Preskoči na glavno vsebino

LoL time


Kdo pri zdravi pameti še komu verjame v času predvolilnega laganja? Vse kar se dogaja in senzacionalno »razkriva«, je rezultat organiziranih predvolilnih kampanj. Za vse bi bilo bolj zdravo, da politike in medije ignorirate. Kdo od vas do včeraj ni imel jasnega pogleda na dogajanje v naši družbi? Niste se včeraj rodili, vse udeležence aktualne parade »wanabe pri koritu« pa dobro poznate. Tako njih, kot njihove dosedanje »dosežke«. Nobena predvolilna kampanja me ne bo prepričala, da Janša ni zadrt zagrenjen kreten, ki je svojo stranko zdavnaj popeljal na pota organiziranega kriminala. Niti, da so Cerar, Erjavec, Židan in Alenčica prihodnost oz. stabilnost Slovenije! Oni so prihodnost in stabilnost za svoje riti, družine in prijatelje. Če ne sodite med njih, ne sanjajte predolgo, ker bo budnica kruta.
Kakšna je razlika v ustroju zloglasne mafije oz. petih družin iz minulega stoletja v New Yorku in današnjo SDS? Je skoraj ni. Takratni tožilec in kasnejši župan New Yorka Gullianni je za medije povedal, da se nikoli nikjer v zgodovini človeštva ni nobena kriminalna združba uspela infiltrirati v politiko, ekonomijo in medije, kot se je Cosa Nostra. Ko je Rudi to izjavil, še ni vedel, da bo v Sloveniji Janez Janša s svojo politično organizacijo naredil prav to.
SDS je mafija. O botru nima smisla izgubljati besed. Danes je situacija sledeča. Kjerkoli v državi, kjer ima Janša interes ali se je nekaj »pomembnega« zgodilo, ima tam SDS svojega človeka. Infiltrirani so v vse državne organe, v vsa državna podjetja in lastijo si največ medijev v državi. NLB je edina trdnjava t.i. rdečih, ki je za Janšo neosvojljiva. Ima pa Janša zato Primoža Britovška (bivši vohun SOVE) in njemu podobne, ki za SDS mafijo brezsramno kradejo v bankah, kjer so (bili) nastavljeni. O Britovšku in njegovih kriminalnih rabotah v enem od naslednjih prispevkov, ko vam bom med drugim približno razložil, kako je SDS mafija oškodovala proračun Slovenije za slabe tri milijarde evrov. Hišnega bankirja SDS Britovška sem srečal v čisto navadnih kriminalnih zgodbah, kjer so se preprodajale ukradene »stvari«. G. bankir v vlogi navadnega »caplja«. Branje bo zanimivo.
Pred volitvami je boter aktiviral vse kar leze in gre. Celo polpismenemu Njavru je »ukazal«, da se namala na Twitterju in širi edino resnico. MORiS4ever! Tako se je Njavro oklical na tem družbenem omrežju. MORiS za vedno? Moris je obstajal do dne, ko so Krkoviča nagnali kot zadnjega lopova. Ko je v štab Morisa prišel nov poveljnik Vojko Pavlin in nov varnostni organ Brane Praznik, se je Njavrova četica sesula kot hiša in kart. Od poletja 1994 Morisa ni več. Od tam naprej smo obstajali kot podporna kriminalna združba predsednika SDSS. Odjebani poveljnik Morisa pa je postal glavna tajnica na stranki. Ne pozabite tega. Že pred več kot 20 leti je Janša začel z organizacijo, ki jo je očital Kučanu. Kaj bi mu sicer takrat Krkovič za tajnico na stranki? Je pa res, da je Janša šele takrat spoznal in dojel, kako zelo je Krkovič nesposoben in odveč. Zato mu je ob prvi priložnosti omogočil vrnitev na MORS. Najbrž je največji uspeh te nekdanje podporne združbe, da je uspela pod predpražnik pomesti umor vojaka Furjana. Na žalost jim je pri tem v največji meri pomagala prav Barbara Furjan.
SDS ima že nekaj let povezave z Banjaluškim narkokartelom. Za narko bossa iz omenjenega mesta znani davčni »strokovnjak« Snežić pere denar, optimizira gotovinsko poslovanje z drogami in za njih ustanavlja slamnata podjetja po vsem Balkanu.
Janša bo s svojo SDS mafijo zavladal Sloveniji. V to ste lahko prepričani. Trideset let gradi svoje omrežje in nobena afera ga ni odnesla. Teh pa je bilo uradno več kot 200 (ovadbe, tožbe, preiskave). Neuradno pa je vsak dan v življenju Janeza Janše nova afera. On pa je še vedno živ in v sedlu. In to celo sam, kot se za »Botra« tudi spodobi. Tako kot v mafiji nastajajo nove tolpe, na desnem političnem polu nastajajo nove stranke. Ve pa se, kdo je boter. Še vsak kapo lokalne tolpe, ki se ni prišel poklonit in poljubit prstan na Janševi roki v zadnjo sobo na Trstenjakovi, je bil »pokončan«, tolpa pa uničena. Boter je dosegel, da botrčki manjših družinic (NSi, SLS, ZD, GOD ..) služijo izključno njemu.
Druga stran temačnega dela politike pa? Nič. Boj z SDS so zdavnaj izgubili. Če se vsi skupaj povežejo in prepričajo še Šarca, bodo samo za štiri leta zavlekli neizogibno, SDS mafijo na oblasti. Kako žalostno in ponižujoče mora biti, da se povezuješ, ker si usran od strahu? Največji hinavci levice (Židan, Erjavec, Bratušek, Cerar), se znova povezujejo, vezivo pa je strah pred Janšo. Samo to, strah. Če bi bil jaz Janša, bi dal šampanjec na led.
Slovenija, nič dobrega se ti ne obeta.

LOL

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je