Preskoči na glavno vsebino

FEAR via koalicija usranih


Blišč in beda slovenske demokracije! Od blišča pravzaprav nič, od bede pa smo najmanj svetovni prvaki. Blišč demokracije so »demokratične« volitve, kjer ljudje svobodno izražajo svojo voljo. Pa jo res? V slovenskem prostoru zagotovo ne. Naš volilni sistem, kakršen je, nima veze z voljo volivcev. To je glavna težava zaradi katere ljudje ne hodijo na volitve. Ne bi pogreval teme o »zgrešenem« volilnem sistemu, saj gre za izgubo časa in prostora.

Beda demokracije! Od leta 1991 pa do danes bi četa pisateljev lahko spisala za celo biblioteko »bednih« potez v imenu »demokracije« in »vladavine prava«.Če bi bil interes, pa ga ni. Zakaj bi le bil?

Zadnji primerek Vili Kovačič vs. Miro Cerar. Samo bedni »demokratični« zakoni omogočajo, da neki vaški posebnež, po potrebi podmazan z mastjo SDS, lahko smeši aktualno vlado in ustavlja nacionalne projekte. Za ceno te bede se ne vpraša. Ponovljen referendum in novi milijoni v nič. Vsem do zadnjega cepca v državi je bilo jasno, da referendum ni imel šans. Pa ne zaradi kao neenakopravnega položaja pobudnika Kovačiča. Kaj šele ponovljeni referendum!

Ni pa v tej bedni vladavine prava in demokracije varovalke, da se ustavi ta norost! Za ceno te bede, ki naj bi »potrdila«, da smo demokratična država, bi lahko marsikaj rešili. Na nacionalni ravni najbrž nič. Za male stvari pa bi bilo teh nekaj stran vrženih milijonov darilo iz neba. Namesto, da smo podarili 3 milijone na oltar »pravne države in demokracije«, bi jih lahko nakazali npr. »Botrstvu za otroke«. Ali pa Krabonji, ki rešuje male ljudi, da ne končajo na cesti. Tja jih meče ta beda od vaše pravne države. Dolgo sem bil »boter« nekomu v okviru botrstva, pa tudi na naslov zgoraj omenjenega humanitarca je romala kakšna kuverta za tiste, ki jih pravna država meče na cesto. Vse iz naslova tega bloga. To je preteklost, »globoka« država je s svojimi demokratičnimi procesi in vladavino prava poskrbela, da je kar je. Nothing about me, fo

Drugi tir seveda zdaj ne bo bankomat SMC-ja in Jure Leben ne bo dobil službe v Luki Koper. Če bo na volitvah res zmagala SDS in uspela oblikovati vlado, bodo drugi tir gradile SŽ-ŽGP. Kaj bodo zraven imeli Madžari, pa je na ravni ugibanja. Če bo premier Janša, bo tako kot bo rekel veliki hunski bojevnik Viktor Orban. Da je SŽ trdnjava SDS, kjer se nič ne zgodi brez odobritve »Trstenjakove«, pa je druga zgodba. Gre najbrž za eno največjih sistemskih korupcij v državi. Stvar, ki bi morala zanimati Dobovška. Ampak on je del globoke države, on je težava ne rešitev.

Bil sem tam zaposlen nekaj časa, saj SŽ velja za odlagališče Janševih odsluženih kadrov. Lahko sem počel kar sem hotel, bil sem vodja nečesa, uradno odločbo pa sem imel isto kot navadna »čistilka«. Da ni bil kršen zakon, ker od »Depale vasi« naprej nisem mogel dobiti potrdila o nekaznovanosti.

Kakorkoli obrnete, drugi tir je vnaprej določen za bankomat. Kdo ga bo osvojil, pa je odvisno od volilnega rezultata. Treba pa je priznati, da sta Erjavec in Janković naredila medvedjo uslugo Janši. Boljše volilne kampanje si Janša ne bi mogel izmisliti. Spet vse v strahu pred Janšo. Kdor Erjavca in Janšo dobro pozna, razmišlja v drugo smer. Erjavec je Jankovića zvlekel v to sramotno povezavo against Janša, da se bo zgodilo to, kar se je. Janši bo podpora še zrastla. Če na volitvah zmaga, Erjavec pa se uvrsti v parlament, bo Desus vladna stranka, Erjavec pa naprej zunanji minister.

Za to pa je Karl pripravljen storiti prav vse. Tale predvolilna burka z Jankovićem je najmanj, kar lahko stori za Janšo in novo koalicijo SDS-NSi-Desus +?. Karel to ve, saj je polnokrven politik.

Ovce pa?

www.mikstone.si


Po predvolilni konvenciji SDS je strah še večji.

fo

o.p. cirkus vladavine prava in sick demokracije gre naprej


MIRO CERAR JE BOLESTNO obseden od veličine njegovega 2TRA in Janše v vsakem grmu, vsakokrat ko mu kdo resno nasprotuje. Na REFERENDUMU smo ZMAGALI, kljub temu se bom pritožil. Opozarjam Cerarja, da ne zapravlja denar za nezakonit projekt. TA VLADA GA NE BO NIKOLI delala !


View image on TwitterView image on Twitter

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je