, kar si Janša želi je upor v NSi in vrnitev Novakove. Če bi se to zgodilo, Janša mandatarstva niti ne bi sprejel.

Klicev luzerjev še ni bilo. Janša se te dni ne bi niti oglasil, če bi ga klicali. Je pa Miro Cerar že v nedeljo ponoči poslal pogajalca (2) na Trstenjakovo. Pri zadnjih vratih sta srečala nikogar drugega kot low level odposlance Desusa in SNS. Poznavalci pravijo, da gre za običajno vljudnostno obiskovanje in otipavanje po razglasitvi rezultatov? Pa kaj še…

DESUS in Erjavec sta končno dobila svoje. Tehnično napako, ker so zdaj Senior Basket Roster. Propadlemu Dončiću ne pomaga, da je pred dvema desetletjema napumpal ljubljansko »fukfehtarco« in je posledično oče nove super zvezde NBA košarke. Kaj je gnalo Dragića, da je šel javno podpret to zavoženo kriminalno organizacijo okoli Jankovića, mi ni najbolj jasno. Desus je podprl tudi Ruski veleposlanik v Sloveniji, kar ni ostalo skrito na Fan page strani Miami Heat ekipe. Vpletanje Rusov v naše volitve so primerjali s Trumpovo kampanjo in Dragića označili za »Skripala« v NBA. #GoHomeDragon, trolajo dovčerajšni oboževalci super Zmaja iz Kosez.


Janez! Najprej je potipal Cerarja. Na nižjem nivoju v znanem lokalu nasproti parlamenta so sedeli člani SDS in SMC.

»Povejte Mirotu, da bo opozicija za vas grob. Če ne bo on, bo sprejel nekdo drug. Vi imate prvi možnost, druge možnosti pa ne bo«, je bil jasen predstavnik SDS-a.

» Pravosodno ministrstvo in vodenje DZ vam pustimo, seveda bosta sekretarja iz naše stranke. Če se okoli tega ujamemo, se lahko začnemo resneje pogovarjati na višjem nivoju«.

Več nisem ujel, ker me je gospoda za omizjem prepoznala in utihnila.  
Mrkih pogledov so vstali in odšli na bolj miren kraj za svoje preigravanja na nivoju šank revolucije.

Na drugem koncu države pa!

»Ne, Aleš ne«. Žena je zalotila Primca medtem, ko si je v kleti v stranišču natikal zanko okoli vratu.
»Saj te bo poklical, Janez ceni tvoje hlapčevanje« ….(fake)?

SI56 3300 0000 9355 738