Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 16. april 2018

Out of bounds

game over Dump

Vojna gospodarskih imperijev? Priznanje neke wanabe države? To sta top temi, ki zaposlujeta našo politiko in fakerje, ki smetijo splet v imenu uravnoteženih volitev. Kako gre tista; Naj za trenutek zaplankani Janez in njegova Micka odložita pametne igrače in vklopita možgane. Pametne igrače in novice v njih so lažne. Kakšne pa naj bodo, če jih ustvarjajo lažnivci?

Novičok in Skripal! Če bi Rusija hotela ubiti Skripala, bi ga ubila brez pompa, medijev in kemije iz časa hladne vojne. Enostavno ga ne bi bilo več. Skripal je svoje čase izdal čez palec približno 4000 dvojnih agentov po vsem svetu. Rusi so ga ujeli in obsodili. Na njegovo srečo je bil v paketu izmenjav ujetih dvojnih vohunov. Namesto ječe v Sibiriji, je dobil imuniteto, državljanstvo in posest na Otoku. Rusi se niso več zanimali zanj. Prav tako Mi-6, za njih je izdan agent vreden manj kot mrtev.

Kaj pa izdanih 4000? Mnoge so obsodili in zaprli, nekatere pa so raje pokončali. 4000 agentov!!! Vsak od njih je imel sorodnike, prijatelje, sodelavce …! In prav vsi od njih so bili del bivše KGB mreže, ki se danes imenuje FSB. Maščevanje je Skripala doletelo iz teh vrst, Mi-6 pa je zagotovo priskočila na pomoč. Situacija v svetu je namreč zahtevala konflikt s Putinom in Moskvo.


Danes samo zaslepljeni in pokorjeni verjamejo, da je Rusija vpletena v domnevni napad s strupom na Otoku ali napad s kemičnim orožjem v Siriji. Na eni strani Rusija, Iran, Kitajska in celo Sev. Koreja, na drugi pa zahodni svet pod vodstvom kroničnega lažnivca in nastopača Trumpa. Nisem prepričan, da bo nogometno svetovno prvenstvo v Rusiji kdaj odigrano?

Mi Slovenci! Mi smo podprli napad na Sirijo. Mi ne priznamo Palestine. Mi verjamemo, da so Rusi sejali Novičok po Otoku. Desni celo verjamejo, da nas ogrožajo muslimani in Islam. Imamo upokojeno kreaturo, ki se že nekaj let vlači po vseh mogočih političnih procesijah. Medijsko podprta iz z desno petardo v riti je celo zjebala vlado in 2 tir. Pijanček sliši na ime Vili Kovačič. Imamo klovna, ki bo v levi in desni žep pospravil politično elito. In elita bo on. Dokler čez štiri leta ne pride Lista Luke Pahorja. O.p. Mi celo verjamemo nepismenim košarkarjem. Ker so ali še bodo zvezde svetovnega formata.

Janez in Dijana, dva poštenjaka
Dijana Đuđić je fejst punca. Le prebite pare nima v tisti vukojebini Prijedor. Tam je tudi sedež Banjaluškega narkokartela. Dijana je pred 2 letoma dobila prvo službo. Postala je natakarica v lokalu Roka Snežića. Natakarica je še danes. Diplomo pravnice ji je kupil Snežić v Beogradu. Zaradi slamnatih poslov predvsem. Punca res še ni kaznovana, saj je njen oče šef policije v Prijedoru, ki velja za leglo kriminala. Oče Snežane Đuđić je na plačilnem seznamu narkokartela. Plačuje ga direkt Snežić. Na Snežićevo zahtevo je stari Đuđič dal aretirati ekipo POP TV. Dijana ima v resnici frizersko šolo, zato bo težko parirala pravniku Cerarju. Tu je na pomoč priskočil Janša. Tožbo je sestavil štab pod mentorstvom Jakliča in Šturma.


Tista spletna stvar, NBA basket. Ne morem mešat tiste scene z našo domačo kloako. Zato sem ustvaril še en profil na družbenih omrežjih, kjer sem lik iz omenjene scene. Lik nima nobene zveze z ničemer, kar zadeva življenje v Sloveniji, zato ga ne bom predstavljal. Če bo uspešen, se bo predstavil sam.

Volitve 2018. Fuck off! end  

izviren tekst na MIKSTONE