Skupno število ogledov strani

četrtek, 31. maj 2018

Halo Janez!Tresla se je gora via volitve 2018. Potem pa? Zajeb. Kaj pa mislite, da bo v ponedeljek drugače? Če zmaga Janša, ga bodo že ponoči klicali vsi, ki ga zdaj križajo. Karl bo prvi. Sloveniji očitno ni pomoči. Na Šarca so se družno spravili levi in desni, kar zna zakomplicirati vrstni red za telefonsko govorilnico v nedeljo ponoči. Janša pa je pred zvestimi oprodami na Trstenjakovi obljubil, da bo s svojimi rokami zadavil oba svetovalca (te roke ga bodo davile), če izgubi še te volitve. Za svoj nov ovčji fris je Janša več ur dnevno treniral pod budnim očesom ekipe svetovalcev. Ne morem tega, saj to nisem jaz«, se je pridušal, potem pa mu je Urška prišepnila;

» Diplomanti AGRFT ti niso do kolen, Zate gre dragi Janez, za moje kolegice iz celjske bolnišnice, za vse službe, ki si jih obljubil vernikom«.

Pa seveda za obrambo poročnega darila Zverovim, za Vinka in njegove blodnje, za premnoge prestižne službe, kamor je Janez instaliral prvorazredne vernike (družina, prijatelji, kurbe), da Orbanove zanke okoli Janševega vratu sploh ne omenjam. Če SDS izgubi, bo grdo. Če zmaga, bo pa še grše, ker ne bo mogel sestaviti koalicije. Sledila bo Pucko varianta, tarča pa bo najbrž Šarec. S čim ga bo Janša izsiljeval, pa je vprašanje? Šarec nima kilometrine v državni politiki, niti ni vpleten v premnoge afere našega vsakdana. Zato mu bo najbrž podtaknil kakšno svinjarijo in zraven ponudil rešitev, če gre v zakon z njim. Že videno, le Šarec ni priplaval po kisli župi, kot nekoč Podobnika, Pučnik, Novakova, Bajuk in še kdo.

Novakove ni več. NSi pa ni več NSi. Spet je satelit Janševega SDS. Zdaj ni več dvoma, da je Janša pred letom in pol nagovoril Tonina, naj nagovorijo Novakovo, da je šla pogoret kot »Predsednica«. Potem jo boste zamenjali, Horvata bomo mi prestrašili in ostal boš ti. Koalicija SDS-NSi se je spekla Novakovi za hrbtom že decembra 2016.

A Karl ve, da Sašo Dončić nima veze z uspehi sina, na katerega se zdaj šlepajo Desusove krastače? Najbrž ve, pa družno lažejo. Očka Sašo ni skrbel za sina, ni plačeval preživnine, od njegovega 12 leta pa do Euro basketa sploh ni imel stikov z njim (sodišče prepovedalo). No ja, hotel ga je prodati Srbom, pravzaprav prazno vrečo s številko 7. Pa so v Madridu Đorđeviću povedali, da mali nima očeta, ampak babico in še enkrat babico. Saj to je javno znano, pa nihče ne zine, ker je WunderKind pomembnejši.

Zares bo šlo v ponedeljek zjutraj. Poraženci bodo zmagovalci. Na obronku Grosupljega je skladišče orožja. Ključe od njega ima SDS pod plaščem VSO in strelskega društva Moris. Tisto, kar je miličnik pisal, da je dobil?

Laž.www.sds.si To so oni (SDSzate), za vsako ceno, dokler bo potrebno, do končne zmage…

Kaj vam ni jasno?