Skupno število ogledov strani

četrtek, 03. maj 2018

SDS je nova partija

SDS je tipični primerek nekdanje Partije, ostanek, podobni ljudje, podobne metode delovanja, podobni karieristi in podobni zavedenci, pa veliko nasilnega, prevaranega, zagrenjenega lumpenproletariata, ki nikjer nič ne šteje in se potem zlahka identificira z mesijami, voditelji, velikimi brati, idoli. Nihče drug nima tako zagretega, zideologiziranega, odvisnega, miselno zdrogiranega, vernega, zaslepljenega, fanatičnega članstva - človek pomisli samo še na kult. In kultov je vsakega normalnega, zdravega, civiliziranega človeka strah. Kulti so ogrožali civiliziranost in civilizacije.
(Če si Janšist, si v Partiji. Janšist ni član stranke SDS, temveč poklonik kulta osebnosti Janeza Janše. Tako kot stalinisti, titoisti in podobni. Včasih se oboje pokriva, saj zato ta stranka ne more normalno delovati; ne v duhu demokracije, ne moderno.Demokratični in svobodoljubni ter pragmatični ljudje podpirajo programe, dejanja, etiko, estetiko, logiko, znanje, ne pa voditeljev, parol, propagande, vere ali ideologije.)
#SDSzate


Janšo je ustvarila Partija. Najprej njegov karakter s šolanjem v Partiji, nato kot Mesijo v procesu JLA. Je tipičen produkt Partije, kulta propadlega sistema, zmedenega časa, ki je vakuum uma in brez vrednot. In v njem ljudje z vakuumom uma in brez vrednot marširajo in paradirajo kot osvoboditelji, junaki, roparji smisla in prihodnosti. Opijanjeni v svobodi pljuvanja in blebetanja. Kar ni svoboda. Je kaos in nasilje!

Grega sedi 10+